< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
abi bak cidden şu eşcinsel işleri bırakın 8 9 da uyanıp 1 saat kahvaltınızı yapıp başlayın derse |
|
Bunlar akıllı adam işi değil muratcan kocakulagın videosundan derece öğrencileri veya 5-10k 10-20 k öğrencileri sabah kaçta kalkıyormuş geneli 8-9-10 da kalkarken 5 de hava karanlıkken kalkan tayfa güneşi selamlayan gri koç planlama defterine hergün tik atan fosforcuların kralıdır sınavdan sonra üzülmeye mahkumlardır
![]() ![]() |
|
Hocam bir ara ben de takıyordum böyle ama, sonra neler yaptığımı bir değerlendirmeyi planladım. Saat 5-6 gibi kalkınca iki alternatif oluyor: 1- Erken kalkıyorum, gözümü açtım yüzümü yıkadım karnımı doyurdum az ayılmaya çalıştım cart curt derken derse oturmam 7-8'i buluyor. Pek bir anlamı kalmıyor. 2- Erken kalkıyorum, yüzümü yıkayıp hemen derse oturuyorum. Ama çalıştığımdan çok bir şey anlamamakla beraber akşama doğru özellikle öğlen saatlerinde yorulup bunalıyorum ve akşama doğru düzgün çalışamıyorum. Yani bu sabah 5-6'da hatta kalkma içi YKS İÇİN balondur. Daha 6 ay önce saat 12 13'e kadar yatan fosforcular şimdi 4'te kalkmaya çalışıyor. Sence vücudunun dengesinin ve biyolojik saatinin buna bu kadar kolay ve kısa sürede adapte olmasına imkan var mı? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Ben katılmak isterim gayet motive edici olur |
|
|
Hocam bir ara ben de takıyordum böyle ama, sonra neler yaptığımı bir değerlendirmeyi planladım. Saat 5-6 gibi kalkınca iki alternatif oluyor: 1- Erken kalkıyorum, gözümü açtım yüzümü yıkadım karnımı doyurdum az ayılmaya çalıştım cart curt derken derse oturmam 7-8'i buluyor. Pek bir anlamı kalmıyor. 2- Erken kalkıyorum, yüzümü yıkayıp hemen derse oturuyorum. Ama çalıştığımdan çok bir şey anlamamakla beraber akşama doğru özellikle öğlen saatlerinde yorulup bunalıyorum ve akşama doğru düzgün çalışamıyorum. Yani bu sabah 5-6'da hatta kalkma içi YKS İÇİN balondur. Daha 6 ay önce saat 12 13'e kadar yatan fosforcular şimdi 4'te kalkmaya çalışıyor. Sence vücudunun dengesinin ve biyolojik saatinin buna bu kadar kolay ve kısa sürede adapte olmasına imkan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB5792671 -- 26 Aralık 2020; 13:44:4 > |
|
|
|
Ben de |
|
|
|
|
|
Hocam son 1.5 haftadır 3-4 gibi uyanıyorum (arada uyanamadım oldu tabii ki) dediğiniz iki seçenek de doğru, beni vazgeçirdiniz tebrikler |
|
|
|
|