Şimdi Ara

(TYT FELSEFE SON TEKRAR) PDF-- 2020 @savcınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
66
Favori
10.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2020 kazanimlari diyorum hocam. 549 sayfa olan. Orda olmamasi kesin olmadigi anlamina gelmez mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Felsefede bilmek yorumlamayı kolaylaştırıyor bence hocam. Dediğiniz çelişkili sorularda genelde metni okumak yardımdan çok kafa karışıklığı yaratıyor. O yüzden denemelerde çoğu zaman metni okumamaya çalışıyorum ben. Bir iki anahtar kelime görürsem kendi bildiklerim üzerinden hemen şıklara geçiyorum. Tavsiye ederim

Ama ösym de bunun aksine neredeyse bilmenin hiçbir şey kazandırmayacağı tipte yorumlar soruyor. Denemelerdeki kadar çelişkide bırakıcı değil ama metne bağlı kalmayı gerektiren.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağ olun hocam

• Çok teşekkürler hocam

• Çok teşekkürler hocam...

• Anaa ben bu pdf'i geçen sene kullanmıştım işe yaramıştı tekrar karşıma çıkınca şaşırdım :D
    Hocam sağolun coğrafya için sadece youtubeden dinleyip deneme çözerek ilerlemeyi düşünüyorum önerebileceğiniz kanal var mi yada farklı çalışma yöntemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umidi el kerimi cabbar -- 5 Mayıs 2020; 21:51:31 >
  • teşekkürler, faydalı

• Umidi el kerimi cabbar U kullanıcısına yanıt
    Kanaldan ziyade,

İklim haritası, Yağış dağılımları, Fay Hatları, Okyanus Akıntıları gibi vs. Harita yorumu yapabilecek seviyeye gelmeniz yeterli.

Coğrafyanın Alt Dalları ve Nüfus da her sene gelir hemen hemen lakin hakimsinizdir buraya zaten.
    o konunun linkini alabilir miyim hocam ? not için de teşekkür ederim.

• Eyvallah reis

• Buyrun hocam.
  • Sinoengino kullanıcısına yanıt
    Buradaki videolardan sadece 9.-13. Videolar mi tytde cikacak?

• Teşekkürler hocam. Bu yeterli olur mu sence felsefe için ? Elimde birde limit felsefe din el kitabı var ? Son hafta bakmayı dusunuyorum
  • Aristo’dan Descartes’a ışınlanarak beni şaşırtan pdf :)

Not: Arada boş vakit geçirirken öğrenmeye devam etmek isteyenler için Bertrand Russell’ın Batı Felsefesi Tarihi’ni tavsiye ederim. Bir filozof olup bu kadar sade bir metin kaleme almak kolay iş değil. Sınava hazırlanırken bundan daha iyi kaynak olamaz. Ama 5 felsefe sorusu için felsefe çalışanların okumasına gerek yok. Felsefe sevip sınava da çalışmak isteyenler çok sağlam bir giriş yapabilir bu kitapla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 9 Mayıs 2020; 16:52:14 >
  • hedefyks2020 H kullanıcısına yanıt
    Onlarla beraber yeter de artar bile.
    Çok teşekkür ederim

• Sayısallar için sosyal tam bi işkence yok mu taktiği tavsiyesi olan?

• Biz 12'ler felsefenin yarısını görmedik. Biz 11'e geçtiğimizde felsefe iki parçaya bölündü yarısı 10. Yarısı 11. sınıfta okutulmak üzere. Bize de sadece 11 kısmını işlettiler. Yine de tamamından sorumlu muyuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.