Şimdi Ara

LG 32MN19 32'(81 CM) HD IPS LED EKRAN 809 ₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
5.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam öncelikle birşeyi belirtmek istiyorum bluetooth hoparlör satıyordunuz ve aynı model bendede oldugundan size özel mesajdan bluetooth hoparlörü kaça aldığınızı sormuştum mesajımı gördüğünüz halde hiç dönmemiştiniz eyw fiyatı söylemek istemezsiniz anlayışla karşılarım ama görüldü atıp sanki karşınızdakini görmezden gelmeniz hoş bi davranış değil bakın görüyorsunuz dönüp dolaşıp yine aynı yüzlerle konuşuyorsunuz fikir alışverişi alıyorsunuz ?

7 puan bence bu tv için ideal hatta 6 verecektim ama ips olduğundan 7 vermek mantıklı geldi, ama en baştada dediğim gibi 720p olduğundan alınmaz yıl olmuş 2019 bu devirde 720pmi kaldı gözünüzü seveyim üreticiler bize zorla dayatıyorsunuz.. Alınmaz 200 TL katılır 1080p güzel bir tv alınır hiç yoktan Full HD kullanırsınız, al sat yapmak için alınabilir etrafınızda mutfağa tv olsun görüntü versin yeterli full hd 4k olsun demezler onlara 1milyardan verebilirsiniz dicemde çoğu kişi internetten alıyor veya mağazadan alıp elden taksitle alıyor, uzun lafın kısası hiç uğraşmaya değmez ve alıp kullanmayada 720p çöp.
    Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim

• Alınmaz bence 720p ve uydu alıcı da yok. Ha bunlar sorun değil derseniz o zaman olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

hocam öncelikle birşeyi belirtmek istiyorum bluetooth hoparlör satıyordunuz ve aynı model bendede oldugundan size özel mesajdan bluetooth hoparlörü kaça aldığınızı sormuştum mesajımı gördüğünüz halde hiç dönmemiştiniz eyw fiyatı söylemek istemezsiniz anlayışla karşılarım ama görüldü atıp sanki karşınızdakini görmezden gelmeniz hoş bi davranış değil bakın görüyorsunuz dönüp dolaşıp yine aynı yüzlerle konuşuyorsunuz fikir alışverişi alıyorsunuz ?

7 puan bence bu tv için ideal hatta 6 verecektim ama ips olduğundan 7 vermek mantıklı geldi, ama en baştada dediğim gibi 720p olduğundan alınmaz yıl olmuş 2019 bu devirde 720pmi kaldı gözünüzü seveyim üreticiler bize zorla dayatıyorsunuz.. Alınmaz 200 TL katılır 1080p güzel bir tv alınır hiç yoktan Full HD kullanırsınız, al sat yapmak için alınabilir etrafınızda mutfağa tv olsun görüntü versin yeterli full hd 4k olsun demezler onlara 1milyardan verebilirsiniz dicemde çoğu kişi internetten alıyor veya mağazadan alıp elden taksitle alıyor, uzun lafın kısası hiç uğraşmaya değmez ve alıp kullanmayada 720p çöp.
    Hocam aslında öyle bir huyum yok ama mobilden giriyorum genelde fazla mesajdan dolayı mesajınızı görmemişimdir yoksa iletişim konusunda sıkıntım yok pek. ama yine de belirtmeniz iyi oldu teşekkür ederim. ksuura bakmayın :)
    ben siparişi verdim iptal mi etsem bilemedim. Fiyat iyi bir köşede dursun evlenince falan mutfakta kullanırım diye almıştım.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Zaten amaç mutfak olunca yine de alınmaz mı ? yani ana tv olarak değil.
    1080 sizin önerdiğiniz ne var?

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam alınır mı sizce led tv? 10 üzerinden kaç verirsiniz?

Alıntıları Göster
    F/P olarak 10/9.5 daha iyisini degil zerre kadar iyisini bilen bulan varsa yazsın. Onu alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 30 Ağustos 2019; 19:24:12 >
    Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

F/P olarak 10/9.5 daha iyisini degil zerre kadar iyisini bilen bulan varsa yazsın. Onu alalım.

Alıntıları Göster
    Hocam.siz almış mıydınız bunu.

Hocam.siz almış mıydınız bunu.

Alıntıları Göster
    Evet.

Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

• Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
    Yeni mi.aldınız geldi mi nasıl memnun musunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/lg-32mn19-32-81-cm-hd-ips-led-ekran-799-tl--136808732-1

Yeni mi.aldınız geldi mi nasıl memnun musunuz
    6 ay önce almıştım bu fiyata LG kalitesinde f/p TV yok varsa arkadaşlar söylesin. Diğer odaya da alacağım. 720p diye laf eden allamei cihan arkadaslar sadece bildiklerini buldukları fırsatları kendilerine saklıyorlar herhalde? Söylesinler bız de alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

Hala bitiremediler şu modeli. Uzaktan izleyecekseniz, yaşınız ilerlemişse ve tüplü tvden geçiş yapacaksanız lütfen alın da bitsin :)
    Hocam ürün 2017 de çıkmış o kadar eski bir model değil ki :)
    32 inç mönitörlerin çoğunu incleedim çoğu 720p ekranlı. full hd olanlar da 1400-1500 civarında.
  • Tv'nin başlığı açılmadığı için burada yazıyorum az önce HB üzerinden aldım 1.129tl'ye aldım. Kullanım alanım balkon olacak ile 4m arası izlenecek görüş açısı için ıps panelin, harici adaptör sayesinde sıcak balkonda tvyi daha da ısıtacak iç besleme olmayacağı için olumlu olur diye düşündüm. 720p çözünürlük uzaklık ve hd uydu anteni sayesinde çokta sırıtmaz diye düşünüyorum.

Gelsin bakalım sonucu yazarım.

Sahipsiz olan Vatanın batması haktır sen sahip olursan vatan batmayacaktır. M. Akif
  • quote:

Hocam ürün 2017 de çıkmış o kadar eski bir model değil ki :)
    32 inç mönitörlerin çoğunu incleedim çoğu 720p ekranlı. full hd olanlar da 1400-1500 civarında.

Alıntıları Göster

Hocam memnun musunuz

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.