Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.088
Cevap
179
Favori
42.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Bu mesaj silindi.
    Sen de bunu yedin? Yakışmadı...

5 ağustos Perşembe yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Nerde yazıyor kardeşim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    aga tatile mi survivora mı gitmiş

• quote:

Konaklama tesisleri sıkı denetim geliyormuş yarın itibariyle tesiste ki maskesiz herkes için ceza yazılcakmış,%50 kapasite şartına uymayan oteller kapatma cezası yolda. (kaynak içişleri bakanlığı)
    4’ü sabahı Voyage Sorgun’a 10 saatlik yoldan 2 küçük çocukla giriş Yapan bi tanıdığım otelin full olmasından Saat 14’de bile odalarını teslim alamamaktan temizliğin başta havuzlar olmak üzere sıkıntı olmasından dolayı apar topar Voyage Belek’e geçtiler...Denetime kendi otellerinden başlarlar inşallah...

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Hocam halen dikilide misiniz nnasil ortam bayram sonrası sakinledi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Sen de bunu yedin? Yakışmadı...

5 ağustos Perşembe yazıyor.

Alıntıları Göster
    hacım göremedim nerde yazıyor
  • radko kullanıcısına yanıt
    Haber içeriğinde bile "sokağa çıkma yasağı MI geliyor" yazıyor ama sen gelmiş burada içişleri bakanı gibi genelge vermişsin.
    kaldı ki bizimyaka diye adı sanı duyulmamış bir sitede muhtemeln evinde canı sıkılan birinin kaleme aldığı ama 2 paragraf yazabildiği bir haber.

Burada tatile gitmeyi planlayanlar, rezervasyonu olanlar vs. var. Bu şekilde ortamı gerecek yorum ve linkler bırakmayalım lütfen.
  • Bu yıl otellerdeki konaklama tarihine göre hizmet kalitesi fark ediyor. Titanic Bodrum da kalmış çok memnun ayrılmıştım. Benden önce gidenlerden memnun olmayan vardı. Örneğin snack barda en fazla 15 dk bekledim o da deniz ürünleri pizza söylediğimde yani pişmesi uzun sürdü. Bekleyen de yoktu servis iyiydi.

Bayram öncesi ve bayramda 5 gün Voyage Türkbükü tercih ettim. Hizmet kalitesi daha iyi. Şezlonga servis olayı çok iyi. Pastane harika ötesi. Alakartlar desen eksiksiz. Odalar villa tipi. Shuttle çok iyi hiç yürümedik. Sadece deniz suyu soğuktu. Eşim Titaniği daha çok beğendi deniz açısından. Seneye karat vermek zor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekisahin1 -- 6 Ağustos 2020; 11:59:6 >
  • eXaLs E kullanıcısına yanıt
    Merak etme yasak gelirse otel rezervasyonu olanı muaf tutarlar

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Dolu hocam. Ama bayram dönemi geçince tabi biraz daha iyi. Geleceğiniz dönemi hafta sonu hariç tutarsanız rahat edersiniz. Yoksa hafta sonu bayram gibi kalabalık oluyor.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim haftaya bir şansımı deneyeyim.

• Döviz kurları böyle artışa devam ederse önümüzdeki seneye de tatil yapmak epey zor . En azından sabit gelirliler için öyle görünüyor

TV ekranlarındaki tartışma proğramlarına bakıyorum .Günlerdir tartışılan konular

Bahçeli ,Akşener'e evine dön demiş ,Ayasofya ,Muharrem İnce yeni parti kuruyor ,Libya ,İstanbul sözleşmesi ,sosyal medya alanına sansür gelsin mi vs

Bu ülkenin gerçek gündem maddeleri ,ekonomi ,işsizlik ,eğitim ,adalet , liyakat ,siyasal otoriterlik

Bu konuların uzmanlarınca tartışıldığı 1 tane tv kanalı yok ..

Sosyal medyaya bakıyorsun , çoğunluk sabit fikirli olmuş birbirini trollukla,hainlikle ,fitne çıkarmakla vs suçluyor

salgınla ilgili yorumlara bakıyoruz ,bir kesim ayasofyanın açılışındaki 350 bin katılımı işaret ederken diğer kesim tatil alanlarını işaret ediyor ,Bu konuda bile ikiye bölünen dünya da tek ülkeyiz

Diğer ülkelerde bölünme daha çok tedbir uygulansın /uygulanmasın şeklinde oluyor .İnsanların birbirini suçlama şeklinde değil

Yine bu salgınla ilgili her ilin verileri devlet sırrı gibi saklanıyor .Açıklayın kardeşim ,hangi olaylar vaka artışını tetikliyor insanlar o alanlarda tedbir alsın

Bu gün Dünyada dolar karşısısında TL değer kaybı 3.32 iken 2. sırada Güney Afrika parası 1.92 ,bunun bir açıklaması olması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurrsy -- 6 Ağustos 2020; 13:22:9 >

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    boşuna mı ilk önce medya ele geçirildi sanıyorsunuz? gerçekler yerine iktidarın pembe tabloları ile halkı uyutmak içindi. o zaman tepki gösterilmediği için bugün böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Döviz kurları böyle artışa devam ederse önümüzdeki seneye de tatil yapmak epey zor . En azından sabit gelirliler için öyle görünüyor

TV ekranlarındaki tartışma proğramlarına bakıyorum .Günlerdir tartışılan konular

Bahçeli ,Akşener'e evine dön demiş ,Ayasofya ,Muharrem İnce yeni parti kuruyor ,Libya ,İstanbul sözleşmesi ,sosyal medya alanına sansür gelsin mi vs

Bu ülkenin gerçek gündem maddeleri ,ekonomi ,işsizlik ,eğitim ,adalet , liyakat ,siyasal otoriterlik

Bu konuların uzmanlarınca tartışıldığı 1 tane tv kanalı yok ..

Sosyal medyaya bakıyorsun , çoğunluk sabit fikirli olmuş birbirini trollukla,hainlikle ,fitne çıkarmakla vs suçluyor

salgınla ilgili yorumlara bakıyoruz ,bir kesim ayasofyanın açılışındaki 350 bin katılımı işaret ederken diğer kesim tatil alanlarını işaret ediyor ,Bu konuda bile ikiye bölünen dünya da tek ülkeyiz

Diğer ülkelerde bölünme daha çok tedbir uygulansın /uygulanmasın şeklinde oluyor .İnsanların birbirini suçlama şeklinde değil

Yine bu salgınla ilgili her ilin verileri devlet sırrı gibi saklanıyor .Açıklayın kardeşim ,hangi olaylar vaka artışını tetikliyor insanlar o alanlarda tedbir alsın

Bu gün Dünyada dolar karşısısında TL değer kaybı 3.32 iken 2. sırada Güney Afrika parası 1.92 ,bunun bir açıklaması olması gerekir
    tüm bu gelişmeler türk aile yapısını hedef alıyor
    boşanmaların ve şiddetin artmasının nedenleri aslında
    o yüzden bekar erkeklere asla evliliğe bulaşmamalarını tavsiye ederim

• 5-10 Bine tatile giden var mı hala?

• ekim 5-12 arası nereler değerlendirilebilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincalis

ekim 5-12 arası nereler değerlendirilebilir ?
    abant

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    soğuk olmasın
  • quote:

5-10 Bine tatile giden var mı hala?
    Arkadaslar herkese saglikli gunler , suan sueno beachteyim deyim . Hersey normal sushide var . Tek eksik yer yer soguk dolaplar vardi su icin onlari goremedim . Gayet sakin ama havuz kalabil azcikk . Erken rez ile ekimde almistim . Saw sabah 8 deydi ucak kalabalikti biraz . Bebek arabasi oldugugu icin illaki manuel etiketi almak icin sira bekledim yogundu sabah 7 olmasina ragmen . Yogunderken tika basa degil tabi ama esxpress bagaj cok iyi . Ucak doluydu .

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.