< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (310. sayfa)

-
-
-
-
Ben 3 boyutlu haritalamayı merak ediyorum. Ve bu haritalama neden T8 Aiviye gelmiyor. T9 da olan donanım T8 de de var. Yalandan yere yazilimsal olan bir şeyi donanımsal olarak 3 boyutlu haritalama var diye satıyorlar.
Ecovacs in bence suyu kaynıyor ama hadi bakalım. Yazılım ekibi resmen çöp. Cihazları kalite olarak çok iyi ama hamurunu iyi pişiremiyorlar -
Kapı açıksa içeriyi algılamıştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sizdeki 950 miydi. Arada gidiyor bunların kafası belli. Ama neden bilemiyorum. Böyle olduğunda uğraşmayı bıraktım artık. Uğraştıkça sinir ediyor :(
https://www.youtube.com/watch?v=jGAJV5fOY8A&feature=youtu.be
Almancası olan için baya bilgi verici sanırım bişeyler anlatıyor ama ben anlamadım😊
quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotHayır çıkmaz çünkü anlamsız ve yetersiz.
Evinizdeki hangi halı 5mm kalınlığında sadece? S7 ancak 5mm kaldırıyor mopunu yani yine ıslatarak geçecek halıları.
Benim tercihim bellidir: Ecovacs olsun, çamurdan olsun. Köklü robot kültürü olan üç firmadan birisidir.
Saygılarımla
Halinin kalinligi ile robotun mopu kaldirma mesafesinin ne alakasi var cozemedim. Sonucta robot halinin uzerine cikinca kaldiriyor mopu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halınızın hav yüksekliği 5mmden az ise sorun yok - yani halınız aslında tüylü halı değil de halıflex türü ise işinizi görebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotHalınızın hav yüksekliği 5mmden az ise sorun yok - yani halınız aslında tüylü halı değil de halıflex türü ise işinizi görebilir.
Anlatamadim heralde. Robot halinin uzerine ciktiktan sonra mop kaldirma mesafesinin hali kalinligiyla ne ilgisi olabilir ki. Zaten halinin ust temas noktasinda bulunan robot bu noktadan itibaren 5 mm kaldiriyor mopu. Halimiz isterse 2 cm kalinlikta olsun. Teoride bir sikinti olmamasi gerekiyor.
Halının tüyleri robotun ağırlığında asla ezilmez diyorsunuz yani...
Peki.
-
Bence bunu pratikte gormek lazim. Bu soylediginiz halinin kalinligi ile ilgile degilde dokusunun yapisi ile ilgili duruyor. Sık dokunmus hali ile seyrek dokunmus hali tuylerinin baski direnci farklidir. En net cevabı kullanici yorumlari verecektir sanirim.
-
Gayet güzelce halıyı da mopluyor.
Orada daha Türk tipi halı yok...
-
Teşekkürler. Shaggy tipi halilarda is yapamiyacagini gormus olduk.
Rica ederim.
Ama sadece shaggy değil sert dokunmuş, yaklaşık 6-8mm arasında hav yüksekliği olan halılarda da kenarları çok ıslatıp kirlettiği için sorunlar yaşanıyor.
Shaggy halılar ile standart robotların da arası çok hoş değildir zaten, kayma sorunları yüzünden navigasyon hatası verdirir.
Saygılarımla
-
Video çok iyi oldu ben de merak ediyordum, ne işe yaramadığını anlamış oldum. Halıyı mopla güzel temizledi :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X