Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.674
Cevap
428
Favori
1.078.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Ahmet hocam galaxy S7 kullanıyorum. Birde Xiaomi Red mi 5 plus cihazım var ikisinde de gördüm bu sorunu. PC de wifi da gördüm mü emin değilim. Samsung TV hep 5 ghz kullanıyor geçiş yapmıyor. Ama dediğiniz yere bir bakacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5ghz ile bağlı bütün cihazlar aynı an da mı gidiyor? Ve ne nasıl geliyor otomatik geliyorsa ne kadar sürede geliyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
    eğer bağlanan cihaz r protokolü destekliyorsa , geçişleri çok hızlı yapıyor, r desteklemiyorsa, modem istemciye bilgi gönderiyor ama o ne zaman isterse bağlanıyor. bu geçişlerde son kararı istemci veriyor. süre o nedenle r olmadığında uzayabiliyor. geçiş konforunu bende r desteklemeye cihazlarda hiç sorunlu görmedim. ama senin istemcide farklı davranıyor mu bilemiyorum.
  • Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt
    Bağlandığın cihaz modeli nedir?
  • scandelos S kullanıcısına yanıt
    Aynı anda gidiyor mu bilemiyorum onu test etmedim. 5 saniyelik bir gitme 4.5g açılıyor sonrasında yeniden wifi bağlantısı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakası var arkadaş kvr protokolü falan. Bu kadar düşünmeye ne gerek var, modem geçiş yapmıyor işte bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
    Hocam bence selef-test dosyası ile keenetic e kayıt aç incelesinler neden koşma oluyor diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetbulut115

    Bağlandığın cihaz modeli nedir?
    Redmi Note 8

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
    hızlı geçiş için r protoklüaktif olmak durumunda. cihazınız desteklemiyorsa. yapacak bir şey yok. Bende de listemde görüdüğünz gibi r olmayanlar var.
  • Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt
    Her şeye başta itiraz etmeden Zahmet edip biraz araştırsan?




  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Evet sistem geçiş günlüğüne baktım. Evde bir de note8 cihaz var o hızlı geçiş yapmış. Sanırım istemci yani cihaz desteğiyle alakalı. Ahmet hocam yine çözdün işi :)
  • mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
  • ne oluyor ya ben alınca mı bütün sorunlar çıktı bilseydim almazdım
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Burası , derin mühendislik tartışma forumumuz problem çıkar çözülür
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Teknoloji sürekli güncelleniyor. Malum dolar kuru nedeniyle artan cihaz fiyatları nedeniyle pek cihaz değiştiremiyoruz. Yeni cihazlara özellikle uyumlu bir modem.
  • mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
    Her evde, her tip cihaz var. çoğunu alırken ne olduğunu da tam bimiyoruz, yazmıyorlar. Xiomi MI aldım yeni sayılır, alette kvr olmadığı gibi 20mhz de destekelmediğini keenetic ile anladım. baya kısmışlar aletten, o kadlar da para vermiştim. Apple larda da bile benzer özel davranışlar var. bazılarında sadece 40mhz desteklemek gibi.

    Ama güzel olan bu keeentic geriye geleceğe oldukça uyumlu, ama her durumda bağlanan cihazlar eski olunca veya istenilen protokolleri desteklemeyince bazen güncel teknolojik yenilikler olmuyor işte... Yazılım güncellemesi her zaman çok önemli. istemci tarafında da kontrol etmek lazım bazen yazılım günlleyince yeni özellikler gelebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbulut115 -- 27 Nisan 2020; 22:45:45 >
  • mustafa_(87) kullanıcısına yanıt
    yalnız ttnete uyumlu değil gibi öyleyse ayvayı yedim
  • Arkadaşlar bu İnternet güvenliğinden seçtiğimiz adguard dns reklam yok seçimi de bir dns değil mi? Yani o bir dns iken 1.1.1.1 1.0.0.1 girmek doğru mu ikisi çakışmaz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta 2 geldi Beyler yüklenin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ben ttnet kullanıyorum hocam. İnternetim de sorun vardı 2 defa ekip geldi ikisi de bu modemi ilk kez görüyorum demişti. Kopma sıkıntım vardı modeme suç buldular. Ancak eski modemim de de aynı sıkıntı var dedim çok ikna olmasalar da güç bela portum'u değiştirtdim. Şimdi hiç bir sıkıntısı yok. Ayrıca ttnet her türlü sıkıntıyı sisteminde görüyor modemden bağımsız olarak. Modem uyumluluğu diye bir şeye katılmıyorum. Gayette stabil bir cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.