Keşke bu konuyu daha önce görseydim, hemen siteye girip başvuru yaptım umarım bi şeyler olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 14 Nisan 2021; 13:18:31 > |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (39. sayfa)

-
-
Anladım hocam. Hayırlı uğurlu olsun.
-
Tbmm e dilekçe konusuna da gözatabilirsiniz.
-
Açık Kapı başvurusunu ayın 29'unda yapmışım, geçen hafta ara cevap verildi fakat net cevap hâlâ gelmedi, galiba umudu kesmek lazım artık.
-
Süreç değerlendiriliyor olabilir. Bekleyiniz hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asıl garip olan.neredeyse 3 gündür internetim yok, sorun ne açıklayan yok ilginç...
-
Cimer mesajı bu şekilde, galiba iletip geçtik yazmışlar pek bir şey anlamadım :D
-
-
BTK'dan TTNET'e yazınca hemen yükseltiler benim dolap kilidini.
-
Online işlemlere bakımda ilk önce 100mbps tanımlanması lazım galiba turknet 75mbps tanımlamış. Eski aboneyim aslında sözleşmem 100 mbps kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
turknete bildir ozaman 100 mbit tanımlasınlar
-
Müşteri Hizmetleri ne diyor hocam?
-
İşletmeciniz size dönüş yapacakmış hocam, onu demek istemişler. :)
-
Türknet'in fantastik müşteri hizmetleri Telekom'a sözde iş "Emri" iletmekten başka bir şey yapamıyor. En son sahada fiziksel sorun tespit ettiler, umarım suçu yarın yine bana atmazlar :)
-
Bekleyin bakalım ne olacak hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 15 Nisan 2021; 20:44:8 > -
https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-1528#148729765
Şunu göremiyorsa ekipler zaten boşa uğraşıyorum demektir. Bakalım ne çıkacak merak ettim :)
-
Sizin bağlı olduğunuz saha kodu kaç hocam? Ankastre üzerinde de yazar.
-
Çevremde 2 tane dolap var hocam, birinde 2.SD yazıyor, o fiziksel olarak tek parça görünüyor :) Kırık olan dolapta 1.SD yazıyor. Binadaki dolapta 2 F/1-2 gibi garip bir şey yazıyor. İkisinden mi geliyor diyeceğim ama mümkün değil herhalde :D
-
İkisinden de gelmez hocam, ya birdir ya da iki :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki dolap arasında 100 metre falan var o yüzden tam kestiremedim. Kodlar da biraz uyumsuz olduğu için :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X