< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (389. sayfa)

-
-
Bu harita bence tamamen tekerlek kayması yüzünden bu şekilde. Zımparadan önce tekerlekleri alkollü/kolonyalı mendil ile silmeyi de deneyebilirsiniz.
-
Benimki de salonun belli bir yerinde perdelere dolanınca haritayı kaydırıyor. Siz de sorunun gerçekleştiği yeri bulmuşsunuz; o bölgede takılabileceği bir şey olup olmadığına bir bakın, bir de mümkünse çalışırken takip edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Telefon android deneyeceğim.
Çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi telefonun dilini ingilizce yaptım uygulamayı da ingilizce yaptım ve kamera çalıştı.
-
Merhaba,Ecovacs deebot 950 robotumda devamlı "Anti-Drop Sensor Malfunctin" hatası alıyorum. Sensörleri temizliyorum, bataryasına kadar söküp çıkardık ama düzelmedi. bu konuda yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler
-
Selamlar arkadaşlar uzun zamandır 950yi kullanıyordum sorun yaşamadım ancak son birkaç gündür süpürge yanlara çarpıyor bir de halı topluyor Amazon yurt dışından almıştım sorun nedir nasıl tamir ettirebilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Robotun tampon kısmının altına ve tekerlek yuvalarına basınçlı hava tutun efendim.
-
Stoklarımızda
hepsirobot
Orijinal Ecovacs T8/T9 Mop Bezi - Hepsirobot güvencesi ilehttps://hepsirobot.com/urun/ecovacs-t8-t9-mop-bezi/ -
-
Hocam sizin posta ne durumda simdi ... benim postada su an bu durumda bu geri donus isareti mi
Estafirullah, hepimiz birbirimize elimizden gelen desteği veriyoruz burada.
Şöyle anlatayım.
Eğer haritada hiç doğrusal çizgi olmasaydı buna çok rahatlıkla bir lidar arızası diyebilirdim. Ancak uzun ve geniş alanlarda sapma yok, ip gibi kenarları çıkarmış. Ne oluyor ise, robotun bulunduğu odaya girerken bir kayma oluşuyor. Orada ya bir tümsekte düzeni bozuluyor, bir halıya çıkarken kayıyor veya her ne ise, referans noktasını kaybediyor..
-
Değerli vaktinizi harcıyorsunuz teşekkür ediyorum. Evin tüm odalarında sonradan laminant parke uygulaması yapıldığı için holle oda girişlerinde 2 cm civarı kot farkı var. Kapı girişlerinde eşikler mevcut buralarda mı sapıtıyor acaba. Holle odaların arasında eşik çıtaları var ama yükseklik fazla olduğu için cihazın kafası mı karışıyor olabilir mi?
-
Hah işte bulduk gibi sorunu.
Oralarda bir zıplaması ilk haritalamada sorun yaratabilir - kuvvetle muhtemel.
O geçileri yumuşatmak için bir yöntem düşünmenizi öneririm. Köşe profili falan... ama biraz uzun da olanı.
-
Ali Bey bizdeki çıtalar en olarak 3.5 cm gibi buda eğimi fazlalaştırıyor anlaşılan. Bunların daha geniş olanlarını bulup taksak fayda sağlar mı acaba?
Daha genişinin daha iyi olacağını düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotEstafirullah, hepimiz birbirimize elimizden gelen desteği veriyoruz burada.
Şöyle anlatayım.
Eğer haritada hiç doğrusal çizgi olmasaydı buna çok rahatlıkla bir lidar arızası diyebilirdim. Ancak uzun ve geniş alanlarda sapma yok, ip gibi kenarları çıkarmış. Ne oluyor ise, robotun bulunduğu odaya girerken bir kayma oluşuyor. Orada ya bir tümsekte düzeni bozuluyor, bir halıya çıkarken kayıyor veya her ne ise, referans noktasını kaybediyor..
Ali Bey biz sizin hakkınızı nasıl öderiz. Şu bilgileri kimse kimseye bedava vermez. Bir an düşündüm de siz olmasanız bu robot süpürgelerin çoğunu çöpe atarız herhalde. (Kimse yanlış anlamasın ticari bir işim yok Ali Bey' le yağcılık da yapmıyorum.) Hepimiz çok önemli tecrübeler ediniyoruz. Çok sağolun Allah razı olsun.
-
Mahçup ettiniz, teveccühünüz.
Ben sadece yıllarca biriktirdiklerimi aktarıyorum, işim bu benim 2005 yılından bu yana.
Robot işine eşimle başladığımız yılllarda çok çok iyi eğitimler aldık firmalar tarafından, hala daha hemen hepsine katılmaya çalışıyorum teknolojiyi yakından takip etmek için.
E, bildiklerim bi işe yarasın diye de ihtiyacı olanlar ile paylaşıyorum.
Saygılarımla
-
Merhaba arkadaşlar, yazılım işe ilgili hep şikayet okudum yurt dışı forumlarında. Şuan nasıl son durum? En kötü uygulamaya sahip firma diye nam salmış. T9 almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba ben yeni aldım kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.İnşallah yaşamamda. Sadece kamera problemi yaşadım onuda forumdaki arkadaşlar sayesinde hallettik. Çok da memnunuz.
-
Teşekkür ederim ben de almış bulundum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X