Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (9 Mobil) - 10 Masaüstü9 Mobil
5 sn
26.675
Cevap
429
Favori
1.078.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modem gerçekten ADSL hatları kopma sorunundan kurtarıyor.Şimdiye kadar 4 tane modem kullandım evimde.Santrale yaklaşık 4km uzaklıktayım.

1.modem rt205 max 4mbit hız alabiliyordum hat zayıflaması 45 oluyordu ve hat kopuyordu.
    2.modem cisco x1000 max 6mbit alıyordum hat zayıflaması 40 oluyordu ama kopuyordu.
    3.modem Zyxel wmg3312 max 7mbit alabiliyordum geceleri kopuyordu.
    4.modem Keenetic extraDSL şu an 8mbit ile bağlıyım ama kopmuyor.

Keenetic modem adsl kopmaması için elinden geleni yapıyor. Hat zayıflamam 35e düştü.Eski modemler bir eziyetti. Herkese Keenetic tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bu telekomun yeni fiber bağlantısı malum gpon terminal ile bağlanıyor sistem. Keneetic extra dsl de wan portu yok. Bu modemi kullanma şansımız var mı acaba. Yoksa iade edip farklı model mi bakmak lazım
  • watan kullanıcısına yanıt
    ExtraDSL de lan portunu WAN portu olarak değiştirip kullanabilirsin. Konunun başında telekom kurulum videosu var oradan da yardım alabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Airties 5750 MESH destekli diye biliyorum. Keenetic Lite alsam Airties ile MESH yapabilir miyim ?
  • Peornomin kullanıcısına yanıt
    Daha önce de bu soru sorulmuştu üstlerde var airtiesteki mesh aslında mesh falan değil kablosuz tekrarlayıcı yani menzil genişletici o şekilde bağlarsın ama mesh olmaz. Gerçekten mesh istiyorsan Keenetic modellerinden alıp mesh yapmalısın.

• scandelos S kullanıcısına yanıt
    Aradım forumda da bu şekile net bir cevap yoktu. Teşekkürler. Peki tekrarlayıcı olarak kurmanın meshe göre ne gibir dezavantajı var ? Veya dezavantajı var mı ?
  • Peornomin kullanıcısına yanıt
    Avantajı yok dezavantajı çok extender eski teknoloji aralarda mesh teknolojisine göre veri kaybı çok olur mesh teknolojisi yeni ve veri kaybı çok çok az.

• Arkadaşlar extra dsl kullanıyorum,turknet ile son 2 haftadır çok fazla kopma yaşıyorum. Ne yapmalıyım teşekkürler.
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastottoman -- 23 Haziran 2020; 3:43:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastottoman F kullanıcısına yanıt
    Son 1 haftadır bendede var Snr ayarını yükselttim şimdilik iyi gibi.

• Yeni extra dsl aldım. Kullanmaya başladım, güzel gayet. fakat şöyle bir sıkıntı mı diyeyim yoksa bana mı öyle geldi cihazda ısınma var sanki. Normal mi bilemiyorum. toplasan 5 cihaz bağlı öyle aktif bir download da yoktu. Normal mi bu değerler ?
  • Kedi Adam kullanıcısına yanıt
    Normal hocam ısınmaya bağlı bir sorun yok hiç de yaşamadım.
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Peki dün misal denemek amaçlı bir iki el oyum atayım dedim fakat ping sorunu yaşadım. Belki turknettendir emin değilim yada cihaz ısındı bu yüzden mi?

• Kedi Adam kullanıcısına yanıt
    ısınmaya bağlı olduğunu düşünmüyorum gdnellilkle iç tesisat yada isp kaynaklı sorunlarda yaşanıyor ping sorunları burada bir çok arkadaş iç tesisatını yenileyip ping sorunlarını giderdi bence kontrol et.
  • Beyler suan kurdum degerler boyle sorun varmi duzgun calisiyormu anlamadim , modemden kabloyla router olarak kullaniyorum telefondaki uygulamasiyla ilk kurulumu yaptim pc yok evimde.

Yapmam gereken bir ayar var mi ilk kurulumdan sonra?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• Niye hala 15-20mbit aliyorum telefonda ? İnternetim 100mbit fiber

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    hocam öndeki modemi köprü (bridge) moda alıp interneti Airde sonlandır sonra test yap bence en iyi o şekilde randıman alırsın.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Ethernet ile hız testi yaptınız mi ?

• deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Benim hdd sapasağlam nazar değmesin. Torrent ten indirdiğim dizileri izliyorum hergün. Ve tüm resimlerimi de hdd ye attım keenetice bağlıyken. Hiç bir sorun yaşamadım. Acaip memnunum diyebilirim.

• Evet arkadaşlar uzun zamandır turuncu ışık sorununu yaşıyordum yaşamaya devam ediyorum neyse modem ile ilgili değilde direk bu konuyu açan arkadaşla ilgili kısa bilgi paylaşmak istiyorum ;

3 Adet fotoğraf paylaşacağım malesef bu arkadaşın kurduğu Keenetic Türkiye kullanıcıları adlı bir grup mevcuttu belli başlı problemimiz vardı modemde turuncı ışık problemi vb dile getiriyorduk ama bugun telegram kurucusu Namık arkadaş grupta kimse eleştiri yapmaması konusunda yapacaksanızda kısıtlı bir şekilde yapınız diye bilgi geçiyor konuşmalarımız bu şekilde devam ediyor

İnsanlar sorununu dile getiriyor sen buna birşey diyemezsin ne hakaret ne küfür hiç birşey yok sadece ELEŞTİRİ var bundan neden bu kadar rahatsız oldun neden eleştiri yapanları atıyorsun....

Yanlı bir grup lideri eleştirince atılırsın konun özeti bu neyse arkadaşlar bunun önüne geçmek icin biz Keenetic TR kullanıcıları olarak yeni bir telegram grubu kurduk istiyen varsa gelir.

t.me/keeneticTR kurduğumuz telegram ismi : KeeneticTR

+ yaşadığım sorunlar hakkında müşteri temsilcileriyle temas halindeyim aramızda olan bazı konuşmalar mevcut onun hatrına susmayı şuan tercih ediyorum..

Ama şunu unutmayın arkadaşlar o grup yöneticisi eleştirileri kaldıramıyor eleştiri yapınca direk gruptan atıyor bilginize..

Yakıştırmadım Namık !!! insanların sesini kısamazsın problem yaşayanlar sesini duyarmak istese her mecrada duyurur burda olmazsa youtubede duyururlar... eğer vicdanen sen rahatsan dahada birşey demiyorum.

Beni susturmak icin gruptan atman çözüm asla sağlamaz !! sorun yaşıyorum ve uğraşa uğraşa çözüm getirteceğim... Başkaları sorun yaşamasın diye evet zorluluğunu çekiyorum ama sağlık olsun ama sorunlar düzelip tam otursa o zaman evet diyeceğim gerçektende değdi...

Benim mesajlarım yukarda Hakaret etmedim,küfür etmedim sadece hakkımı savundum sorunlarımı dile getirdim bu suç mu ?

Eleştiri yapınca atılmak istemiyorsanız buyrun Telegram KeeneticTr Kullanıcıları

Keenetic Türkiye KullanıcılarıKeenetic Türkiye Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaBe -- 23 Haziran 2020; 19:0:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: micro77

Ethernet ile hız testi yaptınız mi ?
    Yok hocam pc yok evde, evdeki diger telefonlardada ayni hizi aliyorum.

Hg255s i nasil bridge yapabilirim

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.