Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.156
Cevap
458
Favori
1.185.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14041405140614071408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geri dönüşünüz için sağolun. Şimdi uzak bağlantı nedeniyle ban olayını biraz daha açar mısınız ? Sonuçta hepsi linux çekirdeğine kurulmuş yazılımlar. Profesyonel olarak bana şu özelliklere sahip diyebileceğiniz güvenlik özellikleri var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pasa86

Geri dönüşünüz için sağolun. Şimdi uzak bağlantı nedeniyle ban olayını biraz daha açar mısınız ? Sonuçta hepsi linux çekirdeğine kurulmuş yazılımlar. Profesyonel olarak bana şu özelliklere sahip diyebileceğiniz güvenlik özellikleri var mı ?

Örneğin;

Dışarıdan size bilinmeyen bir SSH isteği geldi. Aşağıdaki örnek yapılandırmaya göre 2 dakika için 10 tane başarısız deneme yapan bir ip 30dk boyunca otomatik bloklanır. Aynı şekilde ftp, http, telnet, vpn server denemeleri içinde ayrı ayrı konfigure edilebilir. Spesifik olarak aradığınız bir özellik var mı?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ru.celebi

Örneğin;

Dışarıdan size bilinmeyen bir SSH isteği geldi. Aşağıdaki örnek yapılandırmaya göre 2 dakika için 10 tane başarısız deneme yapan bir ip 30dk boyunca otomatik bloklanır. Aynı şekilde ftp, http, telnet, vpn server denemeleri içinde ayrı ayrı konfigure edilebilir. Spesifik olarak aradığınız bir özellik var mı?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Alıntıları Göster

Konunun ilk mesajında rehber olarak vardı.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleridonanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159649584

@Pasa86

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Bugün telegram Keenetic Türkiye Kullanıcıları grubunda tekrar ayarları paylaştılar, ben böyle kullanıyordum.Herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.

Wifi ayarlarınızı bu şekilde ayarlamanız 4x4'lük internet kalitesine ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Not: Eğer sisteminize bağlı istemcilerinizde eski nesil b ve g standardını destekleyen cihaz yok ise 2.4Ghz ayarını 802.11n/ax olarak ayarlamanızı öneririz.

Not2: 3.8 sürümleri ile beraber DFS taramasına girmemek için kanalınızı 36 olarak sabitlemeniz gerekmektedir.

Not3: 160 Mhz destekli modellerde DFS taramasından kaçmak için 160 Mhz bandını iptal etmeniz gerekmektedir. Ayrıca Not2'yi uygulanmalıdır. İstemci cihazlarınızda 160 Mhz desteği yoksa önerilir.

Not4: Bir mesh sistemi kullanıcısı değilseniz; bazı durumlarda mesh sistemi için aktif olan Backhaul Omurgası wifi performansında sorun yapabilmektedir. Bu ayarı kapatmak için şu yolu kullanın: Wifi Mesh Sistemi - > Ayarlar yolunu takip ederek Backhaul (Omurga) Bağlantıyı inaktif edin. Sisteminizde Wifi Mesh Sistemi kullanacağınız da ise yeniden aktif etmeyi unutmayın 😉 bizden demesi 😁

Pc de wifide kopma oldu. Maximum iletim ve hedef uyanma süresi kapalı diğerleri açık ben tekrar bu ayara döndüm.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Maximum iletim hep kapalı zaten bende de benim ayarda koptuysa ilginç bende hiç kopma olmadıKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru.celebi

Örneğin;

Alıntıları Göster

Doğru dediğiniz gibi sağolun. Yeterli.

• mevcut gpon internet modemi değiştirmek istiyorum ama model seçmek için pek vaktim yok. aradığım özellikleri yazayım.

işlemcisi güçlü, aşağı yukarı 10 adet cihaz bağlanacak

6 adet ip kameram var pek özelliği olmadığı için hepsi aynı portu kullanıyor. wan dan 100 portunu isteyip bunu lan a 500 diye iletecek

1 gbit wan girişi olacak

4 port gigabit ethernet portu olacak

en az 2 adet ve 5dbi güçlü anten

2.4 ve 5 ghz wifi ağı

mümkünse tivibuev de çalıştırsın

merhaba, aşağıdaki linkte bulunan tüm modeller yazdıklarınızı karşılar. Bakın beğenin istediğinizi alın.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyelerikeenetic.com.tr
    Ürünler
    https://keenetic.com.tr/tr/products

Bunu sardım sana yarın kargodaKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyelerikeenetic.com.tr
    Keenetic Titan
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-titan
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Daha önce burada sorup, Keenetic Speedster DSL ile Extra'yı mesh yaptım. Çok güzel oldu, teşekkürler öneri ve tavsiyeleriniz için. Yalnız bir şey sormak istiyorum. Ağ adı gizli değilken ağlar arasındaki geçiş pürüzsüz ve çok sorunsuz. En uzak odaya gittiğimde yakındaki moden veya extender'a otomatik bağlanıyor. Fakat ağ adını gizli yaptığımda bu geçiş olmuyor. Uzaktakinde bağlı kalıyor telefon diye, bağlantı en hızlıda olmuyor. Telefondaki wifi'yi 1 sn'liğine kapatıp açınca yakındakine bağlanıyor sorunsuz. Ağ adı gizli olunca bu sorunu yaşamam normal mi?

2 yada daha fazla cihaz ile test edince aynı sonuç oluyor mu? Bu şekilde cihazınız ile ilgili mi yoksa ağ ile ilgili mi sorun var tespit etmiş olursunuz.

Poco F2 Pro'da dediğim gibi otomatik geçiş olmadı ama iPhone 14 Pro otomatik değişti ağı. O zaman ağda bir sıkıntı yok, Keenetic'in günahını almışım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq_1907 -- 14 Kasım 2025; 19:1:44 >
    Ayrıca arada sırada Band Steering ayarlarına girip Hareketlilik (mobility) Domain ID ve Anahtarı'nda küçük bi değişiklik yapın. İstemciler yeniden bağlanıp eski bağlantı belleğini sıfırlayacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • KeeneticOS ön izleme sürümüne güncelleme gelmiş, sürüm 5.0.1 olmuş. Gece uğraşacak bişey daha çıktı 🙂...

Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Birazdan atarım değişiklik bildirgesini.

YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 5.0.1 - 14.11.2025
    Önizleme ve Geliştirici Güncelleme Kanalında

🔸Çekirdek: Salt okunur yetkilere sahip kullanıcılar için komut yürütme kısıtlaması düzeltildi [NDM-4113].
    🔸DNS: Aynı FQDN nesne grubu için farklı ağ geçitleri üzerinden rota yapılandırması uygulandı [NDM-4118].
    🔸HTTP: IPv6 adreslerinden oturum açarken kullanıcı kimlik doğrulaması düzeltildi [NDM-4115].
    🔸IPv6: PPPoE üzerinden DS-Lite için varsayılan rota kurulumu düzeltildi [NDM-4109].
    🔸IPv6: "ipv6 pass through" etkinleştirildiğinde donanım PPE kullanımı düzeltildi [SYS-1482].
    🔸Web: Uyarıların görünümü ve mekaniği değiştirildi [NWI-4469].
    🔸Web: Güncel olmayan bir tarayıcıdan açılırken sistem davranışı değiştirildi [NWI-4273].
    🔸Web: "DNS Yapılandırması" sayfasındaki "Transit requests allowed" durumu düzeltildi [NWI-4512].
    🔸Web: Sinyal ölçümleri açılır penceresinin alt kenar boşluğu düzeltildi [NWI-4511].
    🔸Web: Alan Adı Listesi tablo sorunları düzeltildi [NWI-4509].
    🔸Web: iperf3 doğrulama sorunları düzeltildi [NWI-4466].
    🔸Web: opkg initrc kaldırılması düzeltildi [NWI-4510].
    🔸Web: Trafik görüntüleme gösterge sorunları düzeltildi [NWI-4508].
    🔸Web: WireGuard bağlantı kaydetme düzeltildi [NWI-4533].
    🔸Wi-Fi: Radyo WLAN düğmesi ile devre dışı bırakıldığında Titan KN-1812'nin önyükleme döngüsü düzeltildi [SYS-1481]. [NDM-4101]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 14 Kasım 2025; 21:59:7 >

• Selamlar,

Router üzerinden örneğin Twitter için herhangi bir istemciden istek geldiğinde sadece o uygulama için vpn ile çıkmasını nasıl sağlarız? Belki de vardır çözümü ama görememiş olabilirim. Sorun şu, habire vpn açıp engelenmiş hesaplara bakmak işkence. O nedenle vpn ile zaten açık yurt dışından ve bu nedenle çözüm arıyorum.

Discord ile aynı şekilde çözebilirsiniz. Konu içinde aratınca çıkacaktır. Statik yollar ile ilgili ip adreslerini wireguard profiline bağlıyorsunuz. Siz istek gönderince o uygulama yada web sitesi wireguard ile internete çıkıyor

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162073779

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Twitter'da onu denemiştim ama olmadı Adamların milyon tane ip adres bloğu var ☹️

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.