Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1021. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The white warrior , The white warrior Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.638
Cevap
427
Favori
1.071.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buddy 4

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Buddy 5

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Buddy 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 2 Temmuz 2024; 17:32:50 >

• Çok güzel iki tane kullanıcı deneyimi yazısı oldu son sayfalarda.

Emeğinize sağlık @mcgoktug @tayaydin

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Üstat ellerine sağlık. İhtiyacı olan kişiler için çok güzel bir rehber olacaktır. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Çelik detayı harika olmuş KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Temmuz 2024; 18:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Çok güzel iki tane kullanıcı deneyimi yazısı oldu son sayfalarda.

Emeğinize sağlık @mcgoktug @tayaydin

Teşekkürler KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Fiber başvurum sonuçlanınca (santrale sinyal vermemişler, talep açıldı beklemedeyiz), yeni testler yaparak ekleme yapmayı da planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Temmuz 2024; 19:4:46 >

• Hopper DSL modemimi kayıt yapmayı unutmuşum. Araya bayramdı, izindi, tatildi derken zaman geçmiş. Bugün izin tatil dönüşü biriken mesajlara bakayım dedim, burada kayıt olayını hatırlatan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Artı 1 yıl kampanyasını 15.10.2024 tarihine kadar uzatan Keenetic yetkililerine de teşekkür ediyorum. Kayıdımı oluşturdum. Cihaz, 05.05.2028 e kadar garanti kapsamına alındı.

• İncelemeler gayet güzel olmuş .
    Tabii ki eğer için verirseniz ilk mesaja eklemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 2 Temmuz 2024; 23:38:53 >
  • Emektar Keenetic'imizi Keenetic Titan ve Buddy-6 ile yeniledik ...

Pek yakında inceleme yazısını ilk yazıya ekleyeceğim ...

Titan 3200 Mbps wifi hız desteği , 160 Mhz band genişliği ve 4X4 MIMO ile yüksek perfonmas vadediyor..

Keenetic Titan wifi değerleri ;

Keenetic Hopper wifi değerleri ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 5 Temmuz 2024; 18:24:49 >

• micro77 kullanıcısına yanıt

Elbette. Zaten almayı düşünenler için deneyimlerimizi aktardık. Umarım faydası olur. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Merhaba tavsiye üzerine ps5 online efutball için titan almayı dusunuorum.Qos ayarı bufferbload ve ozellikle vpn hizmeti icin bu modem alinir mi goruslerinizi rica ederim . 100 fiber turknet kullanicisiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem ara yüzünden nextdns kurdum , ancak Samsung monitörden YouTube açtığımda hala reklamları engellemiyor.youtube da reklamları da engellemesi için tavsiyeniz var mı?

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

İncelemelerde kullanmak üzere resimleri ödün"ç"aldım . KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

4pda Keenetic başlığında alınmıştır. 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • demir_bilek09 D kullanıcısına yanıt

merhaba

100 Mbps fiber kullanıyorum.oyun oynamıyorum ama bunun dışında download ve upload hızları gayet mükemmel.

Sistem bileşenlerinden istediğiniz VPN bileşenini yükleyip kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

İntelliQoS ayarları ile oyunlara öncelik verip oyun perfonmansını arttırabilirsiniz.

Speedtest üzerinden yaptığım hız testi ;

• optimus95 kullanıcısına yanıt

YouTube video içi reklamlarını DNS bazlı filtreler ile engelleyemezsiniz.

• demir_bilek09 D kullanıcısına yanıt

Modem mi router mı ihtiyacınız ?

Hiç bir aygıt ping düşüremez.

WAN - OLT tarafındaki bufferbloatu belli bir yere kadar minimize edebilirsiniz. Hız düşürerek bu da. Yine yoğun zamanlarda bufferbloat değerleri farklılık gösterebilir.

Yazılım ile ortak ağ içinde kullanımlarda ani ping fırlamasını dizginlemeye yarayan trafik şekillendirici bulunur.

Keenetic en kapsamlı, detaylı ve birden çok vpn protokolünü destekleyen nadir markalardan biridir.

• Buddy-5 ve Explorer incelemeleri ilk yazıya eklendi.

İncelemelere bakar iken birşey dikkatimi çekti.

Buddy-5 ve Explorer teknik özellik olarak hemen hemen aynı " ethernet port sayısı,ve 5dB antenler hariç " .

Buddy-5 router'i Explorer'in kompakt hali diyebiliriz.

Fiyat olarak da aşağı yukarı aynı sayılır.

5dB anten gücü ve 4 adet ethernet portu istenirse Explorer ,

Kompakt tasarım , 1 adet ethernet portu ve 3 dB anten gücü yeterli olduğu durumlarda Buddy-5 seçilebilir.

Tercih sizlerin .

Teşekkürler ; @tayaydin @mcgoktug

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 4 Temmuz 2024; 22:4:9 >

Keenetic almaya düşünenlerden aldığım geri bildirimlerde de aynı şekilde karşılaştırma yapılıyor.

Buddy5 ' in bir handikabı da şu olabiliyor, çoğaltıcı prizlerle kullanmaya pek uygun değil.

Tartışılır ve kullanıma göre değişebilir tabiki de bu.

Rica ederim. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Tesekkurler modem olarak kullanacağım. Ucretli vpn kullandigimda ordaki sifreyimi modem arayuzune tanitacagim otomatikmi girecek.hopper ile titan arasinda ram bellek harici bariz fark var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir_bilek09 -- 4 Temmuz 2024; 18:23:2 >
  • 
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.