Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
304.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba konuyla ilgili itiraz ettinizmi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • makseki kullanıcısına yanıt
    Bir daha ki sefere hiç bir şey yapmayın, o gün kullanmayın, yine gelecektir.

• T9 Aivi yi nerden temin edebiliriz arkadaşlar piyasada yok!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • swerkan kullanıcısına yanıt

Banka olumsuz sonuçlandı maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psycho Cepkin P kullanıcısına yanıt

Sizin tecrübenizden sonra ben iademi hediye çekine çevirdim. Ancak şimdide yeni kanun yüzünden 150 euro üzeri ürün göndermiyor amazon. Nur topu gibi harcayamadığım param oldu amazon.de hesabında.

parça parça kullansanız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Merhaba bende ozmo950 vardı onun yerine Düz N8 almak istiyorum. İkisi arasında nasıl bir kıyas yapabiliriz ne fark var acaba ben teknik olarak çok bir fark göremedim.Cevaplarsanız çok sevinirim.

Halı tanıma olmaması yeterli bir fark değil midir?

Çok fazla seçeneğim yok maalesef amazona iade ettiğim 950 yerine hediye çeki tanımlattım bundan başka hiç bir süpürge tr ye gelmiyor.yeni vergi sistemi yüzünden sadece çok mutsuz edermi 950den sonra onu öğrenmek istedim.

Temizlik performansı olarak fazlasıyla tatmin eder ancak halı tanıma yok. Bu da haritalama yaparken halıların yerini siz işaretleyeceksiniz demektir - tek eksiği/farkı bu pratik olarak kullanımda.

Merhaba Ali Bey; Sitesinde sık sorulan sorularda halı sensörü var diye bilgi vermişler . Bakalım gelince göreceğiz. Navigasyon olarak upgrade yapılmış sanırım.Birde pil gücü düşmüş.Başka bir fark göremedim ben.

The robot's default settings prevent this. N8 uses an ultrasonic sensor which can detect carpet during mopping mode and make sure that the robot does not travel over the carpet.

Bunu önceden de tartıştık bir dostumuz ile. Abd donanımı ile farklılık olduğu ortaya çıktı.
    Ecovacs Uluslararası sitesinde N serisinde halı tanıma yok diyor, ben orayı baz aldım yazarken.
    Umarım vardır, çok iyi bir özellik çünkü.

• Merhaba;

T9 aıvı satın almak istiyorum nerden satın alabilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

• Deebot ozmo 950 elektrik kesintisinden sonra disconnect olmuş. Daha sonra tekrar wifi kurulumu yapılarak haritalama yapılmış. Böyle bir problemle karşılaşan var mı? Her elektrik kesintisinden sonra baştan kurulum mu yapılması gerekiyor. Normalde bilgileri hafızasında tutması gerekmez mi? Ayarlanması gereken bir yer varsa yardımcı olabilir misiniz?

• kimble01 kullanıcısına yanıt

Bilgi olarak:

Robotlar haritalarını hafızalarında tutmuyorlar. Tek tuttukları sadece referans noktalarıdır, sizin işaretlemeleriniz, önemli engeller vs hepsi bulutta saklanır.

Ali bey merhaba,

Bu haritaların nerede tutulduğu ile ilgili daha önce ecovacs müşteri hizmetleri ile yazışmıştık, cevabı aşağıya ekliyorum. Belki bu özellik ecovacs özelindedir.

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

yarbayım, bende de benzer bir başvuruya verdikleri cevap var ama seyahatteyim şimdi bulamama hemen.

Hem Ecovacs, hem de Roborock harita ve işaret detaylarının bulutta saklandığını söylüyor.

Nabza göre şerbet veriyorlar yani. Onlarda bize benzemişler desenize 

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

Daha neler var bi bilseniz!

Pazara göre temizlik üniteleri ve fan kapasiteleri değişiyor ama model numaraları aynı...

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.