Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.936
Cevap
489
Favori
1.350.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Giriş

Konu sahibi arkadaşa yazın olmazsa. Rahatsızlık varsa paylaşımları kaldırırım. Veya direkt şikayet edin yönetim kaldırsın daha rahat edersiniz 👍 Ayrıca paylaşımlar Zapret değil KZM, çünkü direkt olarak sadece Keenetic ile ilişkili. Neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution_TR -- 10 Mayıs 2026; 16:33:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub
  • Revolution_TR kullanıcısına yanıt

Sadece keenetic de çalışan bir yazılım var ortada. Emeğinize sağlık. Ben zevkle takip ediyorum. Bu konuda olmayacak da nerede olacak?

Sadece keenetic konuşacak ne kaldı ayrıca? Konuda herşey var.

Arkadaş diyor ki "tt modemi kopuyor, hangi keenetic modemi alayım?". Şimdi bu soru belki dibine kadar keenetic ama bu da baymadi mi? Bu arkadaşa demiyoruz ki "git kardeşim ya yeni konu aç ya da eski mesajları oku!".

KZM konusunun yeri bu topictir.

Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: MSI B550m Pro VDH + Ryzen 7 5700x + 2GB RX550 + 32 GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), R3 2200G + 16gb Ram’li TrueNAS, Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • @KYTECHNGAMING

Hocam yeni cihazlar vs bilginiz varmı

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Revolution_TR kullanıcısına yanıt

Şikayet edilecek bir durum yok ama konu nerdeyse "zapret değil" KZM konusuna dönüşmüş durumda. Elbette paylaşımlarınızdan yararlanan arkadaşlar da vardır. Bu konuya genelde modem/router arayışında olan insanlar gelip bakıyor (keenetic sahipleri kullanım deneyimi paylaşmak için burada oluyorlar) ve gelen bu insanların kzm ile zapret ile bir işleri olmuyor zaten.

Bende özellikle Peak SE bekliyorum 😆 Gelse de şu canım KZM'yi test etsem ve performans vs görsem. 3 bandlı ilk model olarak umudum büyük 👍 Ama benim tahminim Titan yeni modelle gelecek gibi bir hissiyatım var. Yani Titan SE olarak.

Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
  • Ortalıkta cihaz kalmadı ki titanın stokları tükenmiş aynı şekilde hopperda da stok yok. Yeni model getirecekler diye eskilerini bitirmeye çalışıyorlar ama eskiler bitti ortada yeni model yok. Q1 de tanıtım yazıyor Excel de ama o da sarktı. Q2 nin ortasındayız hâlâ ortada ürün yok. Madem yetişmiyor o zaman Q1 demeyin insanlara niye umut veriyorsunuz ki ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

3.çeyrek başlarında gelecekmiş.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleridonanımhaber forum
    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163374635

Titan ve Titan SE ayrı ürünler.

Titan - Router 10G port var mesela.

Titan SE - DSL Router 10G port yok. 2x2.5G + 3x1G ethernet var olduğu şimdilik görünüyor.

Zamanında Türkiye'ye tam gelmediysede Peak ile Peak DSL gibi. Rouıter vs DSL Router gibi yani tamamen

Bu SE'yi garip kullandıkları için kafa karışıklığı yaratıyor 😊 İnşallah Peak SE Router'dır 😀 3 band diye bekleme modundayız bakalım Listeye bakınca fark ettim vdsl yazılmış 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution_TR -- 11 Mayıs 2026; 13:39:27 >
  • @KYTECHNGAMING. Hocam kn-3811 cihazım birkaç gündür wifi kapatıyor. Fişini çekip tekrar taktığımda internet ve wifi 5 dk kadar geliyor daha sonra yine wifi kapanıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim

DFS tarıyor olabilir mi?
    Bir sebeple donanımsal tuş takılı kalmış olabilir mi?

Kapıyor dediğinizde fiş çekmek yerine arayüzde kontrol sağlarsanız daha net olacaktır.

Wİ-Fİ zamanlama yok

dfs tarama yapıyor olsa belli bir zaman sonra gelmesi gerekmez mi ?

donanımsal tuşu kontrol ettim problem yok.

Arayüzden nereyi kontrol etmem gerekiyor. Log kaydı alabileceğim bir bölüm mevcut mu

güç adaptörü orjinal mi. ben wifi problemi yaşadım başka keenetic cihazımda adaptörü değiştirdiğimde düzelmişti.

kendi orjinal adaptörünü kullanıyorum. valla bu problem yıldırdı kaç gündür evde internet kullanamıyorum

12v 2a civarı bi adaptör varsa evde deneyin derim.

Ayrıca sorunlarınızı Keenetic TR srayarak ya da mail yolu ile de iletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 13 Mayıs 2026; 16:49:34 >
  • Hopper 3811 ana router ve 2 li kablosuz mesh kullanıyorum.Zaman zaman kullandığım cihazlarda kablosuz bağlantıda bağlantıda sorunlar oluyor.

5 ghz de 36.kanalı kullanıyorum ama aşağıdaki gibi .....36 kanalının ve 160 mhz bant genişliğiniz seçilmesi ,radar algılama tatamasını tetikleyecektir..... diye ünlem işareti çıkıyor.Radar algılaması iyi bir şey değil.Hangi kanalda ve 80 veya 160 mhz hangi mhz de kullanayım?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Wifi-Monitör ile arayüzden baktım bu şekilde 5 gh de hangi kanalı kullanayım.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 14 Mayıs 2026; 13:30:12 >

• Bende de hopper 3811 var 5ghz ara ara yayını kapatıp tekrar açıyor anlık kopma oluyor.
    Video ya da gezinti yaparken ön bellek sebebiyle anlaşılmıyor ama oyun oynarken TLF dan anında oyundan düşüp tekrar bağlanınca oyuna tekrar girmem gerekince anlıyorum.
    Özellikle son iki güncellemeden sonra oldu bende bu durum.

• samuel34 S kullanıcısına yanıt

Wifi tek kanalsa ayırın derim yani 2.4 ve 5ghz ayrı olsun

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Dün gece mesh olarak kullandığım iki modemimde de aynı saatte "kullanılamıyor" diye bir bildirim göndermiş. Daha önce hiç böyle bir bildirim ile karşılaşmamıştım. Bu ne demek oluyor.

Philips Hue 75" Lightstrip Gradient + Gradient Lightstrip 2m
    Philips Hue Iris
    Philips Hue GU10 Spot Color
    Philips Hue E27 Bulb Color
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.