Şimdi Ara

Bireysel Tüketici Heyeti Masraf Iadeleri Geri Alma Konusu (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.767
Cevap
253
Favori
294.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aeozka

Merhaba. Daha önce Bireysel Müşteri Hakem Heyeti aracılığı ile Vakıfbank'tan kredili hayat sigortası iptali sağlamıştım. Şimdi İNG'den kredi kullandım ve mobilden hayat sigortası iptal ettirilebiliyor ancak faiz avantajından yararlanamazsınız diyor. Ben krediyi 3,34'ten kullandım. Turuncu Ekstra ile 2,99'a düşüyor. Sigortayı iptal ettirsem 2,99 mu yoksa 3,44 mü iptal oluyor? Kredinin faiz oranını değiştirebiliyorlar mı?

Güncelleme yapayım. Sigortayı mobil uygulamadan iptal ettirdim ücret iadesi aldım. Faiz oranı değişmedi.

Guncel olarak QNB cektigim kredinin sigortasini iptal ettirmemin yolu nedir? bildigim yollar uzerinden basaramadim. Simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    2004-Daihatsu Cuore- 1.0 High Grade MT 24.08.2017 10:30 :(
  • Vakıfbank Kazandıran Tarife ücreti kesildi 2268₺. Çağrı merkezi Şubeye yönlendirdi. Şube bu ücretin iptal edilemeyeceğini, kredinin iptal edilmesi halinde ancak iptal edilebileceğini söyledi. Yapabileceğim bir şey var mı?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebden kredi cektik. 17bin tl sigorta ucreti kesmis. Uzerindende 15 gectigi icin cayma suresini kacirmisiz. Teb uygulamasindan sigorra iptali icin basvurduk ama talep olumsuz yazdi. Illa hakem heyetine mi gidecegiz. Eskiden teb ugrastirmazdi bu tip konularda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbankasından çektiğim ihtiyaç kredisinin hayat sigortasını işcep mobilden iptal ettirdim.krediyi çektikten 1 gün sonra başvurdum. başvurmdan da 1 gün sonra para hesabıma yattı bilginiz olsun. 5.400tl iade ettiler.

İŞCEP MOBİLDE

MENÜ + SİGORTA + POLİÇE İŞLEMLERİ / POLİÇE İPTAL + KREDİ BAĞLANTILI HAYAT SİGORTASI POLİÇE İPTALİ + POLİÇE NUMARASINI GİREREK İPTAL İŞLEMİNİ YAPABİLİRSİNİZ.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.