Arkadaşlar benim şarj ünitesinin voltajını ölçtürdüm voltaj yok. İzmir- bergama yakınlarında şarj ünitesi olan arkadaş varsa denemek isterim uygun olursanız. |
Bildirim
Arkadaşlar benim şarj ünitesinin voltajını ölçtürdüm voltaj yok. İzmir- bergama yakınlarında şarj ünitesi olan arkadaş varsa denemek isterim uygun olursanız. |
Robotla birlikte gelen dönüştürücüyü değiştirin. Dönüştürücü arızalı olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
service-emea@ecovacs-europe.com Ben android cihazlardan kamera erişimi ile ilgili bu adrese mail attım bana geri dönüş yaptılar. Hala da devam ediyor görüşme. Ancak cevaplar birkaç gün sonra geliyor. |
Teşekkür ederim. Exper arkadaşımızın ve sizin verdiğiniz mail adresine birbirlerini cc yaparak gönderdim. Bakalım ne dönüş olacak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 23 Aralık 2020; 16:22:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 23 Aralık 2020; 18:47:27 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalkesgin -- 23 Aralık 2020; 20:2:55 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |