Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.402.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51595160516151625163
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: funky-nd

kardes dondurmaciyi unutmussun o yuzden silmisler

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moklu Mağdur Marış

artık 3T değil 3M

• Aycan canli yayinda ne sordu ya madem gostermiyecekseniz niye konusunu yapiyorsunuz? durumu bilen var mi ben anlamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

Aycan canli yayinda ne sordu ya madem gostermiyecekseniz niye konusunu yapiyorsunuz? durumu bilen var mi ben anlamadim
    Barış'a bilmem ne zaman ağzını şapırdatarak yemek yiyordun, geğiriyordun neden yaptın gibi birşey sordu.

• vur banacı olacağıma dondurmacı olurum daha iyi...

lut kavmii tekraaaar helaaak olacaktır...
  • BARIŞÇI OLACAĞIMA NAMUSUM İLE ÖLÜRÜM DAHA İYİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

ULAN ADMİNLER ADAMA

TAHARET BİLMEZ
    HIRSIZ
    MAĞDUR
    TRAFİK CANAVARI
    YALANCI
    GAZMAN
    MİLLETİN SURATINA GEĞİREN
    ZART ZURT OSURAN
    PERFORMANSI LEŞ
    BAŞARISIZ

DEDİK DİYE NİYE MESAJI MI SİLİYORSUNUZ ? HANGİSİ YALAN
    TAHARET DÜŞMANI DERİN DH YİNE İŞ BAŞINDA HOCAM AMA BAŞARAMAYACAKLAR

SENİ ŞAMPİYON YAPTIRMAYACAĞIZ!

• Şimdi geride kalanlara bakıyorum öyle Sercan Yıldırım gibi fark yaratan, performansı ile akılda kalan kimse yok. Cemal Can mı Barış mı sorusunun bendeki cevabı Barış. Çünkü ortaya iyi, kötü bir karakter koyabildi. Ünlüler takımındayken istenmeyen adam ilan edildi oradaki Mert ve tayfasından oluşan kartele boyun eğmedi. Takımını değiştirdi, Gönüllüler takımındayken de kapasitesinin el verdiği ölçüde elinden geleni yaptı. Bazen yetti, bazen de yetmedi. İnandığı değerler uğruna savaş verdi. Gerektiğinde o kadar sakin mizacına rağmen kavga etmekten de geri durmadı. Dayak yerdi, yemezdi ayrı konu, önemli olan cesaret ve duruş. Cemal Can bu merhalelerden geçmedi. Cemal Can'ın sıkıntısı herkesle iyi geçinmesi. 30 tane farklı karakterin bir araya geldiği bir ortamda herkesle iyi geçinemezsin. Mutlaka birilerinin ayağına basman, birşeylerin kavgasını vermen gerekir. Herkesle iyi geçinen insan nabza göre şerbet veren insandır. Ortama uyum sağlayan, bulunduğu kabın şeklini alan vatandaştır. Cemal Can'ın Survivor'ı Barış'ın verdiği sınav kadar çetin ve çetrefilli değildi. Bu nedenle Barış demek geliyor içimden. Gönül isterdi ki Sercan kalsın lakin eldeki malzeme buysa Barış Murat Yağcı diyorum vesselam.

• SENİ ŞAMPİYON YAPACAĞIZ HİKAYENİN SONUNU BİZ GETİRECEĞİZ RAHAT OL!

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Şimdi geride kalanlara bakıyorum öyle Sercan Yıldırım gibi fark yaratan, performansı ile akılda kalan kimse yok. Cemal Can mı Barış mı sorusunun bendeki cevabı Barış. Çünkü ortaya iyi, kötü bir karakter koyabildi. Ünlüler takımındayken istenmeyen adam ilan edildi oradaki Mert ve tayfasından oluşan kartele boyun eğmedi. Takımını değiştirdi, Gönüllüler takımındayken de kapasitesinin el verdiği ölçüde elinden geleni yaptı. Bazen yetti, bazen de yetmedi. İnandığı değerler uğruna savaş verdi. Gerektiğinde o kadar sakin mizacına rağmen kavga etmekten de geri durmadı. Dayak yerdi, yemezdi ayrı konu, önemli olan cesaret ve duruş. Cemal Can bu merhalelerden geçmedi. Cemal Can'ın sıkıntısı herkesle iyi geçinmesi. 30 tane farklı karakterin bir araya geldiği bir ortamda herkesle iyi geçinemezsin. Mutlaka birilerinin ayağına basman, birşeylerin kavgasını vermen gerekir. Herkesle iyi geçinen insan nabza göre şerbet veren insandır. Ortama uyum sağlayan, bulunduğu kabın şeklini alan vatandaştır. Cemal Can'ın Survivor'ı Barış'ın verdiği sınav kadar çetin ve çetrefilli değildi. Bu nedenle Barış demek geliyor içimden. Gönül isterdi ki Sercan kalsın lakin eldeki malzeme buysa Barış Murat Yağcı diyorum vesselam.
    Şimdi geride kalanlara bakıyorum öyle Sercan Yıldırım gibi fark yaratan, performansı ile akılda kalan kimse yok.

Şu kelimeleri söyledikten sonra söylediklerini ciddiye bile almazlar emin ol. 6 bireysel dokunulmazlık 4 tane de kaptanlık alan bir adam hala oradayken şu yorumu söylüyorsan dediklerini ciddi almak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 13 Temmuz 2020; 19:49:22 >

• MAĞARA ADAMI BARIŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Alıntıları Göster

TAM AYI YAAA

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
    AL SANA VURBANACI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 13 Temmuz 2020; 20:0:25 >
  • Erdi Başkan'ın direktifleri doğrultusunda oyumu Yasin'e bastım bum

• quote:

Orijinalden alıntı: Benbeta 233

AL SANA VURBANACI.
    ADAM TEMİZLİKÇİ İSTEMİŞ NE VAR KARDEŞİM BURADA, BİR ELİNİ YIKAMIYOR DERSİNİZ BİR TEMİZLİK İSTİYOR DİYE LAF EDERSİNİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Erdi Başkan'ın direktifleri doğrultusunda oyumu Yasin'e bastım bum
    SURVİVOR 1453-...-2018 ŞAMPİYONU ADEM KILIÇÇININ ELEDİĞİ ŞÜŞKO ERDİ Mİ O
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Şimdi geride kalanlara bakıyorum öyle Sercan Yıldırım gibi fark yaratan, performansı ile akılda kalan kimse yok.

Şu kelimeleri söyledikten sonra söylediklerini ciddiye bile almazlar emin ol. 6 bireysel dokunulmazlık 4 tane de kaptanlık alan bir adam hala oradayken şu yorumu söylüyorsan dediklerini ciddi almak çok zor.

Alıntıları Göster
    Ben bu platformda birileri beni ciddiye alsın diye yazmıyorum kardeş. Bugüne kadar ne yazdıysam, ne paylaştıysam hepsi kişisel düşüncelerimden ibaret. Sercan Yıldırım yendiğinde hırsından yere kapanıp çocuk gibi zırıldayan Cemal Can ise tercihin ona da saygı gösteririm. Herkes aynı şekilde düşünecek diye bir kaide yok. Herkes kendi değer yargılarına göre kararını verir sonuçta. Ben biraz vakur duruş, biraz metanet isterim. Kendisini yenilgiye uğratmış rakibinin karşısında salya sümük ağlayan tipler bana cazip gelmiyor. Hiç unutmuyorum Sercan yanına gelip bir de teselli etmişti bunu üzülme bugüne kadar yarıştığım en iyi rakip sendin diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Ben bu platformda birileri beni ciddiye alsın diye yazmıyorum kardeş. Bugüne kadar ne yazdıysam, ne paylaştıysam hepsi kişisel düşüncelerimden ibaret. Sercan Yıldırım yendiğinde hırsından yere kapanıp çocuk gibi zırıldayan Cemal Can ise tercihin ona da saygı gösteririm. Herkes aynı şekilde düşünecek diye bir kaide yok. Herkes kendi değer yargılarına göre kararını verir sonuçta. Ben biraz vakur duruş, biraz metanet isterim. Kendisini yenilgiye uğratmış rakibinin karşısında salya sümük ağlayan tipler bana cazip gelmiyor. Hiç unutmuyorum Sercan yanına gelip bir de teselli etmişti bunu üzülme bugüne kadar yarıştığım en iyi rakip sendin diye.

Alıntıları Göster
    Ağlaması hırsını dışarıya vurma şekli belkide. Birde böyle düşün. Ben bir insan ağlıyor aaa şampiyon olmasın diyecek kadar basit bir açıdan bakmıyorum. Emeğe bakıyorum ve buna göre yorum yazıyorum.

• 
Sayfa: önceki 51595160516151625163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.