Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (383. sayfa)

-
-
Bende de aynı şekilde main brush hatası mevcut ve bana hayatı zehir ediyor.
Main brush hatasını sert zeminde alıyorum her oda da sert zeminde en az bir iki sefer alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 30 Nisan 2022; 20:37:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen beni de deli eden bir hata. Bu cihazı fabrika ayarlarına döndürme yöntemi yok mu acaba birde onu denesem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Valla süpürürken sanırım sert birşey o hale getirdi. Benim süpürge bazen art arda bu hatayı veriyor bu da sinir bozucu oluyor
Sorunu çözmek için bir şey yaptınız mı
Fırçanın o hâle gekemsi ile emin olun alakası yok benim fırçalar ilk günkü gibi aynı hata mevcut
Valla temizlik dısında birşey aklıma gelmiyor. Ne yapabilirim acaba? Bir de cihazı fabrika ayarlarına döndürme biliyor muyuz?
Robotun açma kapama (kırmızı düğme) düğmesinin yanındaki ince beyaz düğmeye 10 saniye basılı tutunca robot sıfırlanır. Robot sıfırlanınca haritanız ve ayarlarınız silinir. Kırmızı düğme ON pozisyonunda sıfırlama yapmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sürç-i lisan -- 1 Mayıs 2022; 1:54:11 >
Halının yerini değiştirip o bölgeyi halıyla örttüm. Eskiden halı olan yerle bir alıp veremediği yok şuan.
Teşekkür ederim umarım bir çözüm olur bu
-
İyi bayramlar Ali bey.
Cok teşekkür ederim, sizin de bayramınızı kutluyorum.
-
Bu hata benim cihazda da oldu simdi tamiri yok mu?
Iade sureci nasil oluyor amazon.de de
Tamir süreci her zaman başarılı olmuyor dolayısı ile Amazon ile temasa geçip iade işlemi başlatmanızı öneririm.
Amazon.com.tr üzerinden müşteri temsilcisi ile temasa geçiniz.
İyi bayramlar
-
Ali bey size ulaşamıyorum cevap verirmisin teleofnunuza tamirdeki urunumu almak istiyorum
Merhaba,
Şirket hattı kapalıdır bayram dolayısı ile, ben de Ankara'da değilim. Size özelden yazdım efendim.
-
Instagram da ecovacs türkiye de falan reklamı gördüm
Artık tr garantili satılacak mı acaba
Ecovacs türkiye resmileşti mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X