Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.674
Cevap
428
Favori
1.078.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
92. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler; Titan + 2 x Buddy 6 ile çözeceğim gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 10 Kasım 2024; 22:54:10 >
  • tanriseven T kullanıcısına yanıt

Rica ederimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  evet mesh için Buddy 6 da olabilir baya memnun kalan varKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Sadece ara yüz ise yapmayacağım, çalışan şeyi ellememek lazım KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Ben olsam yapardımKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Yenilikler neler?

KeeneticOS version 4.2 ye hoşgeldiniz! Herzamanki gibi, birkaç performans iyileştirmemiz ve hata düzeltmelerimiz var. Ancak bu güncellemelerdeki ana odak noktamız yeni Web Arayüzünü tanıtmak ve çeşitli KeeneticOS hizmetlerinde IPv6 protokolüne yönelik desteğimizi daha da iyileştirmektir.

• Yeni Web Arayüzü, seçebileceğiniz açık ve koyu temalar ve dikkatle seçilmiş kullanılabilirlik geliştirmeleriyle yenilenmiş bir görünüme sahiptir. Modern güvenlik geliştirmelerini destekleyen güncellenmiş bir çerçeveye geçtik.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    • Artık Wi-Fi sistemindeki tüm cihazlarda KeeneticOS'u tek bir tıklamayla güncellemek mümkün. Ayrıca, ana yönlendiricinin zamanlamasına göre Otomatik güncelleme işlevi bağlı genişleticilerin güncellemelerini otomatik olarak yönetir.
    • Ev Ağı segmentine bağlanan istemciler artık varsayılan olarak otomatik olarak kaydediliyor. Bu da, güvenliği ve yönetim kolaylığını artırıyor.
    • Yeni Segment Default Policy seçeneği, ağ istemcileri için İnternet erişim yönetimini iyileştirir. Varsayılan olarak, kayıtlı bir istemci bağlandığı ağ segmentiyle ilişkili bağlantı ilkesini takip eder. Örneğin; evde ofis ağınızla aynı adı taşıyan ayrı bir Wi-Fi ağı kurabilir ve trafiğini ofisinize bir VPN bağlantısına yönlendirebilirsiniz. Daha sonra, evden çalışırken teleport için ofis Wi-Fi ağınıza geçmeniz yeterlidir.
    • Yeni OpenConnect VPN sunucusu ve istemcisi artık kullanılabilir. Android veya İOS için mevcut olan ücretsiz uygulamaları kullanarak ağlara bağlanın veya ağınıza uzaktan erişin.

KeeneticOS 4.2.1

24/10/2024

Yenilikler

• Wi-Fi Sistem Denetleyicisi artık Wi-Fi Sistem Genişletici lerdeki KeeneticOS güncelleme kanalını yönetebilir. [NDM-3419]

Yaptım teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

İnternet güvenliği kapalı yapmışsınız. Bende açık ve aktif.

Benim ağ portları oto

100 mbit fiber kullanıyorum.Keenetic hooper kablo ile

Zyxel NBG7510 4 Port 1800 Mbps Routere cad 6 kablo ile bağlı...Huawei BE3 Wi-Fi 7 Router, BE3600 Mbps, Fiber Destekli, 1×2.5 Gbps + 3×1 Gbps Wan/lan Port, HarmonyOS Mesh+, Huawei HomeSecTM, Dual-Band Wi-Fi 7 Router4,3

yeni sıparış verdim. Zyxel NBG7510 wifi 6 yerine önemli bir farklılık yaratır mı?

port ayarları ve genel tavsiyeler lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamoste1 -- 11 Kasım 2024; 19:27:36 >
  • mamoste1 kullanıcısına yanıt

O görseller benden değil ama bende açmadım orayı dns gerek duymadım. valla ben wifi 5 ile 6 arasında bile hiç fark görmedim 7 nasıl bilmemKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  portlar bende de otoKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  senin genişleticiler baya karışık marka bende extra dsl genişletici mesh ile bağlı ve city var ama ona gerek bile kalmadı titan alınca 2 router fazlasıyla yetti. WİFİ de wifi 6 yada 7 destekli cihaz varsa kanal genişliğini alt görseldeki gibi yapın diğer ayarlar bende böyle başka da ayar yapmadım zaten fiberde ADSL gibi snr ayarı yok ve bende de fiber 100 Mbps var

• Arkadaşlar merhaba;

A lokasyonunda Keenetic Extra DSL gigabit ile superonline 1000 mbit fiber kullanıyorum.

B lokasyonunda babamlar, kendi evinde Omni DSL ile 35 mbit VDSL kullanıyorlar.

A lokasyonunda benim evde tek kullanıcılı iptv var. Tek kullanıcıda olsa aynı evin içinde birden fazla ekran açılabiliyor. Sanırım aynı ip aldığı için oluyor.

Amacım şu:

* A ile B arasında modemler arasında VPN bağlantısı yaparak, B'yi A'ya bağlamak,

* B noktasında sadece mi box medya cihazının bu VPN bağlantısı ile sanki A noktasındaymışcasına internete çıkmasını sağlamak,

* bu sayede A ve B de aynı anda, tek kullanıcı iptv'yi sorunsuz olarak kullanabilmek.

Sstp vpn ile yapılabilir sanıyorum. Neler yapmam lazım?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 12 Kasım 2024; 9:8:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kesinlikle katılıyorum. wifi 5 ile 6 arasında fark edilir bir fark görmüyorum. Benim wifi 6 lı üç cihazım var. telefon ve nokia 8010 android kutu ve masaüstü pc. ben genelde youtube izliyorum. nvidia sheld pro wifi 5 ile noki 8010 wifi 6 göre bir fark bulamadım. bende hooper de CleanBrowsing - Güvenlik Filtresi aktif. Turkvod ve enigma2 cihazlarda işime yarar diye ...

evde iki kişi yaşıyoruz. diktatoriyenin odası biraz arka köşede... bazen tiktok takılıyormuşKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  Huawei BE3 Wi-Fi 7 Routeru ana modem olarak deniyeceğim.

sonuçları paylaşırım.

• Extra DSL'e sstp vpn server kurun. Omni'ye sstp client olarak ekleyin.

Omni üzerinde yeni bir vpn kuralı oluşturun, kuralın içine mi box'ı ekleyin.

Mi box her zaman Extra DSL'in sstp vpn hizmeti üzerinden internete çıkacaktır.

Bu senaryodaki dezavantaj mi box üzerinden youtube'da izlesen netflixte izlesen tüm trafik vpn üzerinden geçer.

Extra DSL'e sstp vpn server kurun. Mi box'a Open SSTP Client uygulamasını kurun play store'dan.

sstp bilgilerini uygulamaya girin ve ayarlarından routing kısmında Enable App-Based Rule kısmını işaretleyip uygulama listesinden sadece i-ptv uygulamasını ekleyin.

Bu senaryoda sadece i-ptv uygulaması sstp vpn'i kullanacak, diğer uygulamalar için vpn kullanmayacak.

• YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.2.3 - 12.11.2024

Önizleme Güncelleme Kanalında

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Omni'ye SSTP istemci kurup, mibox'u o bağlantı üzerinden internete çıkarmak daha uygun bana. Biraz ayarlamaya çalıştım ama ip çakışması uyarısı alıyorum. Nerede eksik yada hata var sizce?

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt
    Extra dsl uzerindeki sstp server ayarlarini ekler misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bağlanıyor aslında ama ip çakışması diyor.

Ekstra dsl de ki 192.168.1.200 deki 200 sayısından mı çakışma yaşıyor acaba?

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt
    Baslangic ip adresini 10.0.0.1 yapin tekrar baglanin. Duzelecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet, düzeldi. Çok teşekkür ederim. B noktasındaki Mibox şu anda A noktasındaki evden internete çıkıyor. Bu sayede tek kullanicili iptv yi iki kullanıcı olarak kullanabiliriz.

Çok teşekkür ederim.

• mamoste1 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle wifi 5 6 arasında fark yok hatta 5 daha stabil gibi hızda. Deneyin bakalım nasıl olacak 7KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Merhaba,

Bağlantı hızını arttırmak sebebiyle "Gürültü marjı" ayarını 0 dB ayarladım.

Download a çok yüklenmediğim sürece bağlantımda kopma sorunu yaşamıyorum.

Fakat kopma olduğunda da DSL bağlantısını kapatıp tekrar açacak bir sistem yapmaya çalışıyorum.

SSH kullanarak modemi reboot edebiliyorum. Fakat DSL bağlantsını kapatıp 5 sn sonra tekrar açmak istiyorum.

Keenetic in CLI dökümanındaki komutlar arasında göremedim.

Görseldeki switch i açıp kapatan bir komut lazım

Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

SSH reboot kodu:

192.168.2.1

k.adı

şifre

system

reboot <saniye>

ps: ping-check komutu bende işe yaramıyor

interface PPPoE0

ping-check restart

Saygılar

Hero (KN-2410)

• 
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.