|
Çok zor değil. Ana materyaller bilindiği sürece kurulum çok basit olacaktır. Takıldığınız yerde buradan ulaşırsınız. |
| _____________________________ |

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
Çok zor değil. Ana materyaller bilindiği sürece kurulum çok basit olacaktır. Takıldığınız yerde buradan ulaşırsınız. |
|
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159178636 Bu bilgiler yeterli oluyor. Size hiç bir bilgi vermiyorlar. Bu router telekom üzerinden otomatik olarak bilgileri alıp bağlantıyı yapıyor. DSL modem internetten düşüyor. Hat fibere geçmiş oluyor. |
|
tamamdır çok teşekkür ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
OFDMA, AX standartı içinde bulunan bir özellik. Birden çok wi-fi6 cihazın bağlantısında işe yarayacak bir özellik. Just a moment... https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360010536300-Wi-Fi-6-IEEE-802-11ax-hakk%C4%B1nda-bilmeniz-gerekenler |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Benim de bu şekilde. TT'de klon zorunluluğu yok. |
|
|
Evet, önizleme kanalına geldi. Çokta iyi oldu. Yeni arayüz olacak artık. Eski arayüz tamamen kalktı. Kararlı için birkaç sürüm daha beklemek gerekir 4 seneden fazladır gözlemlerime göre. Tabiki güncelleme takvimini Keenetic merkez belirliyor. Genelde alpha 15-20 sürüm Beta 3-7 sürüm Kararlı 1-5 sürüm devam eder. Şu anda 1-2 sürüm tahminim hem önizleme hem geliştirici sürümü Beta güncelleme alır haftada 1. Ağustos ortası da kararlı gelir gibi düşünüyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 25 Temmuz 2024; 15:55:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Keenetic isteklerini nereye yapıyoruz hocam? Aklımda bir kaç istek var. Veya bu foruma Türk kullanıcıların istekleri için bir konu açılabilir mi? VPN trafikleri Traffic Monitor'de görünmüyor. Ayrıca VPN ile bağlı olan istemciler Client Lists kısmında da ayrı bir bölümde görünse güzel olurdu. DFS aktifken radar sinyalinden dolayı değişen kanal seçili kanala tekrar geri gelmiyor. Böyle mi olması gerekiyor emin değilim. Traffic monitor ve App traffic analyzer bölümlerine her girdiğimde hız seçeneğini trafik olarak tıklamam gerekiyor. Buraya da kalıcı bir filtre yapılabilir. Kayıtlı olmayan istemciler ağa bağlandığında otomatik olarak istediğimiz bir segmente kayıt olmalı. Bu özellik sanırım geliyor. Ping ve tracert komutlarında sadece ip ve kök domain adı girilebiliyor. Örneğin d.adguard-dns.com ile d.adguard-dns.com/dns-query/XXXXXX adresleri farklı yerlere yönlenebiliyor sondaki etiketten dolayı. Ancak / gibi karakterleri kabul etmiyor. Bir de Adguard'ın DNS over TLS'yi kullanmak istediğimde adguard ın sağladığı adresi giremiyoruz. Bunun kullanımı nasıl oluyor? tls://dns.adguard-dns.com |
|
|
destek@keenetic.com.tr forum.keenetic.com TLS adresi girmek istediğin de format şu şekilde yeterli ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 25 Temmuz 2024; 16:32:51 > |
|
iOS tarafında v52.1 var ama yeni bir arayüz yok. Yalnızca Android tarafında mı güncellendi acaba? |
|
|
iyi akşamlar superonline 1000mb internet için verilen huawei h3600 modem yerine ax1800 hopper router aldım. zira wireless performansı çok kötü idi. ancak wireless performansı %20 iyileşti. şöyle ki, arada duvar yok, merdiven boşluğu var ve üst katta 80 mb internet alabiliyorum 5g'de. modemin yanında 700 mb alabiliyorum. kabloluda ise 850mb. testleri 2 farklı bilgisayar (mac + windows) yaptım. wireless olarak pek bir şey beklememeliyim? avrupa standartlarında olduğu için hayal mi olur (türkiyeye uymadığından). yoksa ayarları mı beceremedim |
|