Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48134814481548164817
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Daha dünkü olayda Nisa'yı savunan var şaka gibi

Adam Cemal şahit dedi elimde notlar var dedi ağzını açabildimi ikiside ? suskunlukları asaletlerinden diye savunursunuz siz şimdi

o göstermediği %70'lik görüntülerde de Nisa kendini savunamamıştır yok dizliğimi tekmeledi,yok bana benchten bakıyordu gibi kimsenin görmediği sadece kendisinin gördüğü şizofrenik konuşmalar vardır ondan yayınlanmamıştır

Nisa kendisini savundu da Acun yayınlamadı sanki buna inanan varsa zaten ben o insana sadece gülerim.
    twitter de nisanın söyledikleri yayınlnsa sercanın kariyeri ve türkiye hayatı biter diyorlar, daha geçen hafta nisa cemale yasine anlatmadımı sercan dizliklerimi bencin arkasında tekmeledi diye daha ne baskılar yaptı kimbilir yayınlamıyor acurun perensinin

• seyfil03 S kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı Aziz Yıldırım gibisin.Görüntüler var elimizde yayınlarsak ortalık yıkılır diye diye 10 yılı geçirdi adam.Nisa söylemiş dizlik olayını e görüntü nerde yok kanıt nerde yok.Sercanın iddia ettiği şeylere cevabı okey okey.Denildiği gibi şeyler varsa açık açık konseyde söylemeliydi.Söylemeyip arkadan konuşuyorsa nerden bileceğiz doğru olduğunu.O zaman demezler mi yüzüne karşı konseyde niye söylemedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfil03

twitter de nisanın söyledikleri yayınlnsa sercanın kariyeri ve türkiye hayatı biter diyorlar, daha geçen hafta nisa cemale yasine anlatmadımı sercan dizliklerimi bencin arkasında tekmeledi diye daha ne baskılar yaptı kimbilir yayınlamıyor acurun perensinin

Alıntıları Göster
    Twitterdaki ergenlere göre dünde Nisa haklıydı zaten
  • ADMİNLER BİLE YUNUS EMRE BASKANCIYDI BE NASIL KIYDIN BU ADAMA ACUN?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyleyim hocam

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • seyfil03 S kullanıcısına yanıt
    Diyorlar
    Mış
    Miş

Böyle mi savunuyorsunuz cidden

Bende bir iddia atayım ortaya Nisa sonradan pişman olmuş Sercan'a çıkma teklifini kabul ediyorum diye not göndermiş ama Nisa'nın babası daha önce bu olayla ilgili Acun'u aradığı için Acun bu görüntüleri yayınlamamış.

oldu mu ?

• ulan şu evrim nisa yerinde Başkan ve Mert olsaydı ne izlenirdi be. Acun bıraksın bu survivor işlerini, beceremiyor artık.
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    nisaya sulanan sercan yuz bulamayinca camura yatmis oraya sen kari kiz icinmi geldin keltos kac yillik yarisma boyle utanmaz geldimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim gidiyor bugün? Var mı duyum 🧐

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    hayirdir keltoj diskoya gitmisde biz yanlis yerdemiyiz ergenin dibi sercan adam olsa surar kiza zarar vermezdi simdi ailesi izliyor yerine koysana babasinin yerine

• Charalampopoulos C kullanıcısına yanıt
    mertin olmasi icin takimlar kaos ortami yokki

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    smsler hikaye acun ne isterse o

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
    Güçlü kızım benim sen o karaktersizlerin arasından kurtuldun ya o bile güzel benim için survivor bitmiştir gerisi sizin olsun

• Senin gibileri mahallede bakkala yolluyorum,,,,.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babus0606

hayirdir keltoj diskoya gitmisde biz yanlis yerdemiyiz ergenin dibi sercan adam olsa surar kiza zarar vermezdi simdi ailesi izliyor yerine koysana babasinin yerine
    Sercanın ailesi yok mu kapanan mevzuyu açıp adamı sapık yerine koyuyor
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Nisa hakkında yalan yanlış ,çirkin şeyler yazan herkesi blokluyorum artık mesajları görmüyorum kafam rahat

• Alinda98 kullanıcısına yanıt
    ayni seymi adam oraya ne icin gitmis adama capkin dersin ama kiza ne diyecen sercan sanki melek adam ne kufurler etti ufacik dokunmayla karekteri olsa susardi nisa der susardi olayi cekmezdi

• Mishakal kullanıcısına yanıt
    dalevereci evrim dun sercanlara ne laf edenler bu gun dizinin dibinden ayrilmiyor cikar icin herkese yanastim umarim aksam gidersin arkandan guleriz essek gibi

• Barış
    Cemal
    Berkan
    Sercan
    Nisa
    Elif
    Yasin
    Evrim

Bence sıralama böyle. Barış,Cemal,Yasin ve Evrimin yeri garanti. Diğerlerinin yeri biraz oynayabilir.

• 
Sayfa: önceki 48134814481548164817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.