Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.681
Cevap
68
Favori
135.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke bu konuyu daha önce görseydim, hemen siteye girip başvuru yaptım umarım bi şeyler olur  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 14 Nisan 2021; 13:18:31 >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Hayırlı uğurlu olsun. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt

Tbmm e dilekçe konusuna da gözatabilirsiniz. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• Açık Kapı başvurusunu ayın 29'unda yapmışım, geçen hafta ara cevap verildi fakat net cevap hâlâ gelmedi, galiba umudu kesmek lazım artık.

• By_Alesia B kullanıcısına yanıt
    Süreç değerlendiriliyor olabilir. Bekleyiniz hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asıl garip olan.neredeyse 3 gündür internetim yok, sorun ne açıklayan yok ilginç...

• AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

Cimer mesajı bu şekilde, galiba iletip geçtik yazmışlar pek bir şey anlamadım :D

• Hız yükselince desteklenen hızda arttı. Ama bu seferde dslam kilidine takıldım galiba.

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

BTK'dan TTNET'e yazınca hemen yükseltiler benim dolap kilidini.

• Online işlemlere bakımda ilk önce 100mbps tanımlanması lazım galiba turknet 75mbps tanımlamış. Eski aboneyim aslında sözleşmem 100 mbps kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

turknete bildir ozaman 100 mbit tanımlasınlar

Müşteri Hizmetleri ne diyor hocam?

İşletmeciniz size dönüş yapacakmış hocam, onu demek istemişler. :)

• Türknet'in fantastik müşteri hizmetleri Telekom'a sözde iş "Emri" iletmekten başka bir şey yapamıyor. En son sahada fiziksel sorun tespit ettiler, umarım suçu yarın yine bana atmazlar :)

Bekleyin bakalım ne olacak hocam.   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 15 Nisan 2021; 20:44:8 >
  • https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-1528#148729765

Şunu göremiyorsa ekipler zaten boşa uğraşıyorum demektir. Bakalım ne çıkacak merak ettim :)

Sizin bağlı olduğunuz saha kodu kaç hocam? Ankastre üzerinde de yazar.

• Çevremde 2 tane dolap var hocam, birinde 2.SD yazıyor, o fiziksel olarak tek parça görünüyor :) Kırık olan dolapta 1.SD yazıyor. Binadaki dolapta 2 F/1-2 gibi garip bir şey yazıyor. İkisinden mi geliyor diyeceğim ama mümkün değil herhalde :D

İkisinden de gelmez hocam, ya birdir ya da iki :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki dolap arasında 100 metre falan var o yüzden tam kestiremedim. Kodlar da biraz uyumsuz olduğu için :D

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.