Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.667
Cevap
428
Favori
1.077.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wifi ayarınızda sadece 20mhz mi seçtiniz? Yoksa bazı Xiaomi'lerde 40mhz çalışmaması durumu gibi bir duruma sahip cihazınız mı var?

20mhz 2x2 az görülen bir bağlantıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 11 Ekim 2021; 9:42:20 >
  • 40 olan da var. Bir iki cihazda 20 yazıyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Wifi ayarlarınız nasıl ayarlı Keenetic içinde? Hem basit hem gelişmiş ayarlarını atar mısınız? Maksimum iletim açık mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim telefonun 40 MHz olduğunu daha görmedim. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • cat174 kullanıcısına yanıt

Valla aygıtlara konulan çiplere sormak lazım. Buyur 2016 model bi Neffos Tp_Link

Ama genedle cep telefonları 20mhz de kalıyor yada yazılım ayarları o şekilde. Batarya ömrü ile alakalı da oalbilir. Geliştirici seçeneklerine bakmak lazım.:)

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• Selamlar evimdeki keenetic cihazımda 100mb internet olmasına rağmen PS4 te 140kb bağlantı hızı çıkıyor ayrıca PlayStation network giriş başarısız diyor telefonun internetini açıp bağlandığımda hiç bir sıkıntı çıkmıyor hız ve giriş konusunda bu sorunu nasıl çözerim modem kaynaklı mıacaba sıkıntı ?

• LifeefeS kullanıcısına yanıt

PS4;

1- Bağlantı türü nedir?

2- Arayüzde bağlantı hızı ne gözükmekte?

3- NAT açık mı kapalı mı?

4- Hız testini hangi sunucuda yapıyor?

5- Diğer cihazlarda bağlantı hızı ve testleri nasıl sonuçlar veriyor?

6- Keenetic Wifi Ayarlarınız nasıl? Hangi kanal, ülke vs. seçili?

Aşağıdaki makaleye göz atıp, varsa gerekenleri uyguladınız mı?

• Merhaba

Belki rastlantı belki değil ama 3.7 beta 3 e yükselttikten sonra upload sinyal gücü iyice düştü. Bu yüzden interneti verimli kullanamıyorum, ISS Millenicom'a 2 defa arıza kaydı açtım, upload düşüklüğü belirtmeme rağmen 35 mbps alabiliyorsunuz diye kapattılar, upload düşüklüğünü umursamıyorlar ama netflixden youtube dan falan içerik izlerken takılmalar oluyor. anlaştığım upload 6 mbps olmasına rağmen artık 2 bile alamıyorum. Nasıl düzeltebilirim, benim tarafta ayar vb. ile yapabileceğim bir şeyler var mı?

bu tanılama ekranım

Bu da vdsl ayarları ekranım

Önerilerinize yorumlarınıza açığım.

• 1- Bağlantı türü VDSL
    2- PS4 arayüzünü kastediyorsanız dün bağlanıyordu bugün sadece Wifi ye bağlanıyor daha sonra ip adresi alınamadı diyor
    3- NAT açık
    4- Türkiye sonucunda
    5- 3 Telefon bağlı hepsinde 60Mbps ve üstü çıkıyor hiç birinde sıkıntı yok
    6- Wifi ayarlarını ekledim

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 12 Ekim 2021; 16:36:7 >

• 3.6.10'dan 3.7. beta 3'e güncelleyince sorun çözüldü hocam cevabınız için teşekkürler.

• LifeefeS kullanıcısına yanıt

Birtek ip almama durumu için yeniden başlatmayı deneyin yazacakken, gelen ileti ile güncellemeyle birlikte bu durumu da yapmış olduğunuzu anladım. :)

• Merhaba ben bugün Keenetic Extra DSL sipariş verdim. Mesajlara baktığımda her şeyin ayarını ayarlamak mı gerekiyor? Kolay kurulum yok mu modemde Türk Telekom için? Bir de ne yapmamı önerirsiniz ayarlardan.

Şu an ZTE modemdeki değerlerim;

• Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt

Kurulum sihirbazı ile kuracaksınız? Geri kalanlar kendiniz için isterseniz yapabileceğiniz ayarlardır.

Elinizdeki modemden çok daha fazlasını aldınız. :) O kadar çok oyuncağı var ki.

• celikbasm kullanıcısına yanıt

UPBO kapayıp dene düzelmesse, upbo kl0 ayarı açık olan custom dmt firmware istediğini desteğe yaz custom firmware yükleyip birde öyle dene.

• cat174 kullanıcısına yanıt

O yaşanılan zaman içindi. DMT sürücülerine eklenmiştir gerekli düzeltme. Hat değerlerinde sanki tesisat problemi var gibi duruyor.

• Sadece upload problemi tesisatla ilgili olabilir mi? Neyi kontrol etmem gerekir? Bu arada Upbo yu kapatınca güç 1.1 dbm oldu.

Değerler

Upbo kapalı marj 10 db ye yukselttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikbasm -- 12 Ekim 2021; 18:32:7 >
  • Artık ttnet altyapılarında upload kısmındaki snr yi demi 8 e ayarlamaya başlamışlar, anlamadım, burada son günlerde resim paylaşanlarda uploadlar 8snr olrk görülmeye başlamış, bende de düne kadar 30 du, ulaşılabilir 34mbit, bugün snr26 ya inmiş ancak ulaşılabilir değişmemiş gerçi, fakat modemi kapayıp açsam buradakilerin durumuna düşermiyim tırsmaya başladım. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• celikbasm kullanıcısına yanıt
    Hocam yüzde 99.9 bir iç / dış tesisat problemi

Boşuna modem ayarlarını kurcalamayınız.

Splitter, ek falan var mı ? Varsa aradan çıkarın

Yapacağınız şey şu, 1 tane daha vdsl modem buluyorsunuz, evde deneme yapıyorsunuz upload yine düşük mü diye bakıyorsunuz düşükse modemlik sorun yoktur. Onda normal çıkarsa keenetic.tr ile iletişime geçin.

modem ile birlikte ankastre başına gidip ankastreye modemi bağlayıp ölçüm alıyorsunuz. Çıkan hat değerlerine göre sorunun sizlik veya dış hat kaynaklı olduğu belli olur. Sorun sizlik ise iç tesisat yenilerek sorundan kurtulursunuz da
    Eğer sorun altyapı kaynaklı ise o zaman işiniz zor...

• 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.