Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cancagir06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.941
Cevap
489
Favori
1.351.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

benim sorun biraz spesifik gibiydi o yüzden bi şey diyemiyorum, telefonda konuşamadan olayı çözdüm geç olsa da. maildeki arkadaş gayet kibar ve ilgiliydi. telefon ile teknik destek sunan kısımda belki sıkıntı vardır. ben birazda donanımsal bi sorun olduğunu düşünmüştüm modemle ilgili. kablodan olacağı aklıma bile gelmedi. adamlara bi şey diyemem yani. robot için dreame Tr ye de mail attım adamlar daha dönmedi bile.

global forumlarına bakayım çok sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 22 Nisan 2026; 15:25:13 >
  • PS5 kullanan arkadaşlar Keenetic Titan KN-1812 üzerinde test ettiğimde güncel 5.0.x sürümlerinin hepsi ps5 ile wifi bağlantısında sorun yaşıyor... sorunsuz olarak kullandığım 4.3.6.4 sürümüne geri aldım cihazı ve sorun ortadan kalktı sorunsuz bir şekilde MLO bağlantısı sağladı. Keenetic ne yapıyorsa güncelleme yaptığında PS5 anlaşmasını bozuyor eğer sorun yaşıyorsanız Keenetic sürümünü 4.3.6.4 alın bu Keenetic Titan özel sürüm olabilir eğer öyleyse 4.3.6.3 sürümüne almanızı tavsiye ederim bu sürümlerde sorunsuz MLO bağlantısı 2.4 ve 5ghz bağlantısı sağlanıyor

Hopperde LTS 4.3.7  ye döndüm sorun yok gibi.4.3 ham yazılım yüklesem farkı olurmu?Kablosuz mesh cihazlarım var, ham yazılımı yüklersem tekrar meshi kurmam gerekecek.

Titan da LTS sürümünü de denedim aynı sorun devam ediyordu bozmuşlar bir şeyleri, firmware'i siteden indirim yükledim hiçbir ayar silinmeden geri sürüme döndü. PS5 de sorunsuz 5Ghz bağlantı sağlayabiliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaoDre -- 22 Nisan 2026; 17:13:58 >

Keşke eski sürüme alınca tüm o denemelerde olan ve 5 olana aldığınızda olan tüm log'u alsaydınız incelerdik:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zapret Watchdog • Otomatik Kurtarma • WAN Durum Izleme & Analiz
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
    IPv6 Sihirbaz • IPSET Kontrol • Hostlist/Autohostlist Filtreleme Katmani
    Guvenli Rollback • Oturum/Kilit Koruma • Self-Test Motoru • CLI • GitHub
  • Revolution_TR kullanıcısına yanıt

O kadar sinir olmuştum ki hiç aklıma gelmedi keşke alsaydım... PS5 sürekli bir WiFi şifren yanlış, bir şeyler yanlış gitti, zaman sınır içerisinde WiFi ağına bağlanamadı gibi farklı farklı hatalar veriyordu çok fazla deneme yapıncada kafası karışıp sürekli bir şeyler yanlış gitti hatasını spamliyordu. Önce bütün WiFi ayarlarını denedim ama bir çözüm olmadı MLO kapadım gene bir çözüm olmadı 2.4Ghz ile canı isterse bağlanıyordu sadece..., aklıma LTS yayınladığı geldi o sürüme geçtim sorun aynı devam ediyordu sonra aklıma 4.3.6.4 sorunsuz bağlandığım geldi forumda da daha önce paylaşmıştım ve gerçekten geri döndüğümde sürüme anında bağlantı sağladı. Acaba neyi bozdu Keenetic merak ediyorum umarım ilerleyen sürümlerde düzeltirler...

Log olsaydı istekleri ve yanıtlara bakardık muhtemelen bell olurdu az çok Artık bir daha sefere 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution_TR -- 22 Nisan 2026; 18:8:11 >
    Telegram Yapilandirilmis Bildirim • GitHub Surum Algilama • Oto Guncelleme (0/1/2)
  • ShaoDre S kullanıcısına yanıt

PS5  yok malesef.

4.3.3 alfa yükledim.Mesh ayarları bozulmadı.4.3.3 alfa kararlı sürümmüdür?Keenetic mobil uygulamadan arayüze bağlanıyorum.Ama pc den arayüze 1 kez girdim daha sonra hatalı şifre diyor giremiyorum.

192.168.1.1 den hatalı şifre diyor ama my.keenetic.net ten aynı şifre ile arayüze bağlanıyor.

https://osvault.keenetic.net/KN-3811/ 4.3.6.4 yazılılmını göremedim.

sıfırladım 4.3.5  eski yedeğim vardı onu yükledim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 22 Nisan 2026; 20:48:54 >

Şifre yanlış diyerek bağlanmama sorununu bende yaşadım wpa2+wpa3 seçiliydi sadece wpa2 ye aldım bağlandı

sonra şifrelemeyi tekrardan wpa2 ve 3 e çektim sorunsuz devam ediyor

sizde şifreleme türünüz bahsettiğim gibi ise bir deneyin.

Edit: sorun yaşadığım android tvbox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel34 -- 23 Nisan 2026; 2:4:44 >
    Sorunlu hocam. PS5 ile titan wifi bağlantısı sıkıntılı. Aylar önce bende yazdım buraya. Hatta global forumda konuda açtım. 5 ghz de 6 ghz de bağlanmıyor. Bir şifreniz hatalı diyor sonra bir restart yapıyorsunuz bir sorun oluştu diyor. Sonra bir bakmışsınız bağlanmış vs.. çok sinir bozucu gerçekten. Çözümü yok boşuna uğraşmayın. Wpa 2 3 mlo 5 ghz 6 ghz bütün kombinasyonlarda sıkıntı var. Sadece 2.4 ghz sorunsuz bağlanıyor ondada bağlantı hızı 3-5 mbps geçmiyor. Keenetic tr ye çağrı da açtım ama ilgilenip ürünlerindeki problemi gidereceklerine ve ürünlerini iyileştirme fırsatı olarak göreceklerine sorunun playstation kaynaklı olduğunu ve 2.4 ghz bağlantıda sorun olmadığını iletti telefondaki kişi. Bende ümidi kestim kendilerinden.
    Sadece ps5 için, deco aldım. Sorunsuz wifi bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 23 Nisan 2026; 6:56:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Bu sorun daha çok PS5 sisteminde yaşanıyor eğer sorun yaşamıyorsanız güncel sürümde kalabilirsiniz eğer sorun yaşanıyorsa 4.3.6.3 sürümünü yükleyebilirsiniz ilettiğiniz linkte var. (4.3.6.4 sürümü Keenetic Titan için özelmiş)

MLO bağlantı sağlanabilmesi için WPA3 şifrelemesi gerekiyor + olarak WPA2 olarak ayarladım deneme yaptım sonuç aynı hata verdi WiFi ile ilgili bütün ayarları denedim canı isterse 2.4Ghz bağlanıyordu bunun haricinde bağlantı sağlamıyordu, sorunun kaynağı sürüm güncel sürümde bozmuşlar PS5 anlaşmasını 4.3.6.4 sürümünde sorunsuz bağlanıyor cihaz

Hocam eğer deneme şansınız var ise Revolution_TR log alınsaydı sorun anlaşılabilir demişti, ben eski sürüme geri döndüm ve sorunu çözdüm bu sebeple çok karıştırasım yok artık Keenetic Titan hala kullanıyorsanız güncel sürümdeyse cihaz deneyip hata aldıktan sonra log kaydı alıp 4.3.6.3 sürümüne alıp cihazı tekrar deneyebilir misiniz? daha önce de yazmıştım 4.3.6.4 sürümünde MLO bağlantı sağlıyor sorunsuz hatta açıldığı gibi bağlanıyor PS5

Index of /KN-1812/4.03/

KN-1812_stable_4.3.6.4_4.03.C.6.4-10.bin

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• ShaoDre S kullanıcısına yanıt

Büyük bir sorunum yok.Kablosuz mesh güzel çalışıyor.Sürümler arasında ufak sorunlar farkettim. Güncel 5 sürümde mi 8 lite telefonum yan odaya geçince yakın olan mesh cihazına bağlanmadan zayıf wifi bağlantısı ile uzak cihaza bağlı kalıyor.Telefonun wifisini kapatıp açınca yakın olan mesh cihazına full bağlanıyor. Daha önceki 4 sürümde oda değişiminde hemen yakın cihaza bağlanıyordu.Bazende anlık wifi gidip geliyor ve yakındaki mesh cihazına bağlanıyordu.Bana 4 sürümü daha stabil geliyor.Ham sürümü kurdum şimdilik onu kullanacağım.

github
    Release v26.4.23 - Zapret Yeniden Başlatma, Log İyileştirmeleri ve Web Panel Dil Değiştirme · RevolutionTR/keenetic-zapret-manager
    https://github.com/RevolutionTR/keenetic-zapret-manager/releases/tag/v26.4.23

• radyohead R kullanıcısına yanıt

Bu sorunu ben oldukça detaylı log alarak Almanya'daki merkeze ilettim Siz de log olmasa da sorunu detaylıca açıklayıcı yazarak support@keenetic.de adresine iletin. Bu durumdan çok şikayetçi olan olduğunu vs yazdım. Hatta sabah bir mailde Rusya'dan gelmiş help@netcraze.ru orayı da ekleyin.

• Revolution_TR kullanıcısına yanıt
    İlk başta bende Almanya’ya yazdım. Ürünün seri numarasını istediler. Onu gönderdikten sonra size destek veremiyoruz. Türkiye adresi ile iletişime geçmeniz lazım dediler. Ondan sonra işte Keenetic TR ile boğuştum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Herkese merhaba iyi akşamlar hopper modeli ile aranıza katıldım kurulum yaptım sansuronline kullanıyorum wifiden 750-800 civari bir hız alıyorum bundan daha fazla alamam herhalde asıl sormak istediğim sansuronline için kullanabilceğim ne özellikler var acaba yardımcı olursanız sevinirim

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.