Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var da parasını verdiğimiz ürünü neden 10 gün bekliyoruz sorun orda. Geçen sene kara cumada amazon.de'den ps4 pro aldım 4 günde fransadan almanyaya almanyadan türkiyeye türkiyede de evime direkt geldi o yoğunlukta. Ayrıca ürünü iptal edersek indirimi kaybetmiş olacağız neden iptal ediyorsunuz ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben gri rengini aldim koyu gri istedim ama olmadi.Gri kullanan varn mi nasil renk.

• Nihatyc N kullanıcısına yanıt
    Bende aynı rengi aldım tek çeşit gri var zaten siyaha yakın bir renk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısınız da yılların evo bilişiminden ne kadar profosyonellik bekleyebiliriz ki ben bunu göze almıştım o yüzden sabah iptal etmedim siparişi, mağazadan teslim alıyım diye mail attım ona bile dönüş yapmadılar

• siyah rengi 2400 seviyesinde
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi 9 Lite 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-9-lite-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000NOORO

mi a3 / note8 pro / hatta biraz daha artırıp mi9T arasında kalmışken çok güzel oldu kafalar iyic karıştı mi9 lite ile

soracağım soru şu? bu fiyat sizce düşer mi? batarya performansı nasıl?

youtube da incelemelerden gördüğüm bu 3 model arasında F/P olarak en iyisi gibi (128GB)

birde kamera Sony IMX 586 diyor, orneklere baktım note8pro dan daha net ve keskin.

sizlerin fikirleri nedir bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 12 Kasım 2019; 17:30:30 >

• Aynı firmadan aldım bende algötür yarın gelir büyük ihtimalle ne yapmak gerekli garanti kayıtı sanırım 10 içerisinde oluşuyormuş ama sonuçta N11 var konuyla alakalı sorun çıkmaz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

siyah rengi 2400 seviyesinde
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-9-lite-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000NOORO

mi a3 / note8 pro / hatta biraz daha artırıp mi9T arasında kalmışken çok güzel oldu kafalar iyic karıştı mi9 lite ile

soracağım soru şu? bu fiyat sizce düşer mi? batarya performansı nasıl?

youtube da incelemelerden gördüğüm bu 3 model arasında F/P olarak en iyisi gibi (128GB)

birde kamera Sony IMX 586 diyor, orneklere baktım note8pro dan daha net ve keskin.

sizlerin fikirleri nedir bu konuda
    mi 9t kamerası 1 tık daha iyi.ama onun da eksi yönleri var.eşime mi a3 aldım.saf android sevmedik malesef.kamera olarak da mi 9 lite a3den daha iyi.bende note 8 pro ile mi 9 lite arasında kalmıştım.sonuç olarak mi 9 lite aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

mi 9t kamerası 1 tık daha iyi.ama onun da eksi yönleri var.eşime mi a3 aldım.saf android sevmedik malesef.kamera olarak da mi 9 lite a3den daha iyi.bende note 8 pro ile mi 9 lite arasında kalmıştım.sonuç olarak mi 9 lite aldım.

Alıntıları Göster
    oncelıkle hayırlı olsun kaç gb modelini ne kadar aldınız acaba?

ben dual whatsapp kullanıyorum su an kı huawei p9 telefonumda ve gayet stabil, mi a3 de arayüz sorunundan dolayı bu sorun oldugunu okudum saf android vs.

ayrıca çok fazla spotify dınleyen birisiyim acaba kulaklık performansı nasıldır? tabi kulaklık da onemlı bu arada :)

iş ve kendi hattım aynı anda kullanacağımdan mail + kamera + müzik + sosyal medya bu kombinasyonda 1 gunu sizce cıkarır mı?

son olarak da tasarımı bana note8 proya gore daha güzel duruyor, mi9T de 128gb maalesef cok pahalı

biraz beklesem acaba 128gb olanı 2200 seviyelerine bulabilirmiyiz black friday indirimi ile ?

• cepexpress ten aldığım ürün kargoya verildi yarın nasipse elimizde olur. garanti konusunda bence sıkıntı yapmaya gerek yok,mi bandrolü olan cihazların teknik servisi Genpa .. Daha doğrusu Xiaomi TR garantili cihazların garantisine Genpa bakıyor..Daha önce bir arkadaşın da yazdığı gibi Xiaomi nin Türkiye deki tek resmi distribütörü Evo değil bende öyle biliyorum.
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    Türkiye garantili 128 gb mavi rengini 2400 tl aldım gitti gidiyor üzerinden.dün n11 de kuponlarla birlikte 2000 tl alanlar oldu.batarya konusunda gün içinde sizi idare eder ama ertesi gün şarja takmanız gerekir.bugün öğleden önce şarjdan çıkardım şuan bataryam %73 seviyesinde.bluetoot wifi devamlı açık.mail,whatsapp(10 aktif grup),facebook,instagram,telegram devamlı bağlı.
    ben samsung c7den geçiş yaptım.onda kullandığım orjinal samsung kulaklığı bu cihazda kullanıyorum.ve ses kalitesi en az 3 kat daha iyi :) kulaklık çıkışına bayıldım.kaliteli bir kulaklıkla harikalar yaratır.
    tasarım olarak da mi 9 lite gayet şık.note 8 pro kamera çıkıntısı çok fazla,kılıfla bile kamera dışarıda kalıyor.
  • Mi9se almayı düşünüyordum Sırf geniş açı kamerası için ( V30+ Çok iyi ama çift hat kuıllanılmıyor)
    Şimdi bu ürünü gördüm, Mi9T ile beraber Teknosa'da Geniş açıları karşılaştırdım ama Ne yazıkki m9T geniş açıda daha iyi.
    Muhtemelen M9se'de ( İkisi de 13mp)
    Konuda 1 tane karşılaştırma için gördüm geniş açı resmi . Acaba paylaşan olabilir mi İç ve Dış Mekan geniş açı örneği?
  • Ata38kayseri kullanıcısına yanıt
    Bandrol var xiaomi Türkiye garantili yazıyor IMEI leri sorguladim kayıtlı

• Aksakal88 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende de aynı durum var kutu tam sizin bahsettiğiniz şekilde IMEI leri sorguladim ikisinde kayıtlı görünüyor ama kutuyu daha acamadim tereddüt ettim sorun çıkarsa iade alınmıyor diye siz de son durum nedir bilgi alabildiniz mi

• altineldogan A kullanıcısına yanıt
    Evofone bandrolü var mi

• Nasıl sizce arkadaşlar. Hücre beklemede biraz az şarj dese çok daha iyi olacak gerçi.

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

Aynen bekliyorum ben de napsam acaba diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

Türkiye garantili 128 gb mavi rengini 2400 tl aldım gitti gidiyor üzerinden.dün n11 de kuponlarla birlikte 2000 tl alanlar oldu.batarya konusunda gün içinde sizi idare eder ama ertesi gün şarja takmanız gerekir.bugün öğleden önce şarjdan çıkardım şuan bataryam %73 seviyesinde.bluetoot wifi devamlı açık.mail,whatsapp(10 aktif grup),facebook,instagram,telegram devamlı bağlı.
    ben samsung c7den geçiş yaptım.onda kullandığım orjinal samsung kulaklığı bu cihazda kullanıyorum.ve ses kalitesi en az 3 kat daha iyi :) kulaklık çıkışına bayıldım.kaliteli bir kulaklıkla harikalar yaratır.
    tasarım olarak da mi 9 lite gayet şık.note 8 pro kamera çıkıntısı çok fazla,kılıfla bile kamera dışarıda kalıyor.
    Güzel günlerde kullanın :)
    Tek el ile kullanımı rahat mı acaba? Birde slot yuvası nasıl ya çift sim ya da sim + SD kart mi acaba? Birde acaba ısınma gibi bir durum ile karşılaştınız mi ? Ben oyun oynayan biriis değilim ama GPS vs arada kullanırım işlemci bu durumda tepkisi nasıl acaba?

• Ata38kayseri kullanıcısına yanıt
    Göremedim yok

• Aksakal88 A kullanıcısına yanıt
    Sadece köşede bu etiket var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altineldogan -- 12 Kasım 2019; 19:44:33 >
    ben de Ceptech isimli firmadan sipariş ett pazar günü pazartesi hemen onaylayıp kargoya verdiler . Bekliyorum heyecanla ya bu imei nasıl sorguluyoruz acaba ?

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.