Şimdi Ara

'ALFA' Olmak hakkında ciddi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
7
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Alfa beta bu kavramlar bana saçmalık geliyor... Kavramlar üzerinden insanlarla uğraşıyoruz halbu ki kavramın kendisini düşündüğün zaman boş bir konu oldugunu üstüne teori üretmeye değmez oldugunu anlayabilirsiniz...

Örnek ben sıradan bir insanım ne saçımla uğraşırım ne kıyafetimle ne de konuşmam vs takıntılı degilim... Fakat bu demek degil temiz titiz görünüşüme özen göstermiyorum...

Ben neysem o yum şu sözün benim için anlamı büyük eşşege altın semer vursan eşşek yine eşektir :))

Mesala kendim de en farklı buldugum özellik insanları dinlemek bir insan konuşuyorsa onu dinlerim o konu hakkında ondan daha bilgi olsam bile dinlerim onun anlattıklarını kendi kafamda onun gözünden yaşarım...

Bana uymasa bile onunla tartışmaya girmemeye özen gösteririm he buda böyle düşünüyor yaşasın görsün geçerim... Faydalı bana hitap eden bir konu ise kendi hafızama alırıp not olarak dursun belki biyerde lazım olur diye tecrübe edinirim....

Ben böyle ne yakışıklı ne okadar iyi konuşabilen ne son moda giyinen bir erkek degilim....

Fakat flört sanatın da ustayım ve bundan haz alıyorum hoşuma gidiyor...

Bu demek değil ki önüme gelen ile flörtleşirim asla böyle bişey olamaz bu kişi de beni çekicek bir ifade olmalı şu şekilde örnek vereyim herhangi bir yer de (a) bir kız (b) kızıyla aynı yerde (a) kızına herkes bakıyor giyiminden yürüşüyünden saçlarından dolayı fakat (b) kızı güzel olmasına ragmen giyinişinden saçlarından gündelik yaşamın kimse tarafından fark edilmiyor gerçekte aynı şekilde (b) kızı da (a) gibi giyindigi ve saçlarını yaptıgı zaman bütün herkes (b) kızına ne kadar güzelmiş çok güzel diyecek....

İşte benim flörtleşecegim kız bu olur...

Bir mekan da yine böyle bir flörtleşiyoruz kendimi 2 tane alfanın arkasına attım alfalar kızı gördü aa abi ne kadar güzel abi bu kız fena ya konuşuyorlar şimdi 2 alfa ile ben bir arkadaş toplulugu içinde denk gelsem onlar benim arkadaşım olsa böyle manitacılık muhabbeti dönse söz sırası bana gelse o iki alfa bana güler iyi salladın diyee :) :))))

Ben bunu yadırgamam veya ayıplanmam! Olabilir öyle düşünüyorlar der geçerim ama gerçekte beni benden iyi kimse bilemez beni ben yaşıyorum.

Derken biz kızla bilgidin gözlerimizle ne kurlar yapıyoruz...

Alfanın 1 taneesi üstüne aldı olayı arkadaşı da gaz veriyor kanka konuş konuş baskı yapıyor tamam o bende :))) egilip gülüyorum masanın altına gülmekten gözlerimden yaş geliyor aglıyorum muhabbetleri duyunca

Abi kanka kız çok iyi ya falan derken dakikalar ilerliyor kız geliyor arada ben arkalarında oldugum için o esna da arkadaşı uyandı günaydın kardeeşime kızın bana baktıgına :))

arkadaşına diyor abi arkadaki çocuga bakıyor kız bize degil hadi lan nasıl ? Valla bak istersen

Ben gülmemek için zor tutuyorum ayıp olmasın adamlara diye sonra iyice emin oldular derken şu sözü duydum kro ya bak şu kıza bak abi ya bu kro ya bakıyor :D

Yazık hem alfasın kendine yediremeyince başkasına hakaret et olmayan beyninle...

Böyle örnekler çok var her türden alfayı ağlatmışımdır...

Bir insanın bir duruşu olmalı kime yürümeli kime yürümemeli bunu bilecek anlayacak...

Kendi çevrem de alfalara yaptıgımı da anlatayım... bi arkadaş toplulugun da takılıyorum çocugun ailesini severim ama kendini bişey sanıyor mesala herşeye eleştirisi var sen şöyle böyle yap :))) modaya uygun giyinen kız geçsin bön bön bakar ayı gibi :)))) Adamın o bakışına hastayım gülmekten aglıyorum beni görünce neye gülüyosun yok abi bişey :))))

Deli mi la bu gülüyor diyor millete :))) kız muhabbeti açıldı arkadaşları da makara yaptı ayı gibi bakıyor diye kızlara :D

Birde agzı var kız bana bakıyor beni kesiyor falan tutuldum buna x bir laf söylese dalacam o derece!

Sonra aklıma geldi ben şuna dersini vereyim kafe den kendime bi kız seçtim hangisi ile flörtleşeyim diye seçtim ve kendimi bunun arkasına attım yürüyorum geliyorum sürekli bunun arkasındayım :)

Kız uyandı bana gülüşüyor arkadaşı ile çocuga bak filen :))) derken o alfa ayıya dönüp bak dedim kızlar seni kesiyor hadi lan yalan söyleme oglum valla abi bak :)))

Lan dogru söylüyomuşssun çekil çekil sen bakma oglum öyle :))) üstüne aldı mı ihaleyi... havalarda uçuyor...

Önüne geçtim bana nasıl saydırıyor oglum bakma sen filen :D

Derken abi kızlar kalktı karşıma geçti bakıp bakıp gülüyor ayakta bekliyor beni merhaba dememi selam merhaba desem olay bitti ben ne yaptım ?

Amaç burada birileriyle tanışmak degildi alfaya dersini vermekti !!!

Caddeye dogru yürüyorum kızlar arkadam bakıyor alfa ise o esna da ne oldugunu anlamaya çalışıyor :)))) ? Lan nasıl 1 dakika durumu idrak edince yüzünde tuhaf bozukluk oluştu yerine oturdu.... hiç bişey olmamış gibi salaga yatıp etrafına bakıyor aval aval...

Yani yakışıklı olmanıza gerek yok herşeyi son moda satın alıp giyinmenize saçlarınızı sürekli yaptırmanıza entellektüel takılmanaıza gerek yok !!!

Sadece kendiniz olun dogru buldugunuz yaşayın! Herşey gönlünüzce olur zaten....

• Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Alfa olayını çok yanlış anlamışsın ve bütün olayı kızlara odaklamışsın. Alfa olmak ile giyim konusunun hiç alakası yok örneğin Gregory House. Senin dediğin kendi gibi davranmayan kişiler alfa değil alfa gibi davranan insanlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

Alfa olayını çok yanlış anlamışsın ve bütün olayı kızlara odaklamışsın. Alfa olmak ile giyim konusunun hiç alakası yok örneğin Gregory House. Senin dediğin kendi gibi davranmayan kişiler alfa değil alfa gibi davranan insanlar
    sorun orda zaten. yüzde 90, alfa gibi olmak yerine, alfa gibi davraniyor.

Sabah Aksam günlük yasamda analiz kasan adam var. Kimse olmak istemiyorki
    Bak bugün bile sacma sapan örnekler gördüm, güya bloglarda:

Kizin mesajina 4 saat sonra cevap ver, alfa ol.
    4 saat icinde cocugun yaptigi pubg, dizi, instagram keyfi

Halbuki söyle olmasi gerek: gün icinde o kadar yogun olki, whatsappe bakmak aklina bile gelmesin.

Bide arkadas ortaminda en önde yürüme kasintisi var.

• sinus67 kullanıcısına yanıt
    😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir iç itilim olmadan, kendini yetiştirmek diye bir şey olmaz ki. En fazla bir miktar kendini değiştirebilir insan. Rol yapan bir insan, bir noktaya kadar yapabilir ve sonunda gardı düşer.

Kendini bir parça da olsa değiştirebilmek elbette ki iyi. Ancak kendini olduğun gibi sevebilmek daha iyi ve önemli.

hocam acayip iyi anlatmışsın bir şeyden bahsetmek istiyorum sana Redpill konusunda araştırmalar yaptım demişsin, senin de fark ettiğin bir şey vardır. Bu platformlarda çok fazla "negatiflik" havaları var. Yazı yazanlar genelde kendilerini aşırı düzeyde EGOLU yansıtırken altmetinden de 'sen bi bok bilmiyosun bak ben NELERRR NELERRR YAPIYORUM' diye mesaj veriyorlar. Bu da insanda gerginlik oluşturuyor. sendeki sakinlik ve rahatlık aslında tam olması gereken şey.

çok teşekkürler hocam, aslında ben bu redpill mevzusunu ilk defa bu forumda (sanırım 9-10 ay kadar önce) duydum ve açıp okuduğumda ilgimi çekmişti ve birkaç gün üst üste okumuştum o zamanlar, sonra bir daha bakmadım. sadece son birkaç haftadır Rollo Tomassi'nin cumartesi akşamı canlı yayın söyleşilerini çay-çekirdek eşliğinde izlemeyi alışkanlık edindim, hem güncel konulardan bahsediyolar, hem genel olarak her konuda motivasyon verici şekilde konuşuyolar, hem de ingilizce dinleme pratiği olmuş oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 10 Mart 2020; 13:36:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.