Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qulhanbeyi

Acaba ben farklı oyun mu oynadım? Fallout 3den bahsediyorsunuz dimi?
    Öyleyse neden benim oynadığım Fallout 3de bug yoktu ve oyundan hiç atmadı ? Suçu oyuna atıyorsunuz. Yapmayın yazıktır. Sisteminizi ve oyunu temin ettiğiniz kaynakları sorgulayın. vista home premium ve 1Gb Ram ile sorunsuz Fallout 3 oynadım Görsel ayarlarını kısmadan...

Oyunda karşılaştığım 3 tane bug vardı. İkisi Big Town ile Blood Ties questlerinde, diğeri rivet cityde merdivenlerden çıkarken herif takılıp olduğu yerde saymaya başlamıştı. Oyundan çıkmadan son autosaveden devam etmiştim. Bunların dışında rahatsız edici bir bug ile karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Qulhanbeyi

Öyleyse neden benim oynadığım Fallout 3de bug yoktu ve oyundan hiç atmadı ? Suçu oyuna atıyorsunuz. Yapmayın yazıktır. Sisteminizi ve oyunu temin ettiğiniz kaynakları sorgulayın. vista home premium ve 1Gb Ram ile sorunsuz Fallout 3 oynadım Görsel ayarlarını kısmadan...

Oyunda karşılaştığım 3 tane bug vardı. İkisi Big Town ile Blood Ties questlerinde, diğeri rivet cityde merdivenlerden çıkarken herif takılıp olduğu yerde saymaya başlamıştı. Oyundan çıkmadan son autosaveden devam etmiştim. Bunların dışında rahatsız edici bir bug ile karşılaşmadım.

Bir kişi bugla karşılaşmadı diye oyun bugsız olmaz...

Bir kişi bug var diyorsa, bug vardır.
    Ama bir kişi bug yoktur diyorsa, bug olabilir de, olmayabilir de...

Klasik mantık kuralıdır bu. 1 0 ispat modeli.
    Ben hiç mavi köpek görmedim. 1 milyar kişi de görmemiş olabilir. Ama 1 kişi görmüşse ve mavi köpek var diyorsa, mavi köpek olabilir. 1000 kişi var diyorsa, sözleri 1 milyara tercih edilir.

Fallout 3 için siteleri bir dolaş. Buglardan şikayetçi ne kadar insan var gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysselim

quote:

Ben hiç mavi köpek görmedim. 1 milyar kişi de görmemiş olabilir. Ama 1 kişi görmüşse ve mavi köpek var diyorsa, mavi köpek olabilir. 1000 kişi var diyorsa, sözleri 1 milyara tercih edilir.

Alıntıları Göster
    Daha lvl 16 yım oyun zart diye bitti

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Oyunu 2 Kere Bitirdim. Gayette Keyif Aldığımı Söyleyebilirim :) Fallout 1 Ve 2 ye Göre Eksikleri de Var, Fazlaları da Var. Oyun Çıkmadan Önce 3D Konusunda Oldukça Endişeliydim, Atmosfer'in Sağlamlığı Bu Endişemi Giderdi. Gerçekten Nükleer Savaş Sonrası Bir Dünya da Yaşadığını Hissettiriyor Oyuncuya. Hatta Oyuna Fazla Kaptırırsanız Bir Süre Sonra Oldukça Pesimistik Düşünmeye Bile Başlıyorsunuz :) Ya da En Azından Ben Öyle Düşünmeye Başlıyorum :) Lanet Olsun Böyle Dünyaya, Yaşamanın Ne Anlamı Var vs.vs. İnsana Yeşil Rengi Özleten Oyun :P Radyasyon Yeşili Dışında :)

Neyse, V.A.T.S Sistemi Güzel Düşünülmüş Olsa da Bazen Her Adımın Her Hareketin AP'lere Dayalı Olduğu Eski Savaş Sistemi Özlemedim Diyemem Doğrusu. Yine de Oyun Benden Oldukça Yüksek Not Alıyor. Birkaç Kere Daha Bitiririm Herhalde. Hâlâ Gidip Görmediğim Yerler Var :) Bi 4-5 Sene Sonra Bile Fallout 1,2 Ve Tacticsle Birlikte Hâlâ Oynuyor Olacağım Oyunlar Arasında Olacağına Eminim :)

Edit: Oyunu Atma, Donma, Kilitlenme Gibi Problemlerle Hiç Karşılaşmadan Tüm Ayarlar En Yüksekteyken 2 Kere Bitirdim. Şanslıymışım ki Malum Bug'lar Benle Muhattap Olmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aiolos -- 10 Aralık 2008; 4:03:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aiolos

Oyunu 2 Kere Bitirdim. Gayette Keyif Aldığımı Söyleyebilirim :) Fallout 1 Ve 2 ye Göre Eksikleri de Var, Fazlaları da Var. Oyun Çıkmadan Önce 3D Konusunda Oldukça Endişeliydim, Atmosfer'in Sağlamlığı Bu Endişemi Giderdi. Gerçekten Nükleer Savaş Sonrası Bir Dünya da Yaşadığını Hissettiriyor Oyuncuya. Hatta Oyuna Fazla Kaptırırsanız Bir Süre Sonra Oldukça Pesimistik Düşünmeye Bile Başlıyorsunuz :) Ya da En Azından Ben Öyle Düşünmeye Başlıyorum :) Lanet Olsun Böyle Dünyaya, Yaşamanın Ne Anlamı Var vs.vs. İnsana Yeşil Rengi Özleten Oyun :P Radyasyon Yeşili Dışında :)

Neyse, V.A.T.S Sistemi Güzel Düşünülmüş Olsa da Bazen Her Adımın Her Hareketin AP'lere Dayalı Olduğu Eski Savaş Sistemi Özlemedim Diyemem Doğrusu. Yine de Oyun Benden Oldukça Yüksek Not Alıyor. Birkaç Kere Daha Bitiririm Herhalde. Hâlâ Gidip Görmediğim Yerler Var :) Bi 4-5 Sene Sonra Bile Fallout 1,2 Ve Tacticsle Birlikte Hâlâ Oynuyor Olacağım Oyunlar Arasında Olacağına Eminim :)

Edit: Oyunu Atma, Donma, Kilitlenme Gibi Problemlerle Hiç Karşılaşmadan Tüm Ayarlar En Yüksekteyken 2 Kere Bitirdim. Şanslıymışım ki Malum Bug'lar Benle Muhattap Olmadı :)

Alıntıları Göster
    Rivet city'ye gitmek için gerekli rotayı bir türlü bulamadım. Hangi yolu takip etmek gerekiyo?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Size katılıyorum.

Birçok oyun oynadım ve oyundan atmayı ençok bunda karşılaştım.
    Gerçi oyun korsandı ve kullandığım nodvd hatalı yapılmış olabilir....En son yaptığım değişimler ve yeni nodvd ile oyundan atma durdu idi.Şuan oynamıyorum ara verdim...

Bug vb. olmayan oyun yok.

Patch ler Oyundaki hataları gidermek için vb. için yapılıyor.Yani boşuna yapılmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: musadilek

quote:

quote:

Size katılıyorum.

Birçok oyun oynadım ve oyundan atmayı ençok bunda karşılaştım.
    Gerçi oyun korsandı ve kullandığım nodvd hatalı yapılmış olabilir....En son yaptığım değişimler ve yeni nodvd ile oyundan atma durdu idi.Şuan oynamıyorum ara verdim...

Bug vb. olmayan oyun yok.

Patch ler Oyundaki hataları gidermek için vb. için yapılıyor.Yani boşuna yapılmıyor...

Alıntıları Göster
    lucy'nin mektubunu ileten var mı family diye bi çeteyi bulmam gerekiyor 3 yeri var 3ünü de 2şer defa dolaştım bikaç raider çıktı sadece ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaiji

quote:

Orjinalden alıntı: DarkHunter22

Plasma rifle ımı başka b ekipmanla tamir edebiliyrmuyum 2. plasma rifle olmadan yani?

hayır başka bir itemle tamir edemezsin dostum ikinci bir plazma tüfeğinin olması şart elindekini tamir edebilmen için, ama para karşılığı tamir yapan NPC ler senden item istemez sadece parasını verip tamir ettirebilirsin, Crazy Wolfgang adlı tüccarın tamir yeteneği iyidir rastlarsan ona tamir ettir derim

quote:

Power Armor , Ranger Armor filan nerde bunlar ? Amele gibi Recon armor la geziyom

ranger armor için "Reilly's Rangers" diye bi yan görev var onu yapıyorsun quest bitiminde ödül olarak veriliyor, power armoru ise daha oyunun başlarında bile bulabilirsin çünki brotherhood vs super mutant kapışmalarında illaki bir iki knight yatıyor onlardan lootla yada T-45d istemezüm illaki T-51b olacak dersen "You Gotta Shoot 'Em in the Head" yan görevini yapınca eline geçiyor

Alıntıları Göster
    Ranger armoru aldm bide kafalıgı olsa

Food Sanitizer ne ie yarıyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Aegwynn- -- 10 Aralık 2008; 19:39:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Aegwynn-

Food Sanitizer ne ie yarıyo?

Alıntıları Göster
    ben bu oyunu birdaha oynamayı düşünüyorum bu sefer saha uzun tutacağım tüm görewleri yapmak istiyorum o zaman 100 saat kadar bi sürede bittiğini okudum doğru mu bu acaba 100 saat braz fazla değil mi?
    ounu fps olarak oydadım ama sağa sola eğilme gibi tuşkombinasyonu yok sanırsam oyüzden yardımcı oluyor bakış açıları

• quote:

Orijinalden alıntı: fahrencelcius

ben bu oyunu birdaha oynamayı düşünüyorum bu sefer saha uzun tutacağım tüm görewleri yapmak istiyorum o zaman 100 saat kadar bi sürede bittiğini okudum doğru mu bu acaba 100 saat braz fazla değil mi?
    ounu fps olarak oydadım ama sağa sola eğilme gibi tuşkombinasyonu yok sanırsam oyüzden yardımcı oluyor bakış açıları

Alıntıları Göster
    bence oblivion a göre baya kalitesiz bir oyun hiç beğenmedim tabi oblivonla karşılaştırmamak lazım ama sevmedim işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

bence oblivion a göre baya kalitesiz bir oyun hiç beğenmedim tabi oblivonla karşılaştırmamak lazım ama sevmedim işte

Alıntıları Göster
    Harbiden Food Sanitizer ne işe yarıyo ustumuzde taşımamızmı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogmeat

Rivet city'ye gitmek için gerekli rotayı bir türlü bulamadım. Hangi yolu takip etmek gerekiyo?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dogmeat

????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKTR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TURKTR

Üzerinizde tuttuğunuzda yemeklerden gelen radyasyonu mu azaltıyordu ne... Çok bir işe yaramadığı ve ağırlık yaptığı için direk satmıştım ben...
  • quote:

quote:

Üzerinizde tuttuğunuzda yemeklerden gelen radyasyonu mu azaltıyordu ne... Çok bir işe yaramadığı ve ağırlık yaptığı için direk satmıştım ben...

Alıntıları Göster
    ysselim sen bilirsin rivet city ye nası ulaşabilirim. bütün metro istasyonunu keşfettim ama hala bu lanet şehre giremedim. daha doğrusu ulaşamadım şehir kısmına. en yakın le ferret ya da öle bi yere geldim

• quote:

ysselim sen bilirsin rivet city ye nası ulaşabilirim. bütün metro istasyonunu keşfettim ama hala bu lanet şehre giremedim. daha doğrusu ulaşamadım şehir kısmına. en yakın le ferret ya da öle bi yere geldim

Alıntıları Göster
    quote:

Super Duper Mart'ın oradaki köprüden karşıya geç.
    Sahili takip ederek en güneye kadar in.
    Ya da Grayditch vs. oralardan nehre ulaşırsan, nehirden yüzerek de güneye inebilirsin.

En güneyden biraz doğuya gittin mi Rivet City girişini göreceksin.
    Çelik konstrüksiyon bir bina gibi bişi var. Onun üst kata çık. Megafona konuş. Kapıyı açarlar.

Nehirden yüzeceksen, üstüne bir Rad-X bas, arada bir de Rad-Away kullan.
    Sorun olmaz. Oyun boyu Rad-X-Away birikiyo zaten. Kullanılcak pek bi yer yok.

• quote:

quote:

Super Duper Mart'ın oradaki köprüden karşıya geç.
    Sahili takip ederek en güneye kadar in.
    Ya da Grayditch vs. oralardan nehre ulaşırsan, nehirden yüzerek de güneye inebilirsin.

En güneyden biraz doğuya gittin mi Rivet City girişini göreceksin.
    Çelik konstrüksiyon bir bina gibi bişi var. Onun üst kata çık. Megafona konuş. Kapıyı açarlar.

Nehirden yüzeceksen, üstüne bir Rad-X bas, arada bir de Rad-Away kullan.
    Sorun olmaz. Oyun boyu Rad-X-Away birikiyo zaten. Kullanılcak pek bi yer yok.

Alıntıları Göster
    Oyunu yeni oynadım. Oldukça beğendim amma velakin ingilizcem kıt olduğu için hiç bir şey anlamıyorum. Vault 101 den bile zar zor çıktım. Sanırım sırf bu yüzden oyunu sileceğim. Artık ing yi geliştirince bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Oyunu yeni oynadım. Oldukça beğendim amma velakin ingilizcem kıt olduğu için hiç bir şey anlamıyorum. Vault 101 den bile zar zor çıktım. Sanırım sırf bu yüzden oyunu sileceğim. Artık ing yi geliştirince bakarım.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim Selim buldum :) bende farklı bi şekille giriliyo sanıyodum. ne bilim gizli bi giriş ya da belli bi yerden

• quote:

Teşekkür ederim Selim buldum :) bende farklı bi şekille giriliyo sanıyodum. ne bilim gizli bi giriş ya da belli bi yerden

Alıntıları Göster
    familyi bulamıyorum 3 yeri var üçünü de defalarca dolaştım yardım edecek yok mu
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Açıklamasında yiyecek ve içeceklerdeki radyasyonu arındırdığı yazsada oyundaki bug sebebiyle esas işlevi hafiften farklı, 2 katı HP vermelerini sağlıyor şu anki haliyle, ama ileriki peçlerde düzeltebilirler...

quote:

Onuda Ranger HQ'daki Donovan'dan alcan hocam, ister öldür ister çal, ha çalmak istiosan önce zulasına full kondisyonlu bi helmet koy; mesela motorsiklet başlığı olabilir, sonra binadan bi çıkıp giriver, onun yanına döndüğünde daha iyi kondisyondaki helmeti giymiş olması lazım, böylece ranger battle helmet envanterine düşüyo salağın , sende hüpletiverirsin ordan, ha sneak az ise stealth boy bas quick save al bir-iki denemende halledersin uzun bir süre yan questlerde takılmayı düşünüyorsan yani ana questte ilerleyip Power Armor eğitimi almıycaksan ranger setinin yanına tavsiye edeceğim ikide perk var; biri toughness perki +10 DR veriyor bunu level atlarken çıkan perk penceresinden alabilirsin, birde Oasis de Harold'u kesince barkskin perki alıon oda +5 DR veriyor ve sete son ekte Tenpenny Tower questinde gûllere yardım edince onların şefinden aldığın Ghoul Mask, bunları hafif kasarak oyunun neredeyse başlarında temin edebilirsin ve toplamında 63 DR vermeleri lazım, perksiz T-51b setinin 60 DR verdiğini düşünürsek bence bayaa iyi bir kombinasyon oluyor, tabii pa eğitimi almadığını farzederek böyle söylüyorum yoksa tesla seti rulaz adamlar kendi koydukları DR barajını aşan set yapmışlar yaw yuh diyorum walla, zaten yabancı forumlardada tesla power pack bug lı bir item olarak görülüyor çünki bi 15-20 ciwarı DR verse makul olacak ama verdiği 40DR tüm vücudu kaplayan 43DR'li komple zırha nerdeyse eşit olacak iş değil, umarım bir sonraki peçle bunu hallederler yada barajı biraz yükseltirler bir daha düşündümde barajı yükseltsinler 85 DR kesmio beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaiji

quote:

Açıklamasında yiyecek ve içeceklerdeki radyasyonu arındırdığı yazsada oyundaki bug sebebiyle esas işlevi hafiften farklı, 2 katı HP vermelerini sağlıyor şu anki haliyle, ama ileriki peçlerde düzeltebilirler...

quote:

Onuda Ranger HQ'daki Donovan'dan alcan hocam, ister öldür ister çal, ha çalmak istiosan önce zulasına full kondisyonlu bi helmet koy; mesela motorsiklet başlığı olabilir, sonra binadan bi çıkıp giriver, onun yanına döndüğünde daha iyi kondisyondaki helmeti giymiş olması lazım, böylece ranger battle helmet envanterine düşüyo salağın , sende hüpletiverirsin ordan, ha sneak az ise stealth boy bas quick save al bir-iki denemende halledersin uzun bir süre yan questlerde takılmayı düşünüyorsan yani ana questte ilerleyip Power Armor eğitimi almıycaksan ranger setinin yanına tavsiye edeceğim ikide perk var; biri toughness perki +10 DR veriyor bunu level atlarken çıkan perk penceresinden alabilirsin, birde Oasis de Harold'u kesince barkskin perki alıon oda +5 DR veriyor ve sete son ekte Tenpenny Tower questinde gûllere yardım edince onların şefinden aldığın Ghoul Mask, bunları hafif kasarak oyunun neredeyse başlarında temin edebilirsin ve toplamında 63 DR vermeleri lazım, perksiz T-51b setinin 60 DR verdiğini düşünürsek bence bayaa iyi bir kombinasyon oluyor, tabii pa eğitimi almadığını farzederek böyle söylüyorum yoksa tesla seti rulaz adamlar kendi koydukları DR barajını aşan set yapmışlar yaw yuh diyorum walla, zaten yabancı forumlardada tesla power pack bug lı bir item olarak görülüyor çünki bi 15-20 ciwarı DR verse makul olacak ama verdiği 40DR tüm vücudu kaplayan 43DR'li komple zırha nerdeyse eşit olacak iş değil, umarım bir sonraki peçle bunu hallederler yada barajı biraz yükseltirler bir daha düşündümde barajı yükseltsinler 85 DR kesmio beni

Alıntıları Göster
    1-)Dolovan ın zulası derken neyi kastettin? Ayrıca o ölmemiştir inşallah çatışmada çünkü bazıları ölmüş ranger görevinde ben farkında olmadan
    2-)Tesla nın backpack ini nerede bulacam
    3-) Oasis nerede? Haroldu direk gidip keseyimmi yoksa görevimi var?
    4-)Hiç yan görevim yok nereden bulucam ben yan görev?
    5-)Ben bu oyunu çok sevdim oblivion ada başlıyımmı hele fantastik spelli filan bişise kesin başlıcam zatende önerileriniz alıyım.
    Cevapladığınız ve cevaplıyacağınız sorular için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Aegwynn- -- 11 Aralık 2008; 14:17:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Aegwynn-

1-)Dolovan ın zulası derken neyi kastettin? Ayrıca o ölmemiştir inşallah çatışmada çünkü bazıları ölmüş ranger görevinde ben farkında olmadan
    2-)Tesla nın backpack ini nerede bulacam
    3-) Oasis nerede? Haroldu direk gidip keseyimmi yoksa görevimi var?
    4-)Hiç yan görevim yok nereden bulucam ben yan görev?
    5-)Ben bu oyunu çok sevdim oblivion ada başlıyımmı hele fantastik spelli filan bişise kesin başlıcam zatende önerileriniz alıyım.
    Cevapladığınız ve cevaplıyacağınız sorular için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    quote:

Dolovan ın zulası derken neyi kastettin? Ayrıca o ölmemiştir inşallah çatışmada çünkü bazıları ölmüş ranger görevinde ben farkında olmadan

zula derken envanterini kastettiydim walla Donovan yattıysa işin çok zor çünkim Ranger Battle Helmet giyen başka ranger yok bildiğim kadarıyla, yada ben hatırlamıyorum...

quote:

Tesla nın backpack ini nerede bulacam

walla zaten mini bi dosya var onu yüklemezsen backpack olarak bulamazsın, normal oyunda tesla armor olarak geçiyor adı, bu topiçin önceki sayfalarındada bi arkadaş açıklamıştı zaten olayı, ben karışıklık olmasın diye yükledim kilobaytlık bişe ve ad değiştirme dışında oyuna bir etkisi yok bence YÜKLE GİTSİN, tesla power pack i nerden bulacağına gelince cevap basit tesla setini giyen enclave askerlerini keserek elde edeceksin gerçi hepsinden çıkmıyor daha önceden bahsettiğim gibi bug lı bi item hile yapmayı seviyorsan additem ile de alabilirsin, kodu; 0008F571

quote:

Oasis nerede? Haroldu direk gidip keseyimmi yoksa görevimi var?

yaw topiçi takip etmediğiniz nasıl belli oluyor @ysselim bi iki sayfa önce vermişti full map, neyse bende Bİ LİNK VEREYİM, üşenirsiniz eski sayfaları karıştırmaya neme lazım, linkteki haritada 02 kodlu bölge Oasis Harold'u direk kesersen tüm kasaba sana düşman olur önce ondan görevi alıp köklerinin altına bi mağaradan ulaşman lazım orada kalbini bulacaksın, kalbini yok et o zaman barkskin perkini kazanırsın ama bu görevin 3 farklı şekilde sonu var ben perk için öldürüyorum fakat büyümesini durdurma yada büyümesini hızlandırma opsiyonlarıda mevcut, seçim sana kalmış

quote:

Hiç yan görevim yok nereden bulucam ben yan görev?

walla Storm of Zehir kasıyorum şimdi tüm side questleri açıklayacak vaktim yok, eğer ingilizcen varsa (ki her rpg oyuncusunun orta şekerlide olsa bilmesi gereken bir şey ) FALLOUT WIKIA dan bak adamlar gayet detaylı bir şekilde açıklamışlar...

Hımm yaw bu D&D motorunu güncelleye güncelleye bi hal oldular, artık yetişemiyom yaptıkları yeniliklere, daha gün gibi hatırlıyordum swashbuckler ın thief seti olduğu günleri artık ana class lardan biri olmuş zate prestij muhabbetinede bir türlü alışamadım gitti, neyse monk a dewam

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.