Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26.710
Cevap
428
Favori
1.081.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güvenlik sebebi ile MAC adreslerini gizlediklerinden bahsetti. Başka bir kullanıcı, routerının etiketini açık şekilde paylaştığı için görüş belirtti.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

pardon onu görmedim :)))

• zergmahmut kullanıcısına yanıt

Hocam Cat-6 nın ucuna direk noname RJ-11 e çakmam bile çok farketti. Özellikle download SNR çok yükseldi.

Amazondan bahsettiğiniz marka uçlar geldiğinde onları deneyeceğim. Tekrardan teşekkürler.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • Merhaba arkadaşlar Keenetic extra dsl 3.8.5 yğükledikten sonra sürekli wifi kopması yaşıyorum elinde 3.8.3 yazılım olan varsa atarsa sevinirim.

Merhaba sizdennbir isteğim olacak keenetix extra dsl yazılım güncelledim 3.8.5 ama sürekli kopması yaşıyorum alt srüm olan 3.8.3 sürümünü nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çk sevinirim.

• N7K kullanıcısına yanıt
    Yedeğiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153862093#153862093

Mesajı dikkate almanızı öneririm. Çözüm içinde olabilir.
    Elimde cihazların sürümleri mevcut değil maalesef.

• Asus Modeminizin modeli nedir hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ilginize çok teşekkür ederim bu dediklerinizi deneyeceğim, ayrıca sürümler konusunda TR için olmasına lüzum var mı kurmam için yoksa indirip kurayım

• kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    DSL versiyonlari RU da farklı olabilir. Bu sebeple yüklemeye izin vermez. Model numarası aynı olan RU fw lerini kurabiliyorsunuz.
    Örneğin kn-1310

Extra DSL rusya da Duo diye geçiyor. Bizde kn-2111 orada kn-2110 olarak anımsıyorum.

birebir aynı durumu yaşıyoruz hocam gerçi bende 3.8.4 yükledikten sonra wifi kopmaya başladı ondan sonra geliştirici sürümü dahil hepsini denedim yok düzelmiyor kendi kendine arada bir kopup bağlanıyor sürekli yapıyor bunu sinir bozucu bir durum

edit düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 10 Eylül 2022; 0:34:24 >

üstad ben şimdi bunu kullanabiliyor muyum kullanamıyor muyum model numaraları farklı orasıyla burası kullanamıyor muyum yani

• Celonfix kullanıcısına yanıt

DSL N16P. N16 değil N16P hocam. Öyle bir modeli var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler, ben şu yöntemi denedim beta sürümüne geçip daha sonra geri stabil sürüme döndüm şimdilik problem çözüldü gibi bakalım zaman ne gösterecek.

• kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben beta sürümüne geçip daha sonra geri stabil sürüme döndüm şimdilik problem çözüldü gibi bakalım zaman ne gösterecek.

Siz bu yöntemi denemiş siniz sizde çözüm olmamış sanırım cihazı resetleyip fabrika sürümünde güncellemeden kullandınız mı?

Beta da Kararlı sürüm de aynı versiyonlar. Farkları yok aslında.

Geliştirici sürümü 3.9 gösteriyordu, kararlı. 3.8.5 gözüküyordu belli de aynıdır bilmiyorum.

Kararlı (Stabil) 3.8.5

Önizleme (Beta) 3.8.5

Geliştirici (Alpha) 3.9.A.8

şeklinde. Beta dan stabile döndüm dediğinizde aynı sürümü kurmuş oluyorsunuz. Alpha'dan Stabile dönmüşsünüz, anladığım kadarı ile.

Aynen ben ilk mesajda yanlış yazmışım alpha dan döndüm.

• 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.