Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.599
Cevap
121
Favori
265.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar darkblue2828,

Tüm Keenetic modellerini birbirleriyle Kablolu / Kablosuz olarak Mesh sisteme dahil edebilirsiniz. Makalemizi incelemenizi tavsiye ederiz.

https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360002155079-%C3%96zel-Whole-Home-Wi-Fi-Sistemi-MESH

Fiber (EtherWAN) alt yapısına sahipseniz Speedster - Viva - Giga yada Ultra Router cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

keenetic.com.tr
    Keenetic Ultra
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-ultra

keenetic.com.tr
    Keenetic Giga
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-giga

keenetic.com.tr
    Keenetic Viva
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-viva

keenetic.com.tr
    Keenetic Speedster
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-speedster

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    ultra siparisi verdim tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD RYZEN 7 5700X @4.75Ghz ||| MSI MPG B550 GAMING PLUS ||| CM Masterliquid Lite120 ||| Zotac RTX 3060 12GB Twin Edge OC ||| XPG Gammix D30 64GB ||| Samsung QVO 870 2TB SATA3 SSD + 2x SanDisk 500GB Ultra 3D NAND SATA3 SSD @RAID0 + NETAC 1TB M2 NVME SSD + Seagate SSHD 2x 1TB @RAID0 ||| EVGA Supernova GT 750W ||| Corsair 4000D + Xigmatek Galaxy III Royal + 3x Arctic P12 PWM PST ||| Viewsonic 27" VX2718 QHD + Viewsonic 24" VG2448 ||| Corsair K55 RGB PRO Membrane ||| SteelSeries Rival 600 + RAZER Basilisk X Hyperspeed ||| DS4 + Xbox One 9.Controller ||| Razer Barracuda X ||| LG SSJ3 Soundbar 300W |||
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Farklı uygulamalar için kullanıyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Anlatılmak istenen;

1. Mobil cihazınızdaki VPN uygulaması
    2. Router içerisinde kurulan VPN protkolü

Farklı yapıda çalışırlar.

Hocam yıllardır kullanıyorum üstelik VPN kendi sunucuma kurulu, huawei olarak bahsettiğim modem yani telefon değill b618 modelinden onun hızı 100 MB

Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayın arkadaşlar uzak bağlantı ile her iki cihazı karılaştırıp gerekli kontrolleri yapacaklar.

Aradım hocam arkadaş bi süre bekletti, ardından destek mailine hatayı yazıp iletmemi istedi sözlü olarak aktarmam yetmiyordu galiba bende bıraktım ardına düşmedim iade kaydı oluşturacağım

KEENETIC Destek Merkezi
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

Tekrar Merhaba, mesh sistemini şu amaçla aldim dogrumu anlamisim,

Omni dsl Evin icinde a bölgesinde olsun, b bolgesi ise a bolgesine uzak dolayisiyla wifi çekmeme problemi oluyor. A bolgesinden b bolgesine cat-6 kablo cekili durumda. B bolgesine keenetic lite koyup acces point ve mesh modunda calistiricam buraya kadar sorun yok. Peki evin icinde a bolgesinden b bolgesine gittigimde, telefondan ayarlari acip keenetic lite wifisine baglanmak zorunda kalicakmiyim, "yoksa mesh sistem oldugu icin artik kendisi otomatik gecip anlik bile olsa veri kaybina ugramicak" artik mesh oldugu icin boyle olucak degilmi? Umarim anlatabilmisimdir.

bende de extra dsl e mesh ile bağlı city router var otomatik geçiyor yanına gidince 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Ağustos 2022; 7:53:46 >
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • darkblue2828 D kullanıcısına yanıt

Evet.

Okumanızı da tavsiye edeceğim bir Keenetic dökümanı : https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360016127780-Keenetic-Mesh-Wi-Fi-Sistemi-s%C4%B1k-sorulan-sorular

Mesh sistemde tek SSID ismi ile cihazlar arası geçişlerde sizin manuel olarak yapmanız gereken hiç bir işlem bulunmamakta olup geçişler otomatik olarak Mesh sistem tarafından hiç bir şekilde veri kaybı olmadan yapılmaktadır.

Nazik geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Merhaba, tamam tesekkur ederim, ancak bir türlü mesh sistemi aktif edemedim, sizin makaleyide okudum youtubedan videoda izledim, en son EKLE bastim ve suanda mesh sistem cihaz listesinde gorunmuyor lite cihazi, ek olarak halen lite cihazinin kendi ssid gorunuyor, nasil yardimci olabilirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkblue2828 -- 10 Ağustos 2022; 13:0:28 >
    Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayın arkadaşlarımız uzak bağlantı ile kurulumunuzu gerçekleştirsinler.

Kafama takılan diğer soru ise hepsiburada üzerinden hepsiburada satıcı olarak keenetic lite aldım, gelen keenetic kutusu jelatinli ve jelatin açılmamıştı, ancak poaket içerisindeki modem üzerindeki keenetic lite siyah yazıları olan büyük etikette baloncuklar vardı ve kutu içerisindeki şarz aleti poşeti aşırı yıpranmıştı.

Acaba bu ürün iade ürünümüdür nasıl öğrenebilirim? yeniden jelşatinleme işlemini hepsiburada yapmayacağına göre size gelen iade ürünler ne oluypr tekrar mı jelatinleyip paketliyorsunuz? bu veya bu tarz durum varsa bendeki ürünün iade oluğp olmadığnı nasıl anlayabilirim? sıfır ürün alıyoruz sonuçta dolasıyıla sıfır ürün olmasını isterim herkes gibi dğeilmi?

@KEENETIC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkblue2828 -- 10 Ağustos 2022; 17:37:54 >

Bir çok ürün kutusu açtım.

Cihaz üzerindeki etiketin baloncuklu olması ile de karşılaştım. Bir tanesinde adaptör poşetinden neredeyse çıkmış olanı da.

Cihazınız online olduğunda garantisi başlar.

Keenetic hesabınızda cihazınızı kaydettiğiniz sırada bunu görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 10 Ağustos 2022; 21:25:13 >

Daha önce online olup olmadığı anlamanın bir yolu varmı?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.