Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde göstermediği oluyor bazı kişi resimlerini yeni bir telefona geçince. Göstermediği kişi resmini tekrar galeriden güncelleyince düzeliyor bende. Bi sorun yaşamadım bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    O menüye nerden girdiniz hocam ben bulamadım. Tr garantili aldım ürünü sizde farklı bir rom mu var yoksa?

• iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Birde yeni telefona geçtiniz mesajı geliyor ayarları yollayalım falan gibi. Yada kendiniz ayar talebi falan yaptınız mı? İnternet Vs için.

Rom farklı olsada yeri aynı diye hatırlıyorum.
    Ayarlar / sim kart ve mobil ağlar / üstte kullandığınız operatör ismine basınca bu menü açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademdemiryas

Rom farklı olsada yeri aynı diye hatırlıyorum.
    Ayarlar / sim kart ve mobil ağlar / üstte kullandığınız operatör ismine basınca bu menü açılır.
    Tamam çözdüm meğer söylediğiniz kodu yazınca disabled yasması gerekiyormuş enabled yazınca aktif olur sanmıştım. Menüye volte ve vowifi geldi ikisini de etkinleştirdim. Volte yazısı geldi sağ üste. Fakat telefonu uçak moduna alıp wifi açtığımda vowifi aktif olmadı onu nasıl aktif ettireceğiz?

enabled değil hocam DİSABLED yazdığı zaman oluyor
    tekrar tekrar girdiyseniz ...
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bi üst mesajda yazdım farkettigimi. Şimdi vowifi olayını da halledersem tamamdır

Valla tekrar girin diyecektim kodu ama girince ne yazdığına hiç dikkat etmemiştim
    Bi girince açıyor bi girince kapatıyor diye
    Vowifi vodafone sorunsuz ama Turkcell de kullanmak için birkaç sayfa geride bir arkadaş sağolsun bi yöntem paylaştı uyguladım çalışıyor gayet güzel. Geriye doğru bakın birkaç sayfa

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olun *#06# den sorgulama yapınca aşağıda seri no var oradaki seri no ile kutu üzerindeki SN yazan aynı değil IMEI de sıkıntı yok siz de kontrol eder misiniz

Hocam geriye doğru on sayfa baktım bulamadım paylaşır mısınız ne yaptığınızı

• quote:

Orijinalden alıntı: nexusanya

bir yerden alıntı yaptım açıkcası :
    telefon gelmediğinden işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.

MIUI Türkiye Forumu
    Yardım - Mi9 Volte ve Vowifi
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi9-volte-ve-vowifi.47339/page-7

VoLTE ve VoWİFİ konularında gördüğüm kadarı ile hala bazı kullanıcılar sonuca ulaşamıyor. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Öncelikle , VoWifi Ttelekom da bildiğim kadarı ile yok … Vodafone sorunsuz... Türkcell kullanıcıları aşağıdaki işlemleri yaparlar ise VoLTE yanında VoWİFİ de aktif olacaktır.

1- Türkcell Sim kartını öncelikle Türkcell sayfasında destek verilen cihazlardan birine takarak "HDSES" "2222" ye gönderelim. Onay mesajı geldikten sonra Sim i yine Xiaomi cihazımıza takalım.
    2- Arama tuşlarından … *#*#86583#*#* volte carrier disabled … *#*#869434#*#* vowifi carrier disabled.. yapın
    3- Ayarlar , Sim kartlar&mobil ağlar , Sim kart , VoLTE kullan , Wifi kullanarak arama yapın , Ağ tercihleri : Wi-fi
    4- Ayarlar , Sim Kartlr&Mobil ağlar, Operatör adı yazan Sim , Erişim Noktası adları, Yeni Apn , "Ad:ims" "Apn:ims" "Apn türü:ims" .. daha fazla "kaydet"
    5- PlayStore , QuickShortcutMaker kuralım .. Activities altında "Modem Config" "Try" "netherla " kutucuğuna tıklayalım.
    6- Sonrasında telefonu yeniden başlatalım.
    7- Herhangibir sırayı atlamadıysanız telefonun Sağ üst tarafında 4g+ VoLTE yazacaktır.
    8- Telefonu uçak moduna alın. Wifi açın . birkaç dakika içinde Vowifi işareti aktif olacaktır.
    60. Sayfadaymış

Denedim ve oldu teşekkürler :)

• Görüşme sırasında arama ses kaydı yapabiliyor muyuz, benim eski mi5 te bile vardı. Şimdi Mi9 lite da göremedim ...

• jesusozz kullanıcısına yanıt
    Sadece custom rom da mevcut. Rom linki ve açıklamalar birinci sayfada mevcut. Mevcut telefon üzerinde gelen rom ların hiçbirinde yok malesef.

• Sadece meraktan soruyorum. Bu ses kaydinin olmayisi sayfalarca konusulmus artik global surumde yokmus sanirim.

neyse bunu kim ne amacla kullaniyor neden bu kadar soran var

• Yurt dışı cihaz fiyatları 1500 liraya düşmüş, hem Mi 9 Lite hem de 8 pro için. 11.11 kampanyası ile yurt içi cihazlar 2000 civarına inince ellerinde kaldı herhalde.
    Ya da yurt dışında da ucuzladı cihaz. Çünkü Avrupa çıkış fiyatı 330 dolar diye haber vardı, hatta İspanya ilk satış yeri. O günkü kurla 1900 lira yapıyordu zaten.

• nexusanya N kullanıcısına yanıt
    Görüşmelerimizin kaydı elimizde olsun istiyoruz, ömründe bir kere lazım olur ama çok lazım olur.

Geçen gün bir arkadaş eşiyle tartışıyordu, ben sana tamam demedim neden yaptın öyle diye, eşi de hayır sen tamam olur dedin diyordu

• Parmağımızla aşağıdan yukarıya çekince mi tarayıcı açılıyor. Bunu değiştirmenin bir yeri var mı acaba?

Ayrıca gereksiz mi uygulamalarını rom değiştirmeden silmenin bir yolu var mı?
    Teşekkürler.
  • Ata38kayseri kullanıcısına yanıt
    Benimki de öyle. Sanırım bu her cihazda böyle. *#06* yapınca ortaya çıkan seri numarası ile kutuda yazan arasında farklı bir şey söz konusu sanırım. imei kaydı önemli olduğu için seri numarasını çok takmıyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 17 Kasım 2019; 1:14:15 >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.