Şimdi Ara

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
9
Favori
718.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
836 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdi bey buradan reklam aldığı kişileri boşuna korumuyor,canlı yayında en ufak bir donma yok..

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]

upload bize de hak!
  • Türk Telekom bu şikayetlerden bıkıp Superonline'a haksız rekabet davası açar ve bizi geri 5 e düşüttürürler adım gibi eminim Ama dava mava artık sökmez bir kere aldık bu tadı. superonline'danda düşürmeyeceğine dair söz almış kadar olduk
  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    Rekabet kurumuna başvuramaz çünkü kuruma başvurması için Türkcell Süperonline'nin kendisinden baya bir abonesi olması lazım 1.ci olması lazım ki rekabeti etkilesin.

Türkcell Süperonline bu saatten sonra geri dönüşü olmayan yola girdi.Artık bir kere çıkardı ama şunu da açıklamak isterim her ne kadar yükseltse de Süperbox tarafında bunu yaşadık geri hızları tekrar indirmişti 10/10 Mbps aboneleri bilir.

20/5'e çektiler Süperbox tarafında upload kısaltmasına gitmişlerdi tabi Süperbox tarafı mobil olduğu için kapasite oranı belli Fiber'de kapasite sınırsız ama şirketler neden vermiyor anlamıyorum.
  • Yıllardır, milyonlarca insanın yapamadığını, zerre kadar bir yaşam formu yapacak heralde :D
  • Bu artışı sadece fiber için mi istiyorsunuz? Çünkü normal adsl veya vdsl için hız arttırımının pek etkisi olacağını sanmıyorum.Türkiye genelinde akşam saatlerinde aşırı yoğunluktan dolayı çoğu internet çok leş bir seviyeye geliyor bu dönemde.
  • Ya arkadaşlar instgram fotonuz yada youtub videolarnız geç yüklensin nolacak 1 2 saat de yükleniyor video

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biride çıkıp açıklama yapsa keşke..
  • TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]

Arkadaşlar az önce sorun yaşadım bir hız testi yapayım dedim. Komik bile değil artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu destekliyorum umarım olumlu somut adımlar atılır

Anlık Türk Telekom upload hızım.. Yerlerde resmen..

• MMK46 M kullanıcısına yanıt

• Konuyu destekliyorum. Altyapıyı kullanan diğer sağlayıcılara da sesleniyorum. Millenicom, netspeed lütfen upload sınırını kaldırın.

Ciddi ciddi batırdılar. 1 saattir böyle.

• TÜRKNET YAPADA OLMAYANLARINDA YARARLANMASI GEREKİR UPLOAD HIZLARINDAN
  • Turksat Kablonet kullanıyorum. İndirme hızım 100 ama, yükleme hızım 5. Gerçekten yetersiz bir hız. Devlet kurumu olan Turksat'tan da bir adım bekliyorum.
  • Elon Musk'ın geliştirdiği Starlink bir rayına otursun da, siz o zaman seyredin cümbüşü. Bu sefer tam tersi olur, yalvaran taraf şirketler olur.
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    işte bende onu bekliyorum,amazon zeplin ile sağlayacakmış elon da starlink ile..

gelirler daha sonra kapıya çektiği kabloları toplayıp hurdacıya satmak için..
  • Çorbada tuzumuz bulunsun ...
    Akk nasıl hayır dediysem buna da şiddetle karşı cikiyorum 12 megabit 90 kusur lira ödüyorum yabancı ülkeyi geçtim kendi ülkemizde bile sözde tekel firma ama daha İstanbul içinde adsl portu bile yok... Madem bu parayı ödüyorum hakkıyla adam akıllı internet kullanalım ..
    Christiano Ronaldo'ya zamanında reklaminda oynatcagina alt yapı yapsaydın...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.