1 yıldır da ben kullanıyorum, sıfır sorun mükemmel süpürme performansı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
1 yıldır da ben kullanıyorum, sıfır sorun mükemmel süpürme performansı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cöp için adres vereyim, yedek parçası başka birinin işine yarayabilir. |
Arkadaşlar t9 aivi için yurtdışı linki var mı acaba? |
Ali bey, telefonla ulaşamadım size, özelden mesaj yazdım bakarsanız sevinirim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam t8 aivi ile 360 s10 arasında ekstre 1000 TL vermeye değer kalite ve performans farkı var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sitesinde 1500pa olarak yazıyor ama dediğiniz gibi çekim gücü çok önemli değil vs yazmışlar. ECOVACS https://www.ecovacs.com/us/support/DEEBOT-OZMO-T8-AMR/faq-detail?id=196&product_id=40 |
Ali abi Teknosa dan roborock s7 almayı düşünüyorum servis hizmetini SANAL İLETİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ PAZARLAMA DIŞ TİC.LTD.ŞTİ veriyor. Sizce garanti konusunda problem yaşarmıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Ozmo 950 için kronik pil sorunu, harita sorunundan bahsediliyor.Gerçekten böyle sorunları varmı? Yoksa bu model yerine 2000tl fark verip ecovacs t8 aivi alınır mı? |