Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.393.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Ssssss
    Yunus Emre başkan a yamuğun olmasın
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şartlarda bayan gitmesi lazımdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Kadin yarismaci gecmesi gerekiyordu bir kere zaten. Senaryo oldugu burdan belli
    Aynen. Kadın yarışmacı geçmeyecek miydi?
  • Ünlüler ağır sıvıyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 27 Mart 2020; 23:51:49 >
  • Yasin tedirgin
  • Yasin sms için istemiyo ndjdjdkkdkdk

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Yasin tedirgin
    Sms gerginliği
  • Dediğim aynı çıktı büyük ihtimal barış gider demiştim oylama olsada onu yollıyacsklarmış. Dün tartıştığım arkadaş burda mı merak ettim. Ona bunu anlatmaya çalışıyordum. Seçimi ünlüler yapar kız ise eleven veya alinda. Erkek veya herhangi bir yarışmacı olursa barış olur demiştim. Hatta fragmanda ki kavgayı görünce barış kesin gibi demiştim.

• Yasin artık SMS de ilk 2’ye giremeyeceğini düşünüp tutuştu. Ama patron Acun abin, o ne isterse o aslan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 27 Mart 2020; 23:54:26 >
  • Şuan itibariyle her sonuç her konuşma Barış'a yarıyor herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Sms gerginliği

Alıntıları Göster
    Hocam Yunus Emre Başkan da ki rahatlığa bak
    Ben her şekilde indiririm rahatlığı

• Barış, yarın gel sundayman olarak işe başla aslan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Nisa nın bir tık iyisi vardı zaten gönüllülerde. Meryem herkese ağır üstünlük kurmuştu. Nisa elife üstünlük kuramamıştır. Eşittir gibi geliyor bana. Elifin çember atışı berbat çember olunca herkese kaybediyor zaten

Alıntıları Göster
    Tabi ki Meryem'in tartışılmaz üstünlüğü var. Şu an için demiştim.Performans tablosuna göre.

Birebir oyunlarda kim daha üstün bilmiyorum. Ancak eşit bile olması bir başarıdır bana göre.
  • Metz kullanıcısına yanıt
    Çakal Yasin
  • Abi neden problemli gozuken ust perdeden konusan, 29 yasinda ama “abilik yapicam” diyen birini alsin gonulluler? neden yine bir ceza daha takima? zaten boluk porcukler. Unluler takiminda ne izlenecek simdi? Olaya bak

• benim anlamadığım bu barış madem karşı takıma geçmek istiyor e neden halen gönüllülere laf sokuyor?

bu takımda mutlu değilim diyorsun, konseyde gönüllülere ettiğin laflardan sonra orda mutlu olacağını mı sanıyorsun?
  • Gönüllülere gidicem ben, o şartlarda herkes eşit
    sssss
  • 1-Kesinlikle kadın geçmeliydi çünkü gönüllülerden 2 kadın sakatlık vs yüzünden gitti
    2- Bu ünlüler salak mı o kadar sayı getiren barış'ı yazsınlar, ezgi,aşkım varken
    3-Perviz ve berkan gözümden düştü biri de hop mert sen ne diyon benim yerime konuşma diyemedi
    4-Yasine helal olsun, anladı barışın akıllılık yapıp avantaj elde etmek için geldiğini
    5. Acun yapacağın kurguyu..... öpeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Barış gel aslan
    Ssssss
    Yunus Emre başkan a yamuğun olmasın
  • Barış gibi bir tip şampiyon olamaz bu yarışmada, en fazla Hakan Hatiopoğlu olur taktik yapa yapa bir yere kadar gider.

• 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.