Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    O konuda haklısın Begüm,Sabriye gibi karakterler vardı.Onları bırakmasında da bence amaç yarışmayı birazcıkda olsa bize gerçek olduğunu göstermek.Aslında şu an şampiyon olanda belli.Biz bir kurguyu gerçek gibi izliyoruz.Herkes Barış şampiyon olacak diye düşünüyor ama bence Barış finalist olacağı kesin ama Barış şampiyon olamayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

O konuda haklısın Begüm,Sabriye gibi karakterler vardı.Onları bırakmasında da bence amaç yarışmayı birazcıkda olsa bize gerçek olduğunu göstermek.Aslında şu an şampiyon olanda belli.Biz bir kurguyu gerçek gibi izliyoruz.Herkes Barış şampiyon olacak diye düşünüyor ama bence Barış finalist olacağı kesin ama Barış şampiyon olamayacak.
    Ben de herkes gibi Barış olur diye düşünüyorum siz kimi düşünüyorsunuz aklınızda var mı bir isim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Bu dönemde parlayan isimler patlıyor hocam genelde ya
    2015 Hasan baba 2017 Adem bence sürpriz şampiyon çıkacak

Bi de Barış çok sessiz kalıyor taktiği bu elbet bir yerde patlayacak

Sercan ve Mert gibi tipler gidince hikayede bitecek zaten onun açısından

• Ekşi'ye Barış'ın birinci olduğu açıklandığı an ünlülerin tepkisini atmışlar hadi diğerleri Barış' la problem yaşadı o yüzden olabilir de sana ne oluyor lan Aşkım sen ne yaşadın da adamla bu şekilde tepki verebiliyorsun adama sorarlar. Okul ortamındaki alfa arkadaşlarına yaranmak için yalakalık yapan tipler gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Bu dönemde parlayan isimler patlıyor hocam genelde ya
    2015 Hasan baba 2017 Adem bence sürpriz şampiyon çıkacak

Bi de Barış çok sessiz kalıyor taktiği bu elbet bir yerde patlayacak

Sercan ve Mert gibi tipler gidince hikayede bitecek zaten onun açısından
    Survivor 2020'yi sevdim hocam ne olacağını kestiremiyorsun yedekten bir adam gelip her şeyi değiştirebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 1 Nisan 2020; 2:30:9 >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    10 senedir survivor izlerim ama kazanması beklenenlerden bir tek 2011:Nihat 2016:Atakan kazandı.Mesela 2014 Gökhan 2015 Hasan 2013 Doğukan 2017 Adem bekleniyordu alamadılar.Genelde Acun süpriz sever.Ben Berkan veya Parviz den birinin alacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Survivor 2020'yi sevdim hocam ne olacağını kestiremiyorsun yedekten bir adam gelip her şeyi değiştirebiliyor.

Alıntıları Göster
    Evet hocam reality üzerine kurulu bu sene hoş oluyor
    Olimpik Survivor yerine bunlar olmalı
    Hatta şu oyun işini biraz daha kıssa güzel olur
    Şu Çarşamba Survivor işi güzel oldu full reality izliyoruz

• Tahminim direk tuttu. İlk 2 belli demiştim barış cemal bu garantiydi.3.nisa olur bekliyordum. Evrim 4 demiştim. Evrim 3 yasin 4 nisa 5 oldu. Bugün aslında az çok belliydi yunusun ilk 5e giremiyeceği. Gitmesi için tek çare evrim yasin yunus potasıda ortadan kalkınca otomatik sıyrıldı yunus. Sanırım acun bu gizemi birleşmeye saklar güzel kız kontenjanından. Ünlülerde peşpeşe 2 eleme görebiliriz. Önce son gelen kız sonra aşkım. Yoksa ardahan da yolcu olur gönüllülerde. Birleşme sonrası da 2 kişi daha gider gönüllülerden yunus ve gizem. Ama yunus bu çöp performansa devam ederse ve ardahan biraz oyun alırsa yunus ta gider.

• Kamera önünde yunus: iyiki buraya geldin barış abi
    Arkasından : güvenmiyorum ona sinsi

15 yılın survivor karaktersizi, emanet mağdurluk oylarıda çekilince zaten teee 6. lığa düşmüş. yanlız şöyle bişey de var, bunu duyan barış o kadar gamsız bi adamki yine bunla takılmaya devam eder zaten al birini vur ötekine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

Kamera önünde yunus: iyiki buraya geldin barış abi
    Arkasından : güvenmiyorum ona sinsi

15 yılın survivor karaktersizi, emanet mağdurluk oylarıda çekilince zaten teee 6. lığa düşmüş. yanlız şöyle bişey de var, bunu duyan barış o kadar gamsız bi adamki yine bunla takılmaya devam eder zaten al birini vur ötekine.
    Bravo hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Hocam ben buradaki yunus emre fanları gibi değilim de, barışta ne var Allah aşkına şampiyon olabilecek. Ya da şöyle sorayım yukarıda belirttiğin özelliklerin hangisi barışta var
    Barış hiçbir şey yapmasın karşıdaki sinir 5 karakterler bu tarafta da yasin salağı oldukça barış en az finalist olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nagato Rinnegan

+1000 gönüllüler takımında kulis, gerilim bir şey yoktu, barış geldi ortalık karıştı. hala da savunuyorlar şu adamı. her şey gün gibi ortada. burak da harcandı ama gider ayak yapıştırdı golünü ahahaha. barış tek amaçla geldi, ünlülere diş geçiremeyince gönüllülere attı kendini, baktı orda da evrim'le yunus emre gibi iki tane kopuk tip var onları da aldı gönüllüleri yiyip finale çıkma derdinde. işin şakası halk da mal gibi göremiyor şunları aajsfsgf. yemek olayını bile ortada bir şey yokken yasine çevirmeye çalıştı ama yemedi tabi yasin pat pat açıklayınca. ortada kaldı. acun da fena şekilde kolluyor. ufak ufak yaptığı oluyordu ama hiç bu kadar aleni birini savunduğunu görmedim. resmen barış'a gık diyeni susturuyor.

diğer yorum proglamlarında da aynı şey olum bu adam niye dokunulmaz gibi davranılıyor.

Alıntıları Göster
    Yüzyılın tespiti gönüllülerde kulis gerilim yokmuş. Biz kaç haftadır ne izliyorduk ya. Meryem yunus Emre ardahan yasin nisa evet hiç yokmuş. O adada dediğin herşey yapan kişi yasin denen zat.

• quote:

Yok işte hocam bu herif şampiyonluğu hak etmiyor açık ve net; ilk haftalar böyle mağdur devam ederde sonra sayılar azalınca ortam durulur. Sonra barışa yapılanlarda unutulur, performans, kendini ifade etme gibi özellikler ortaya çıkar. Zaten finale çıksa bile büyük oy potansiyeli olsa bile anti oylarla şampiyon olamaz diyorum ben
    Walla barışçı değilim ama performansı en iyi yaruşmacılardan kendini gayet güzel ifade ediyor. Sadece çok söze girmiyor ve ezik gibi duruyor. Olamazsa bu sebeplerden olabilir. Ama az sesi çıkarsa da alıp götürür. Anti oy demişsin karşına belki perviz çıkarsa anti oyu olmaz. Yada cemal can veya nisa onlarda belki. Onun harici gelecek herkesin daha fazla anti oyu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

her yer karantina da ne büyük ödülü hocam. alandan dışarı çıkarsalar dua etsiler :D
    2 ay sonra ne olur belli değil. Birleşme ye kadar 3 hafta 1 haftada birleşme sonra 2 eleme olsa. 6 hafta 1.5 ay oluyor. Çine göre bakarsak ocak mart 2.3 ay gibi sürüyor bu illet hep böyle gitmez yani.

• İsmin yazıldı diye üzülürken,elendiğin için sevindim.(?)
    Bu duygu karmaşası aynı kendisi gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Yok hocam şöyle söyleyim büyük sevgi garip bir biçimde anti oyda getiriyor.2017 adem-ogeday finali, görünüşte adem hayvan gibi seviliyordu ve herkes ademin şampiyon olacağına emindi. Sonra ogeday oldu hatta çok iyi hatırlıyorum bu büyük olay olmuştu adem fanları ogeday instagramına nefret yorumları kusuyorlardı(acunun torpillisi olduğundan vs hatta bir ara tv 8'i silme kampanyası bile yapılmıştı büyük çapta)

Mesela ünlüler domine etmeseydi yarışları tam tersine gönüllüler etseydi bu sefer gönüllüler antipatik olacak, beğenilmeyecekti iki uçlu bir olay yani hocam. Barışa gelirsek anca susmayı biliyor bir de habire R yapıyor başka bir olayı yok. Performans olarak kötü değil ama en iyisi de değil. Barış ancak son haftalarda performansını arttırır, domine ederse yarışmaları o zaman şampiyon olabilir

Not Berkan mesela hocam baskın bir performans sergiliyor ilerde ogeday gibi açılmayacağını kim tahmin edebilir ? aynı şekilde nisa,aycan,elif,perviz ve tabi ki cemal can hepsi barışı eleyebilir performansları sayesinde(survivor'ın bitmesine yakın zamandaki performanslarıyla özellikle)
    O kadar saçma örnekler vermişinki direk kendi kendini yslanlamışsın. Niye mi tek tek açıklayayım. 2017 adem performans ta yüzde 50 altıydı. Barış en yukarlarda sanırım yüzde 60 65 bantında. 2.si adem ünlülerde ydi barış gönüllülerde şimdi. 3.sü adem ezen taraftaydı ozaman çünkü oda ünlüydü ve oyunlarda bariz ünlü üstünlüğü vardı. Şimdi benzeteceksen barışı ogeday veya allstardaki nagihan a benzer. Çünkü 1.si gönüllüler e geçti. 2.si osene takımı ogeday sırtlıyor Du şimdide barışa doğdu bu şans. 3.sü ademin destekçisi çoktu antisi de ama ogeday ın antisi yoktu barışın da çok yok. Aksine dediğim gibi perviz hariç karşısına gelecek herkesin acaip antisi var. Ben bu sene daha yarışmacıları görmeden bir tespit yapmıştım. İlk 10 sayfada olabilir. Bu sene şampiyon gönüllülerden çıkacak döğüşçü olmayacak. Ogeday gibi biri olacak dedim. Hatta gönüllülerde yakışıklı döğüşçü olmayan biri direk şampiyon dur dedim. Başladı az biraz burağa baktım yok şimdi o misyonu barış dolduruyor. Ogeday da çok efendi etliye sütlüye karışmazdı barışta aynı. Barış performans olarak %55.60 bantında kalırsa büyük bir yada bşrkeç hata yapmazsa şampiyon dur. Onu finalde eletebilecek 3 kişi var perviz. Cemal can. Nisa tabi onlarda oraya kadar gelebilirler se gerisi yarısı kadar bile oy alamaz. Hatta şunuda iddia ediyorum. Şu son oylamada barış geri kalan gönüllülerin toplamından fazla oy almıştır. Cemal an hariç. Oda iyi oy aldı eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Unlulerde mert aycan ilk ucte olmaz. Elif berkan ve perviz olur
    Elif mi şu son 2.3deb çıkamayan elif mi. Ki o zaman gayet başarılıydı şimdi patatese bağladı. aycan çok daha iyi ve halkada sempatik geliyor.

• istisnalar hariç survivor'un şampiyonunu ergen kızlar belirliyor, son zamanlarda doğru düzgün izlemiyorum ama şimdiden yazıyorum bir sakatlık vs. olmazsa barış %100 şampiyon olur daha da yorum yapmaya gerek yok. kadın bir yarışmacı ne kadar başarılı olursa olsun, karakteri ne kadar düzgün olursa olsun survivor'da şampiyon olamaz, sebebi malum.

• Yav bari burda yapmayın barışa kimse durup dururken sataşmıyo insanları kışkırtıyor tabiki sadece biz o kısımları izlemiyoruz ki mağdur gözüksün.
    Bu arada barışta yürüyen ego ünlülerden bi farkı yok bi kere konuştu onda da gönüllülere film çekerim filan dedi orda belli etti zaten kendini.
  • Bu gece extra yı seyretmemiştim. Acun bağlanmış merak ettim seyrettim. Gönüllüler çıkışa geçermi diye sordular. Acunun söylemi biz bu sene yarışmacı seçerken hata yapmadık. Ama meryemin sakatlığı tüm survivor un kaderini değiştirdi. Bunu beklemiyorduk. Hatta gönüllüler daha ağır basıyor diye berkanı ünlülere verdik. Meryemin sakatlığı herşey i altüst etti. Ama barışın geçişiyle bir denge bekliyorum dedi. Dikkatimi çeken şeyse şu an ayak tenisi maçına hazırlanıyoruz onun heyecanı var dedi. Sanırım yarınki oyunu bile yeni oynuyorlar yani 1 gün önce oynanıyor oyunlar sabah türkiyeye gönderiliyor diyecemde gece 1 gibi fragman veriliyor. Ama fragmanlar genelde kısa ve en baştan veriliyor. Belkide bizim saatle 22 gibi başlıyorlar gece 3 lerde falan bitiriyorlar öyle olabilir.

• 
Sayfa: önceki 958959960961962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.