Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.076.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bİr önceki ekran görüntüsünde 433mbps 1x1 80mhz bağlantı görünmekte.

433x0.70 = 300mbps bağlantı hızı görürsünüz ortalama olarak. Anormal bir durum görünmüyor.

• YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.0 Alpha 5 - 27.01.2023

Geliştirici Güncelleme Kanalında

• Arkadaşlar bir arkadaşım dubleks evin alt katına wifi router koymuş. Modemden routere kablo çekmiş. İnternette sorun yok ama routera bağlandığımızda üst kattaki modeme bağlı nas gibi cihazlara erişemiyormuş. Evde 2 farklı ağ oluşmuş gözüküyor. Bunun çözümü nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopper alan var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt

Kullanıyoruz. Tedarik sağlıyoruz. KYTECHNGAMING - Keenetic Türkiye Çözüm Ortağı

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • arkadaşlar merhaba bir modem almak istiyorum özellikleri iyi olan, keenetic hero dal özellikleri hoşuma gitti uygulaması ve arayüz kullanımıda kolaymış sanırım fiyatıda uygun sayılır usb 3 grişi olması vpn dns torrent desteklerni dlna gibi özellikleri aktif olarak kullanmayı düşünüyorum nunun bir üst modeli olan peak bu modemin 2 katı fiyatı ikisinin arasındaki fark nedir bana modem önerseniz başka markada olur yardımcı olursanız sevinirim

• ykurtulus kullanıcısına yanıt
    @KYTECHNGAMING üzerinden aldım 2 hafta önce Sprinter ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 28 Ocak 2023; 12:47:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hasannha H kullanıcısına yanıt

Tüm Keenetic modellerini web sayfasında karşılaştırabilirsiniz.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyelerikeenetic.com.tr
    Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-peak-dsl%2Ckeenetic-hero-dsl

Özetlemek gerekirse Peak DSL ile Hero DSL aynı işlemcileri kullanmakla birlikte, bariz üstün olan yönleri AC2600 Wifi ve ethernet port fazlalığı diyebiliriz.

Ev kullanıcısı için Hero DSL, kobi çözümleri için Peak DSL yönünde tercihler, eğilimler görülmektedir.

Keenetic modellerinden düşünceniz var ise tedarik için ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 28 Ocak 2023; 11:44:11 >

• hasannha H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşında belirttiği gibi ev kullanıcıları için Hero DSL yeterli olacaktır. Dubleks, tripleks veya villa gibi daha geniş alanlarda mesh sistemi kurulmadan maksimum performans alınmak isteniyorsa Peak DSL tercih edilebilir. Çünkü Hero'da wifi amplifikatör 2 adet iken Peak'te 8 adet...

• Bugün 500 Mbps pakete geçtiğim için City mesh cihazı olarak yetersiz geldi. Giga yanına Hopper aldım. bakalım gelince göreceğim. Fakat Keenetic biraz kalite düşürmüş hissi yarattı. Giga da 5 Lan portu 1 sfp 2 usb portu varken Hopper da 4 Lan portu ve 1 usb var sfp yok.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

O zaman direkt modem olarak da Keenetic kullanabilirim en iyi model hangisi?

Yalnız saha dolabım broadcom chipset olduğu için biraz tırstım forumdaki çoğu kişi

broadcom chipsetli ucuz türk telekom modemi + keenetic router kullanıyor.

• Direkt keenetic modem kullansam nasıl olur acaba saha dolabım broadcom chipsetli

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt
    Hattın fiziksel sağlığından emin olun önce. Kullanabilirsiniz bir sorun olmaz. Hatta sorun yoksa chipset falan filan farketmiyor.

Sorun varsa da zaten bu da modemle çözülecek iş değil.

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt
    Hero DSL kullanıyorum; saha dolabımın chipseti broadcom, (altyapim.net'e göre) dolaba mesafem 201 metre ve alabileceğim maximum hız ise 67 Mbps imiş. TT altyapılı VodafoneNET'ten aboneliğim olan 50 Mbps hızı sorunsuz alıyorum.
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154168299

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    Giganin ax karşılığı Hero (Giga Ax) Türkiye 'ye gelmeyecek. Ayrıca 512mb ram.

Hopper ve Sprinter, Speedster ve Viva karşılığı diyebiliriz. Ethernet port sayısı raporlanan ortalama kullanılan ethernet port sayısının üstündedir.

100 liralık modem de bile 4 ethernet oluyor standart gibi bir şey. Hopper da wan dahil 4 olduğu için şuan tüm portlarım dolu olacak eğer bir cihaz daha eklemek isterdem switch almam gerekecek hopper da en azından 1 wan 4 ethernet beklentim vardı. Hopper da amfi var mı ? Bilginiz var mıdır

• Keenetic giga Wifi ile çok iyi iş çıkarıyor :)

• Arkadaşlar Viva KN-1910 modeli için stable kanaldaki 3.9.1 firmware e ihtiyacım var, bu sürümde olan arkadaşlar firmware dosyasını paylaşabilir mi veya dosyayı nerden bulabilirim ?

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

FEM olarak teknik detayda görünen modül var lakin başka bilgi görülmemektedir.

Keenetic TR' ye sorabilirsiniz.

Model Index - KN-3810

Processor - EcoNet EN7528DU/DA MIPS @ 900 MHz, 2 cores / 4 threads

RAM - 256 MB DDR3

Flash - 128 MB (Dual Boot, SPI-NAND): Kioxia TC58CVG0S3HRAIJ, Winbond 5N01GVZEIG , Nuvoton XT26G01CWSIGA

Wi-Fi 2.4 + 5GHz - Yes

Class Wi-Fi - MediaTek MT7905DA - 2x 2T2R 2.4/5GHz (574+1201Mbps), Wi-Fi 6, AX1800

Antennas - 4x 5dBi (FEM MediaTek MT7975D 2.4GHz/ 5GHz)

Ports - 1x WAN GE, 3x LAN GE (10/100/1000)

Sizce giga mı kontrolör olmalı hopper mı ? İkisi birbirine kablo ile bağlanacak

• 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.