Şimdi Ara

einhell süpürge set (en uyguna) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
11
Favori
8.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tremacs

Süpürge için link alabilir miyim
    benim linkteki süpürge artık satışta değil, ama az yukarıda ki arkadaşın yeni bulduğu link fiyatı 192 tl .
    ----->
    urun.n11.com
    Eınhell Te-vc 18 Li Solo Akülü Süpürge (akü Ve Şarj Aleti Hariç) - n11.com
    https://urun.n11.com/supurge-ve-yikama-makineleri/einhell-te-vc-18-li-solo-akulu-supurge-aku-ve-sarj-aleti-haric-P213609353

• quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

duvara asma aparatı felan yoktur değil mi diğer süpürgeler gibi, anladığım kadarı ile şarjlı vidalamalar gibi pili şarj edip makineye takarak kullanacağız. 3000 lik pil şart mı? maliyeti düşürmek için 1.5 lik alsak idare etmez mi mutfakta felan.
    asma aparatı falan yok ama binbirçeşit gibi yerlerden aparat bulunup duvara monte edilebilir,

yukarıdaki arkadaş 3amperlik batarya+şarj kitini 229 tl ye bulmuş uygundur, çünkü şu an 1,5 amperlik kitler en ucuz 205 tl
    arada 24 tl lik fark var bunun için 3 amperlik alınması en doğru karardır, geçen benim konuyu açtığımda ki 1,5 luk kit 154 tl idi o zaman olsaydı tabiiki de 1,5 luk kiti alın derdim ama şu an mantıksız olur 25 tl az vereyim diye 3 lük değilde 1,5 luk kit almak.
    1,5 luk kit ----->
    urun.n11.com
    Einhell 18v 1,5 Ah Starter-kit Power-x-change Akü Ve Şarj Cihazı - n11.com
    https://urun.n11.com/yedek-aku-ve-sarj-cihazlari/einhell-18v-15-ah-starter-kit-power-x-change-aku-ve-sarj-cihazi-P307559032

.
    3 lük kit ----->
    urun.n11.com
    Einhell 18v 3 Ah Akü Ve Şarj Aleti Pxc Starterkit - n11.com
    https://urun.n11.com/li-ion-akulu-vidalamalar/einhell-18v-3-ah-aku-ve-sarj-aleti-pxc-starterkit-P328082958

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 27 Aralık 2019; 0:2:30 >

• normal şarjlı süpürge almak isteyenler baksın,
    piyasası 249 tl den başlıyor, hb deki satış fiyatı 300 tl ama mediamarkt.com da şu an 159 tl

ürün ---> ALTUS AL 767 Şarjlı El Süpürgesi Metalik 7,2 volt (Eflatun)---> 159 tl

duvara asma aparatı da var :)

link --->

2 yıl arçelik garantisinde , altus markası zaten arçelik üretimi biliyorsunuz.

einhell süpürge set (en uyguna)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 27 Aralık 2019; 0:10:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VLCplayer

normal şarjlı süpürge almak isteyenler baksın,
    piyasası 249 tl den başlıyor, hb deki satış fiyatı 300 tl ama mediamarkt.com da şu an 159 tl

ürün ---> ALTUS AL 767 Şarjlı El Süpürgesi Metalik 7,2 volt (Eflatun)---> 159 tl

duvara asma aparatı da var :)

link --->https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_altus-al-767-%C5%9Farjl%C4%B1-el-s%C3%BCp%C3%BCrgesi-metalik-eflatun-1205237.html#teknik-bilgiler

2 yıl arçelik garantisinde , altus markası zaten arçelik üretimi biliyorsunuz.

259 olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rontx

259 olmuş

Alıntıları Göster
    bu gece yine 159 a düştü, 3,6 v lar 200 tl altında daha yüksek voltlular 250 tl üzerinde
    .
    ben bunlara anca 100 tl veririm ama elbette ilgilenen vardır diye yine hatırlatmak ve hortlatmak istedim
    .
    şu an medimarkt.com da gece kuşu indirimde 259 dan 159 tl ye düşmüştür.

einhell süpürge set (en uyguna)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 29 Aralık 2019; 23:2:55 >

• Ben einhellin süoürgeyi tavsiye edilen satıcıdan aldım. Batarya kitini de aldım.
    Şimdi sorun şu ki Süpürgenin kendi rengi bordo, kırmızı değil lakin şarz setinin rengi kırmızı.
    Bilgisi olan varsa bu renk tonunun farklı olma sebebi hakkında paylaşırsa sevinirim.

• Birde bunun Vidalama makina şu için uygun kampanya denk gelirse haber verirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: levoank

Birde bunun Vidalama makina şu için uygun kampanya denk gelirse haber verirmisiniz
    batarya kullanan vidalama makinesi mi? yani power x-change ailesinden bi şarjlı vidalama makinesi mi ?
  • Evet
    Ama bildiğiniz ayrı Vidalama makina sıda olur uygun birşey

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.