Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.077.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam. Bugün biraz önce Keenetic PEAK DSL kn-2510 modem/router cihazımın güncellemesini yaptım 4.0.2 ye geçti ve internet hiç gelmedi. defalarca yeniden başlattım tık yok. Bende 3.9.5 e geri döndüm ( elimde backup o vardı.) ona dönünce hemen bağlandı. 3.9.8 vardı güncellemeden önce . onu backup yapmamıştım nasılsa hiç sorun olmuyor güncellemelerde diye . ilk defa bacup almadan güncelleme yaptım bu başıma geldi.

Bu firmware leri indirebileceğim bir yer var mı dosya olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuafortr -- 4 Ağustos 2023; 18:48:48 >
  • kuafortr kullanıcısına yanıt

NEden gelmediğine dair arayüz de bir gözlem yaptınız mı? Ne kadar süre beklediniz?

Burdan indirirsin ama kendi kullandığın bileşen setini kaybedersin.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    https://disk.yandex.com.tr/d/-rQH6Nn1Bm-a1A/(Release%20Firmware)%20All%20Keenetic/RU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 4 Ağustos 2023; 19:47:14 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Arayüz de baktığım da DSL sinyali vardı ve SNR ler normal di . Ama modem IP almadı (Netspeed VDSL)

10-15 DK aralıklar ile denedim toplamda 1 saat beklemişimdir. Sonra Backup tan 3.9.5 i kurdum anında geldi internet.

Enteresan dün Peak DSL'de geçtim. Bir sorunla karşılaşmadım. Hemde uzakta olan 29 adet Keenetic Mesh sistemimde

Demin yine denedim yeni firmware i 4.02 yine internet gelmedi

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • IP Settings

Automatic - burayı no ip yapın

ping check kapatıp deneyin bir.

@Mertcan-39

benim hopper da aynı sorun var cihaz başladıktan 1 1.5 dakika sonra internet geliyor. keenetic e bunu anlatamıyorum :)

3.9.8 internet gelmesi 5 sn

4.0.2 kafasına göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 4 Ağustos 2023; 21:29:10 >
  • SA Genşler,

Torrent'te indirdiğim dosyaları paylaşımdaki klasöre taşımak bilgisayardan zaman alıyor.

Bunun ssh'dan scp gibi bir kolay yolu yok mu?

Yeri geliyor 100 gb dosya indiriyorum media klasörüne taşımak 1 saat sürüyor.

• ?? YENİ KENEETICOS UI

Bu bir başka boyut. Ön gösterim tadında.

Çok yakında KeeneticOS'unuzda. Güncellemeyi unutmayın.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Hangi sürümde geliyor?

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Geliştirici sürümü. Şimdi yayında.

Yedek almadan geliştirici sürümü kullanmayın.

Hayırlı olsun

• Yeni UI isteğe bağlı yükleniyor.

Güncelleme butonuna direk basmayın. :)

Bileşen seçeneklerinden yeni bileşeni bulun tıklayın ve güncelle deyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 4 Ağustos 2023; 22:2:36 >

• Sonra sağ üst köşeye bi focus

Tıkla ve kavuş

• Sağ üst köşe Çark arayüz ayarlarınız ve size eski arayüze dönme şansı yine veriyor.

Daha modern bir arayüz olmuş. dark tema gelmesi iyi. umarım sağ menüye kolayda bir yeniden başlatme eklerler keenetic eklentisi kullanmaya gerek kalmaz

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Çarka tıkladığında yeniden başlat

Vallahi çok sevindim. tarayıcı eklentisine gerek kalmayacak. Sürüm numaraları arasında çok bir fark yok ya eskisi gibi sürümler x.x.12 lere kadar devam edecek. ya da 4.1 hızlı gelecek bakalım hangisi :)

Bende niye yok kaptan , ilk önce geliştiriciyemi geçmemiz gerek KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susun2Dk -- 4 Ağustos 2023; 22:42:42 >
  • Susun2Dk S kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156504374

Geliştirici ye geç

Son bileşen lsitesinden new ui de seç ve güncelle de.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156504402

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 4 Ağustos 2023; 22:26:44 >

teşekkürler efenimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.