|
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (96. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim inceleyeceğim belki ben de geçerim EU roma -
kutudan çıkan kablo çok kısa geldiği için 2 metrelik kablo almayı düşünüyorum dikkat etmem gereken bir durum var mı? aliexpress'ten ürün tavsiyelerine açığım.
-
Vay arkadaş globale gelmemiş :( -
-
Arkadaşlar akşam güncelleme gelmişti yüklemedim şimdi güncelleme kontrolü yapıyorum güncelleme yok diyor :((
-
Buna alışın. Güncellemenin kısa bir süreliğine indirilmeye müsade ediliyor. İndirenlerden yapılan dönüşlere göre yeniden veriliyor. Acele etmeyin ay sonuna tekrar gelir.
-
Telefonun şarjı 10 un altına inince kasmaya başlıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: murderx06
Telefonun şarjı 10 un altına inince kasmaya başlıyorMümkün olduğunca 20 olduğunda şarja takın.
-
Dostum merhaba ben şuan globali kullanıyorum cihazı aldığımdan beri normal olanı yani diğer dediğin eu olanla arasında çok büyük farklar var mı merak ediyorum -
Hocam ben tavsiye ederim kesinlikle.Yedek alıp bi deneyin derim.
-
En büyük farkları söyler misin rica etsem bi kullanıcı gözünden soruyorum -
Ivır zıvır uygulamalardan arınmış olarak geliyor, reklamlardan arınmış oluyor, daha az ram ve pil kullanımı, 3 .parti temaları yükleyebilme vs uzar bu liste hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 14 Ekim 2020; 18:29:59 > -
KILIF NE ÖNERİRSİNİZ
-
Dün akşam Miui 12 güncelleme bildirimi geldi. Yarın yaparım dedim şimdi de yok. Sistem güncel diyor sürüm global 11.0.2 -
Yukarıda da bir arkadaş yazmış. Onda da görünmedi diye. Bekleyelim bakalım. -
Güncelleyiciye girin sağ üst köşede üç nokta var ona dokunun ve en son paketi indir seçeneğini seçin. Daha sonra bakın hangi paketi indirdiğine -
Oradan indirdim bir paket güncelledi temmuz güvenlik güncellemesi çıktı
-
1 günlük tecrübeme dayanarak şarjda herhangi bir azalma veya artış gözlemlemedim. Bir iki minor güncelleme dışında yeni sorun yaratmamış güncelleme. Animasyon kasılmaları da çözülmüş gibi gözüküyor, aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur.
-
Bu linkten romunuzu indirin ve güncelleyiciye girin üç noktaya dokunun güncelleme paketini seçin seçeneğini seçin ve indirdiğiniz dosyayı buradan kurabilirsiniz
https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/joyeuse/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X