Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
394.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11 mistore aldigim urunu onaylamadi daha durumu "yeni siparis" olarak gorunuyor
    iptal fln ederlerse sonra ne kupon ne de diger sitedeki kampanyalar kalmicak :)
    gecen sene boyle seyler yasayanlar olmus sanirim..
    mistore'da stok cok gorunse de bakalim nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexusanya -- 11 Kasım 2019; 22:1:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nexusanya

n11 mistore aldigim urunu onaylamadi daha durumu "yeni siparis" olarak gorunuyor
    iptal fln ederlerse sonra ne kupon ne de diger sitedeki kampanyalar kalmicak :)
    gecen sene boyle seyler yasayanlar olmus sanirim..
    mistore'da stok cok gorunse de bakalim nolcak
    Sordum satıcıya onaylamıycaksan başımızın çaresine bakalım diye 😀

T9 dan dolayı bende son 3 senedir reklamlardan bıktığım için ve kelime yedekleri de kaybolmasın diye platinum olarak satın alıp kullanıyorum. Ama bu sene mağazadan kayboldu birden. Mi 9 lite a indiremedim APK olarak kurdum. Yedekler de uçtu malesef. İyi bir alternatif bulursanız paylaşırsanız sevinirim.

• Merhabalar Degerli dostlar. Uzunn araştırmalar , geceler boyu inceleme videolarından sonra Karar kılındı ve mi 9 lite sipariş verdim Dün saat 22.30 sıralarında . N11 Ceptech isimli firma dan siyah 128 gb cihazım. Bugün kargoya verildi . Hız gayet güzel gerçekten cok araştırma yaptım Hb kendisi bu ayni urunu satmasını cok bekledim ama satisa sunmadi mavi rengi vardi. İstemedigim bur rengi kullanmak istemedim ben de acikcasi. Urun su an kargo tasima asamasinda muhtemelen perşembe elimde olur . Ürünü acmadan garanti sorgulayabiliyormuyuz bunu sormak istedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burak bey Sizi tanıyorum galiba :) siz de benim gibi birazcık pimpiriklisiniz . N11 deki bütün magazalara bi ton sorular sormussunuz . En sonunda aldınız mı ne yaptınız merak ettim açıkcası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinerhekimx -- 11 Kasım 2019; 22:12:15 >
  • Bangood sitesinde uygun fiyatlı bakeey bluetooth kulaklık ararken aşağıdaki kılıfı buldum. Çoklu alımlarda kargo gümrük dahil fiyatlar düşüyor. Ben bir sepet oluşturuyorum. Ayrıca linkteki bakeey marka bu kılıfın sunumu ve resimleri çok hoş olmuş.
    www.banggood.com
    Bakeey Xiaomi Mi9 Mi 9 Lite / Xiaomi Mi CC9 Frameless Ultra Thin Matte with finger ring Hard PC Protective Case Cases & Leather from Mobile Phones & Accessories on banggood.com
    https://www.banggood.com/Bakeey-Xiaomi-Mi9-Mi-9-Lite-Xiaomi-Mi-CC9-Frameless-Ultra-Thin-Matte-with-finger-ring-Hard-PC-Protective-Case-p-1590597.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=CN

• Selam herkese mi 9 lite, Note 8 pro ve p30 lite arasındayım bugün alacağım xiaomilerden yanayım açıksası bu cihazı note8 pro ile arada kalıp karar verenler nasıl verdi :)

• Az önce 64 gb mavi rengini 2037 TL'ye alarak aranıza katılacağım inşallah. 100+20+30 tl bonuş puanlar da gelecek. Telefon 1887 TL ye mal olmuş olacak ki garantisizleri bile bu fiyattan bulmak zor.Umarım benim gibi alan herkes hayrını görür,iyi günlerde kullanır.
    Charles Bukowski
  • tanıyorum derken n11 yorumlarından bahsettim . Hayırlı uğurlu olsun Bir an önce kavuşalım cihazlarımıza . Daha önce kardeşime hb üzerinden sipariş etmiştim . 2. deneyimim olacak bakalım

• Dostlar bir sorum daha olacak şimdi bizim internetten sipariş ettiğimiz cihazlar türkiye garantili olanlar ; Telefonu ilk açtığımızda Nasıl bir ekran ile karşılaşırız? Nasıl bir ekran ile karşılaşmamamız gerekir? Hangi durumlarda şüphe uyandırmalıdır? Cevaplarsanız memnun olacağım

• ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    Ben de TouchPal t9 kullanıyorum hocam. 5.7.5.5 versiyon apkmiror da bulabilirsin tahminimce virüssüzdür. Yalnız bunda qwerty ile t9 arası biraz sıkıntılı klavye boyutunu çok arttırıp geçebiliyorsunuz sonra eski haline tekrar alabiliyorsunuz. Reklamsız ve yedek alınan en iyi versiyon bu tavsiye ederim

• Benim gibi nfc de sorun yaşayan var mı?

Bir de her uygulamada yazım denetimi yapıyor telefon onun bir denetimi var mı gördüğünüz üzere nfc nin altı çizili. Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Garrrage

Ben de techpazar adlı satıcodan aldım fakat bir soruda evofone banfrolu vsr mı diye sorulmuş xiaomi mi kontrol bandı var demiş satıcı o biraz kafamı karıştırdı hayırlısı bakalım
    Aynen. Sanki ithalatçı garantili gibi.

• ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    Kaç lira vermiştin hocam ?
    Ben pek para vermiyorum uygulama falan, oyun da oynarken hep ücretsiz oynardım, hiç beş kuruş verip item almadım. Gereksiz harcama olarak görüyorum

Premium aldıysan son sürümü Apk pure den indirip mail adresi ile giriş yapınca tanımıyor mu?

5.6-5.7 civarı sürümlerde reklam fazla yoktu, sonradan zıvanadan çıktı Çinli sahipleri. Aşırı reklam yüzünden Google play store dan kaldırdı uygulamayı.

TouchPal
    TouchPal Keyboard – Smartest Emoji Keyboard with Smileys and Themes
    https://www.touchpal.com

Bu da kendi sitesi galiba, buradan da indirebilirsin herhalde.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• Tface T kullanıcısına yanıt
    Tek sorun android 9 ile uyumsuz diyor, sol taraftaki kısayolları özelleştirmeye izin vermiyor. Sizdeki sürümde oluyor mu hocam?

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    Ayarlar ~ Ek ayarlar ~ Diller ve giriş kısmında yazım denetleme var onu kapattın mı hocam?

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.