Wifi ayarınızda sadece 20mhz mi seçtiniz? Yoksa bazı Xiaomi'lerde 40mhz çalışmaması durumu gibi bir duruma sahip cihazınız mı var? 20mhz 2x2 az görülen bir bağlantıdır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 11 Ekim 2021; 9:42:20 > |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (532. sayfa)

-
-
40 olan da var. Bir iki cihazda 20 yazıyor ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wifi ayarlarınız nasıl ayarlı Keenetic içinde? Hem basit hem gelişmiş ayarlarını atar mısınız? Maksimum iletim açık mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim telefonun 40 MHz olduğunu daha görmedim.
-
Valla aygıtlara konulan çiplere sormak lazım. Buyur 2016 model bi Neffos Tp_Link
Ama genedle cep telefonları 20mhz de kalıyor yada yazılım ayarları o şekilde. Batarya ömrü ile alakalı da oalbilir. Geliştirici seçeneklerine bakmak lazım.:)
-
Selamlar evimdeki keenetic cihazımda 100mb internet olmasına rağmen PS4 te 140kb bağlantı hızı çıkıyor ayrıca PlayStation network giriş başarısız diyor telefonun internetini açıp bağlandığımda hiç bir sıkıntı çıkmıyor hız ve giriş konusunda bu sorunu nasıl çözerim modem kaynaklı mıacaba sıkıntı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS4;
1- Bağlantı türü nedir?
2- Arayüzde bağlantı hızı ne gözükmekte?
3- NAT açık mı kapalı mı?
4- Hız testini hangi sunucuda yapıyor?
5- Diğer cihazlarda bağlantı hızı ve testleri nasıl sonuçlar veriyor?
6- Keenetic Wifi Ayarlarınız nasıl? Hangi kanal, ülke vs. seçili?
Aşağıdaki makaleye göz atıp, varsa gerekenleri uyguladınız mı?
Keenetic
Keenetic cihazınız ile Xbox ve PS4 kullanmahttps://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000004049-Keenetic-cihaz%C4%B1n%C4%B1z-ile-Xbox-ve-PS4-kullanma -
Merhaba
Belki rastlantı belki değil ama 3.7 beta 3 e yükselttikten sonra upload sinyal gücü iyice düştü. Bu yüzden interneti verimli kullanamıyorum, ISS Millenicom'a 2 defa arıza kaydı açtım, upload düşüklüğü belirtmeme rağmen 35 mbps alabiliyorsunuz diye kapattılar, upload düşüklüğünü umursamıyorlar ama netflixden youtube dan falan içerik izlerken takılmalar oluyor. anlaştığım upload 6 mbps olmasına rağmen artık 2 bile alamıyorum. Nasıl düzeltebilirim, benim tarafta ayar vb. ile yapabileceğim bir şeyler var mı?
bu tanılama ekranım
Bu da vdsl ayarları ekranım
Önerilerinize yorumlarınıza açığım.
-
-
3.6.10'dan 3.7. beta 3'e güncelleyince sorun çözüldü hocam cevabınız için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birtek ip almama durumu için yeniden başlatmayı deneyin yazacakken, gelen ileti ile güncellemeyle birlikte bu durumu da yapmış olduğunuzu anladım. :)
-
Merhaba ben bugün Keenetic Extra DSL sipariş verdim. Mesajlara baktığımda her şeyin ayarını ayarlamak mı gerekiyor? Kolay kurulum yok mu modemde Türk Telekom için? Bir de ne yapmamı önerirsiniz ayarlardan.
Şu an ZTE modemdeki değerlerim;
-
Kurulum sihirbazı ile kuracaksınız? Geri kalanlar kendiniz için isterseniz yapabileceğiniz ayarlardır.
Elinizdeki modemden çok daha fazlasını aldınız. :) O kadar çok oyuncağı var ki.
-
UPBO kapayıp dene düzelmesse, upbo kl0 ayarı açık olan custom dmt firmware istediğini desteğe yaz custom firmware yükleyip birde öyle dene.
-
O yaşanılan zaman içindi. DMT sürücülerine eklenmiştir gerekli düzeltme. Hat değerlerinde sanki tesisat problemi var gibi duruyor.
-
-
Artık ttnet altyapılarında upload kısmındaki snr yi demi 8 e ayarlamaya başlamışlar, anlamadım, burada son günlerde resim paylaşanlarda uploadlar 8snr olrk görülmeye başlamış, bende de düne kadar 30 du, ulaşılabilir 34mbit, bugün snr26 ya inmiş ancak ulaşılabilir değişmemiş gerçi, fakat modemi kapayıp açsam buradakilerin durumuna düşermiyim tırsmaya başladım.
-
Hocam yüzde 99.9 bir iç / dış tesisat problemi
Boşuna modem ayarlarını kurcalamayınız.
Splitter, ek falan var mı ? Varsa aradan çıkarın
Yapacağınız şey şu, 1 tane daha vdsl modem buluyorsunuz, evde deneme yapıyorsunuz upload yine düşük mü diye bakıyorsunuz düşükse modemlik sorun yoktur. Onda normal çıkarsa keenetic.tr ile iletişime geçin.
modem ile birlikte ankastre başına gidip ankastreye modemi bağlayıp ölçüm alıyorsunuz. Çıkan hat değerlerine göre sorunun sizlik veya dış hat kaynaklı olduğu belli olur. Sorun sizlik ise iç tesisat yenilerek sorundan kurtulursunuz da
Eğer sorun altyapı kaynaklı ise o zaman işiniz zor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X