Şimdi Ara

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
9
Favori
718.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
836 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaç tane servisin Türkiye'de sunucusu var ki? Ve hız limitini aşmak için Türkiye içinde VPN kuranlar olacaktır.

Turkcell bazı servisler için uploadı 100 mbps veriyor kendi bulut servisleri ve eba gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ya neden 1 mbps nedir ya fiberde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MMK46 M kullanıcısına yanıt
    24/3
    35/3
    50/4
    100/4

Denedim ping farkı olmadı

• Uzaktan eğitim yapılmıyor. 800 kbps up ile 2 öğrenci nasıl derse katılsınlar

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Adsl yasaklamalılar

• Twitter gündemde yokuz. Arttırın twitleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradam0000 -- 10 Nisan 2020; 13:16:49 >
  • Ben ADSL'den yeni geçtim önceden upload hızım kilobyte'tı mbps görünce sevindim fakat Türk telekomun SSS sayfasında okuduğuma göre 20 gb kota varmış upload'ta doğru mu? 20 gb uploadtan sonra hız düşüyormuş?? bu doğruysa daha büyük bir saçmalıkmış max 4mbit upload vermekten
  • Ewt 20 den sonra hızı düşüyor

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    İnternet hızı pingi etkilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biradam0000

Ewt 20 den sonra hızı düşüyor
    Düşmüyormuş 20gb'ı geçtim düşmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 20 Nisan 2020; 1:43:12 >
  • Ewt maalesef, Twitter a lütfen.

• 1 Haftaya Türk Telekom açıklama yapar. 31.12.2021 de upload hızlarını artırıyoruz
  • upload artsın artmasına da, şu salgın günlerinde bile akp'nin amaçlarını gözden kaçırırsanız artan upload bir halta yaramayacak. adamlar sansürü dibine kadar getirmek için korona günlerini seçmişler gbi görünmekte.

T24
    Prof. Dr. Yaman Akdeniz, AKP'nin internet düzenlemesine karşı uyardı: Twitter ve YouTube gibi platformlar kullanılmaz hale gelecek
    https://t24.com.tr/haber/prof-dr-yaman-akdeniz-akp-nin-internet-duzenlemesine-karsi-uyardi-twitter-ve-you-tube-gibi-platformlar-kullanilmaz-hale-gelecek,871872

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır düşmüyor 4 mbit sabit bende. ftth internetim.
  • Ben işyerini kamera ile uzaktan izliyorum. ADSL kullanıyorum. Benim ihtiyacım olan upload dememe rağmen bana download hızını arttırmayı öneriyorlar. IP kameralarla en az 2 mb upload hızı olması gerekiyor. En azından 2 olsa o bile yeterli

• Tortue T kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum

Erisim türlerinde fark eder

Vdsl 3 ms ile 6 ms
    Adsl 8 ms ile 40 ms
    Fiber 1 ms

• slamdunk393 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bu yüzden ama hız düşmesi yapmıyorlar artık.

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]
  • quote:

Orijinalden alıntı: slamdunk393

Ben işyerini kamera ile uzaktan izliyorum. ADSL kullanıyorum. Benim ihtiyacım olan upload dememe rağmen bana download hızını arttırmayı öneriyorlar. IP kameralarla en az 2 mb upload hızı olması gerekiyor. En azından 2 olsa o bile yeterli
    Dünde beni ttnet müşteri hizmetleri aradı şu an 89tl lik kampanyadan yararlanıyorum 50 mb download 4 mb upload kota 300 gb, kadın 119tl verin kotasız yapalım diyor iyide benim aylık kullandığım maks download 200 gb ki aşarsam kotayı 5-10 tl ye ek paketler var niye 119 tl her ay vereyim dedim işte biz sizi düşünüyoruz rahat rahat kullanırsınız efendim cart curt, ya dedim bayan bana upload lazım, o konuda yardımcı olamıcam dedi bende kapattım suratına telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

Dünde beni ttnet müşteri hizmetleri aradı şu an 89tl lik kampanyadan yararlanıyorum 50 mb download 4 mb upload kota 300 gb, kadın 119tl verin kotasız yapalım diyor iyide benim aylık kullandığım maks download 200 gb ki aşarsam kotayı 5-10 tl ye ek paketler var niye 119 tl her ay vereyim dedim işte biz sizi düşünüyoruz rahat rahat kullanırsınız efendim cart curt, ya dedim bayan bana upload lazım, o konuda yardımcı olamıcam dedi bende kapattım suratına telefonu

Alıntıları Göster
    Kan emiciler, yetkim olsa ülkede kapatacağım 3 kurumdan birisi Türk Telekom. Hiç olumlu birşey okumadım daha bunların hakkında, kendim de TT kullanıcısıyım. Haririler boşalttı içini, gitti mankenler ile yedi parasını. Biz de fahiş fiyatlara, kuruşluk hız alalım.

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Ben fiberim ama 1ms göremiyorum :( 3 defa arıza kaydı açtım. 13 den 6 ya düştü. 2 defa da genel müdürlük mail bildirimi yaptım. sorun yok diyorlar.

Pingden anlıyorsan yardımcı olursan sevinirim. Aynı semtte olan arkadaşla aramızda min:9 max:20 ping fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK46 -- 10 Nisan 2020; 14:44:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.