Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.393.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50065007500850095010
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: danny_zuko

Bundan sonra bir survivor daha izlersem semih öztürk giderse izlerim. Adam ne kurnazlık , sinsilik varsa görüyor ve ayar vermeyi de iyi biliyor. Dondurmacının smsi iyi diye hiçbir şekilde adama karşı hamle bile yapmadılar,yapmayı bilmediler. Bunu derken bir yandan acur un yaptığı kurgular aklıma geliyor. Istedigini halkın gözünde yüceltiyor istediğini kötü gösteriyor.
    İlk defa survivoru takip ederek tam izledim,gerçek bir survivor filan da değil. Sms şampiyonu 1. olacaksa izlemem bi daha.
    10 yıldır izlerim,Barış şampiyon olamaz,Survivor aslında her sene aynı şeylerin döndüğü bir yarışmadır.Futbolcular garanti 3.olur,her sene mağdur olup,sürekli sms'de 1.çıkıp ama performansı iyi olmayan olur onlar hep 2.olur.

Performansı iyi olmayanda şampiyon olamaz.

Barış 2017 Adem gibi şuan 2.olur işte gerçi 2.lik'de fazla ona ama olsun.

Son dörde gelincede Cemalcan sağlam bir performans ortaya koyacaktır,ve şampiyonluğu alacaktır.Sercan son dörtte beklenenin aksine dominat olamayacak,amacına ulaştığı için çok focus olcağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Bu mesaj silindi.
    Seviyesiz ergen...
  • Allstar sezonu gelse de DELİ HİKMET PAŞA'nın şampiyonluğunu Plevne Marşı eşliğinde kutlasak artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.yasoo kullanıcısına yanıt
    Bunu diyen biri ben görüşümü belietmisken bana Sercan için hakaret eden biri merak etme küçük kardeşim Sercan şampiyon olunca sana ev araba almiyacak nerden geliyor bu kin?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Bunu diyen biri ben görüşümü belietmisken bana Sercan için hakaret eden biri merak etme küçük kardeşim Sercan şampiyon olunca sana ev araba almiyacak nerden geliyor bu kin?
    Canım benim yaşım 40 profilimde açık. Burda tatlı atışmalar olur, olmalıda eğlenip geçiyoruz işte. İlk defa senin gibi seviyesiz bir çocuk gördüm şu başlık altında. Profilini açta endamını görelim. Seni block lamıyorum bile siz ergenler eğlenceli oluyorsunuz.
  • Bu kadar yalakasını da görmemiştim.

• Yine sjw saçmalığına barış ı şampiyon yaparlar belli. yazık gaffalarınıza.
  • Exatlon Challenge yayınlanmış. Furkan (AğırSağlam) denen elemanı çok beğendim. Eleman ilk parkurunda bile çok hızlıydı ki karşısında TR'nin en iyi parkur sporcularından birisi var. Barış Erdoğan da tam tersi hayal kırıklığı yarattı bende. Gerçi daha iki bölüm izleyebildim, oyunlara bakıyorum sadece. Hatta sadece Barış ile Furkan'ın yarışlarına bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Sağlam spoilercıdan bilgi geldi.

Sırasıyla dokunulmazlıkları Berkan Sercan ve Cemal kazanmış,elenen ise Elif olmuş
    .

Bu arada Barış'ın toplu smsteki oyu %53'müş.
    source: my ass
  • Bu yarışmanın şampiyonu Cemal olacak elenen tüm yarışmacıların fanları Cemal'e oy atacak herkesle problem yaşamış Barış'a diğer yarışmacıların fanları oy atmaz tüm fanlar karşısında ki aday da birleşince Barış'ı o 8 kez birincilik kurtarmaz.

• EXATLONDA BARIŞ HARİÇ HEPSİ ÇÖP HER OYUN 2-3 KİŞİ YARIŞ BIRAKIYO BOK GİBİ OLMUŞ YARIŞMA BARIŞI ALL STARA KOY SIRITMAZ ZATEN 1. OLDU BU ARADA FURKAN MURAT CEYLAN GİBİ KOŞUYOR AMA ATIŞ YOK
  • Akıma katılalım
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Exatlon Türkiye bence gayet iyi eski Survivorları andırıyor survivor birazda eğlencedir herkes parkurcu olsa izlenmez bence gayet iyi olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carentan_ kullanıcısına yanıt
    All Star'ı bilmem de bir Survivor'ı var Barış'ın. Bence her sene 2 parkurcu olmalı.
  • Jeunes Turc kullanıcısına yanıt
    Barış çok yanlış sularda Sercan'ı hedeflemiş.

Halbuki Sercan'ın şampiyonluk hedefi bile yok adam Survivor'u yaşamaya ve yarışmaya gelmiş.O yüzdende sıfır stres sahibi.

Herkesi kardeşi arkadaşı olarak görüyor.Bence Survivor'dan en çok keyif alan kişide Sercan.

Barış biraz akıllıysa Cemal'i hedef alsın çünkü şampiyonluğu elinden Cemal alabilir bir tek.

• Carentan_ kullanıcısına yanıt
    İftira söylemine kesinlikleee katılmıyorum.Sercan belki bir şeyler hissetmiştir olabilir ama yanılmış.(Nisa'dan ona karşı bir şey yokmus.)

Herkesin yaşadığı bir şey.

Keltoş diye hitap etmen çok garip bir insanın saçının olması nasıl olağan bir şey ise olmamasıda aynı şekilde olağandır.

Bir kusur değil yani.

Normalde alıntılamam böyle mesajları ama direk saldırma amaçlı objektiflikten oldukça uzak kafana göre böyle yazamazsın haberin olsun.

Ozaman bizde Barış'a obezlikten bacakları yamuk kalmış diyelim.

Ama bize yakışmaz öyle söylemler.

• Bende 5 bölüm izledim barış tokatlıyodu genelinde

• Youtuberlar arasında exatlon yapıp, üstüne oraya parkurcu bir kişi konuyorsa bence biraz adaletsiz olmuş.
  • sercan: 4 dokunulmazlık + 2 kaptanlık
    cemal: 4 kaptanlık + 2 dokunulmazlık
    elif: 1 kaptanlık + 2 sembol
    yasin: 1 kaptanlık
    berkan: 1 kaptanlık
    barış: 0

derya buyukuncu'da en azindan performans vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 50065007500850095010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.