Şimdi Ara

AİRPODS 2.NESİL MİKROFON SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, 3 gün önce internet üzerinden Airpods 2.nesil siparişi verdim.
    kullanmaya başladıktan sonraki deneyimlerimden yola çıktım ve arama esnasında kendi sesimin karşı tarafa boğuk ve kalitesiz gittiğini öğrendim.Daha sonra başka bir telefondan kendimde denedim mikrofondan gelen ses çok boğuk karşı tarafı anlamak bazen çok zor.Bu problem hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz sonuç itibariyle sıfır cihaz bu teknik bir problemmi yoksa herhangi bir ayar yapmak gerekirmi.Değerli mesajlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

AirPods 2. Nesil Mikrofon Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

AirPods 2. Nesil Mikrofon Sorunu

AirPods 2. Nesil kullanıcıları, karşıya seslerin boğuk gitmesi veya mikrofonun hiç çalışmaması gibi mikrofon sorunları yaşayabilirler. Bu sorunlar çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Nedenleri:

• Kir veya Debris: Kulaklık ağları kir veya debris ile tıkanmış olabilir, bu da sesin net iletilmesini engelleyebilir.
    • Yazılım Sorunları: AirPods'larınızın yazılımı güncel değilse, mikrofon sorunlarına yol açabilir.
    • Donanım Arızası: Nadir durumlarda, mikrofonun kendisinde bir donanım arızası olabilir.

Çözümleri:

Kir veya Debris Temizliği:

• AirPods'larınızı yumuşak bir bezle nazikçe temizleyin.
    • Kulaklık ağlarını temizlemek için yumuşak kıllı bir fırça veya pamuklu çubuk kullanın.
    • Ağları temizlemek için herhangi bir sıvı veya çözücü kullanmayın.

Yazılım Güncellemesi:

• AirPods'larınızı iPhone veya iPad'inize bağlayın.
    • Ayarlar > Bluetooth bölümüne gidin.
    • AirPods'ların yanında yer alan "i" simgesine dokunun.
    • "Ürün Yazılımı" bölümünü kontrol edin ve mevcut herhangi bir güncellemeyi yükleyin.

Donanım Arızası:

• Mikrofon sorunları yazılım güncellemesi veya temizlik ile çözülmüyorsa, bir donanım arızası olabilir.
    • Bu durumda, AirPods'larınızı yetkili bir Apple Servis Sağlayıcısına götürmeniz önerilir.

Önemli Notlar:

• AirPods'larınızı temizlerken veya yazılımını güncellerken dikkatli olun.
    • AirPods'larınızda mikrofon sorunu devam ediyorsa, daha fazla yardım için Apple Destek ile iletişime geçin.
    • AirPods'larınızı yetkisiz kişilerin tamir etmesine izin vermeyin, çünkü bu garantiyi geçersiz kılabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba aynı sorun bende de var airpods mikrofon moduna geçtiği an cızırdama duyuyorum karşıya ses gitmiyor bile sorunu çözdünüz mü ?
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var Apple randevusu alıp gittim değiştirmişlerdi 2 kulaklığıda sonra yine aynı sorun oldu yine randevu alıp gittim değişim yapmadılar sıfırladılar garantinizin bitmesine daha var bir süre böyle kullanın olmazsa değiştiririz dediler yine çalışmıyor mikrofon başka sorunu yok ama servise de gidemiyorum elimde kaldı öyle cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kuzende 2 kere değiştirdi hepsi bozuk üretim hatalı apple pişmanlıktır

kimse söylemez yazmaz ama kronik microfon sorunu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AirPods pro 2. Nesil
    3 hafta önce açıldı
    Airpods 1. Nesil Pil Değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.