Şimdi Ara

Wifi repeater ile ilgili bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk sorum. Kısa tutup konuya giriyorum. Bazı repeaterların üzerinde Lan girişi oluyor. Ethernet kablosuyla bağlanabiliyorlar ama şunu merak ediyorum.

Uzaktaki modemimden repeater ile güvenlik kameralarımın internete bağlantısını yapamıyorum. Ethernet bağlantısı istiyoru router'a. Benim de aklıma şu geldi.

Çoklayıcıyla sinyali yakalayıp üzerindeki Lan girişnden bağlantıyı güvenlik kameralarıyla paylaşması mümkün mü? bu konuda bilgisi olan var mı? Yoksa o giriş sadece gelen interneti kablo ile uzatıp uzak bir noktada wifi ile dağıtmak için mi?

Şimdiden teşekkürler!

• Bridge modunda olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Zyxel wap3205 veya nbg6515 modelleri ile dediğinizi yapabilirsiniz. Yani wifi sinyalinizi kablosuz olarak alacak ve dağıtımı size hem kablolu hemde kablosuz olarak yapacaktır. Zyxel Wap3205 için burada arkadaşın anlattığı ozellik

Zyxel NBG6515 için de bu anlattığı mod

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onlar AP ( erişim noktası ) client router olarak kullanılabilen modeller bence en iyi ping süresi client routerda... kameralar için ideal bağlantı sağlar... hem istemci olarak bağlanır hemde kendi wifi ağını yayınlayabilir...
  • Benim kullandığım iki menzil genişleticide de bu özellik var. Marka ve modelleri TP-Link TL-WA850RE ve Asus RP-N12. Menzil genişletici modunda olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Sabit Kamera ile İlgili Sorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.