Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.681
Cevap
68
Favori
134.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EsatGvm

İzmir Karabağlar hocam. İzmir'in 2. En büyük ilçesi 450 küsür bin nüfusu var. Bizim bulunduğumuz yer yeni fuar İzmir ile kesişen bir yer. Yani baya merkezi. Yarın sabah kayıt açayım. Bugün aradıklarında Telekom abonesi olmayı düşünür müsünüz fiber gelirse dediler bende gelirse düşünürüm dedim. Açık kapı Telekom a iletmiş sanırım. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

Gelecek olan cevabı bizlere de paylaşın lütfen.

Bu arada bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğü planlama birimi ile de görüşebilirsiniz.

TT OFİS İZMİR - İZMİR BAHÇELİEVLER

BAHÇELİEVLER MAH. 502/2 SOKAK

No: 31 No: X 35000

TT OFİS İZMİR - İZMİR KARABAĞLAR

YUNUS EMRE MAH. 4158 SOKAK

No: 1 No: B 35000

https://www.turktelekom.com.tr/destek/iletisim/telekom-ofis-ve-magazalar

• Evet Karabağlar Telekom müdürlüğü çok yakınımda. Yarın onlara şu dilekçeyi vereceğim. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. bunun aynısını açık kapıdan da yolladım bakalım ne olucak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EsatGvm E kullanıcısına yanıt

Takip no almayı unutmayınız hocam AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• Hocam ben şimdi bu linkten şikayet vereceğim. Ama şu an turknet kullanıyorum. Ve ben reşit değilim hat sahibi adına mı yazayım buradan yoksa kendi adıma yazsam sorun olur mu?

Hat sahibi kim ise onun adına yazılmalı veya ortada bir abonelik yok ise bu durumda reşit birisi yazmalı

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tamamdır hocam. Dilekçeyi yarın teslim etmeyi düşünüyoruz bugün biraz yoğunduk. Dilekçenin aynısını o sayfaya şikayet olarak yazacağım o zaman.

• Hocam birde açık kapı ne zaman cevap gönderir tahminen?

https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.3071.pdf

Burada yazan süreler dahilinde cevap verilmekte hocam.

Olur hocam.

• Hocam az önce Telekom müdürlüğüne dilekçe verdim. Belgeyi tarttı sonra bir yere mail attı. Takip numarası istediğinizi ekledim mail e dedi. Bakalım ne olucak.

Hayırlı olsun inşallah en kısa sürede yanıt alırsınız hocam.

• Hocam cevap geldi. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

Hocam size cevap şuradan gelecek demişler.

tuketici.btk.gov.tr

Bu adrese e devletiniz ile girin. Orada kayıt görmeniz lazım zira iletildiğini beyan etmişler. Yanıtı o kaydın altından görebilirsiniz . Yanıt verilmemiş ise henüz süresi var demektir yanıtlanmak üzere.

• Hocam bir şikayet kaydı yok btk da.

• Sanırım kaymakamlık şikayet oluşturmuş ve sonucunu bana kendileri gönderecekler.

• @EsatGvm

Hocam garantiye almak adına şöyle yapalım.

https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365-5

Bu konunun ilk mesajında Btk sistemine şikayet kaydetmeyi tarif etmiştik.

Şikayet girişi kısmından işletmeciyi seçip adresi yazıp devamında talebinizi birkaç cümle ile yazın. Size o sistem üzerinden yanıt geliyor hocam. Bu yanıtı bekleyelim ve üzerine detaylıca konuşuruz hocam

• Tamam hocam.

Kaydı oluşturamazsanız yardımcı olalım hocam sorabilirsiniz yani. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.  Yazdığınız dilekçeyi de dosya eki olarak sunarsınız hocam.

• Hocam ben şikayet açacaktım ama bilmediğim 2 abonelik çıkıyor. Ne yapmalıyım. Kurumsal aboneliğimiz yok bizim. Birde konu olarak neyi seçmeliyim? AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

Hocam orada gözüken aboneliklerin ne olduğunu bilmiyorsanız;

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Buradan konuyu özetleyin ve bilgi talep edin.

Konu olarak bağlantı/hizmet kalitesi seçebilirsiniz sıkıntı yok hocam zaten ilgili işletmeciye iletilince onlar mesaj içeriğinden de bakıp ilgili birimlere sevkini yapıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.