Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
223.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PTT ve kargosu bunu ulastirana kadar virüs biter muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma olmuş. Muhtar, Öğretmen, İmam vs belli bölgede çalışan devlet çalışanları görevlendirilecek onlarda her yere ev ev dağıtacaklar. Bu şekilde işlem hem çok uzun sürer hem maliyetli olur.
  • sipariş ver tuşuna sürekli basınca 20-25 defa kabul etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: claxie

Ptt kargo dagitim mi yapiyor sanki...hikaye...
    Aynen öyle. 1'inden beri kargoda bekliyor siparişim. Ne dağıtıma çıktı ne bir şey.
  • Sürekli bastım sipariş oluştur tuşuna oldu.
  • birden fazla basinca benimki de oldu, orda demo yazabilir,demo hesabi alinmistir denemek icin,daha sonra premium almislardir muhtemelen premiumu alinca demonunda kotasi acilir, yoksa kotanin cabicak dolacagini bilemeyecek kadar aptal değillerdir heralde.

ama bu basit bir sistem, bunu kendileri yapmayip 3. parti bir web sitesinin verilerimizi almasi buyuk sıkıntı.
  • Site çöktüğü için henüz alamadım. Allah devletimize zeval vermesin. Suistimal etmeyelim hakkımız olan kadar alalım.

En çok fırsatçıların elinde patlayacağı için sevindim. 20 kuruşluk tek kullanımlık maskeyi 3 liradan satmaya kalkan kansızlar.
  • sipariş veren siparişi unutsun, ptt normal ürünü getirmiyor bu hiç gelmez
  • Ust uste basinca oldu ama birden fazla defa siparis olusturulmus olabilir ekranda bikac defa sayfa acilipkapandi cunku oyle oldumu silinirmi acaba siparisler

• kasım kasım kasılıyor site 30 defa tıkladım bende,ekranda sipariş oluşturuldu dedi bakalım gelecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

Sürekli bastım sipariş oluştur tuşuna oldu.
    Aynısı yaptım aynen sipariş oluşturuldu yazdı.

• biraz zor oldu ama alabildim sonunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • butona bastım 5 dk sonra uyarı geldi siparişiniz oluşturuldu web deb
  • Benim sipariş numaram 19 basamaklı bir sayı, eğer bu sipariş sayısını gösteriyorsa , vay anam vay
  • 2 paket aldım ancak 1951 doğumlular için yıl seçimi yok.Paylaşım için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.