Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47844785478647874788
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Koskoca memlekette babasız büyüyen tek kişi Survivor yarışmacısı Diyarbakırlı ama Kıbrıslı rolü yapan Yasin mi? Her şeyden duyar kasın da buradan kasmayın be kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KALABALIKLARA YÜRÜMEYİ SEVERİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

KALABALIKLARA YÜRÜMEYİ SEVERİZ

Hiç ortada yok diyorduk. Arkasından twitter hesabı açtı, Instagram'a da şu an günde 1 değil 2 fotoğraf koyuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Hiç ortada yok diyorduk. Arkasından twitter hesabı açtı, Instagram'a da şu an günde 1 değil 2 fotoğraf koyuyor

Alıntıları Göster
    Allstar a gelecek bence öyle bi hava sezdim

• Umarım survivor sitesi içindeki istatistik listesini oyunları birer birer olacak şekilde geçirmek gibi bir saçmalık yapmıyorlardır. Daha önce yapılmıştı. Örneğin sercan 6 tane oyun kazandı bugün ondan önce cemal 7 de 6 yaptı. Eğer bunlara tur olarak bakıp 3 galibiyet diye eklerlerse, çok büyük fiyasko olur ve kasıtlı yapıldığını düşünürüm şahsen. Takip eden varsa bilgi verebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 22 Haziran 2020; 1:28:54 >
  • quote:

Allstar a gelecek bence öyle bi hava sezdim

Alıntıları Göster
    Başkan hala Acuna laf sokuyo hocam Gökhan kesin ister zaten acunu ikna etmeye çalışıyodur şuan çağırsın diye ama başkan çok da fifi modunda

• Yürü be Sercan
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Adaletin sembolüü YUNUS BAŞKAN

• fran sşnatrinin sözlerini şuraya bırakayım. hem serxan hemde başgan için
    Bir adam ne için vardır, neye sahiptir?
    Kendisi değilse, hiçbir şeyi yoktur onun
    Gerçek hislerini söylemek için vardır
    Boyun eğenlerin kelimelerini değil
    Belgeler gösteriyor ki darbelere karşı direndim
    Ve bunu kendi bildiğim gibi yaptım

• Ne zamandır izlemiyordum da fragmanda Nisa-Sercan olayını görünce ne olup bitmiş diye bir baktım. Arkadaş bu Cemal hangi mantıkla Evrimin ismini verdi ki ? Anladığım kadarıyla oyunu kazanan isim veriyor ve bu olay 3 kere oluyor. E söylesene Sercanı, Elifi, Berkanı kısacası kendine rakip gördüğün insanları söylesene Evrim ne alaka ? Acun Cemale git Evrimi söyle demediyse bir şey bilmiyorum. Gerçi Cemal mal birisine benziyor kafası basmamış olabilir Yani insan en kötü Berkan der hadi Sercanın Smsinden falan korktun diyelim Berkan de geç

Nisa-Cemal-Elenirse Barış bu üçlünün eleneceği konseyleri merakla bekliyorum oturup twitterdaki veletlerin ağlamalarını okuyacağım. Nisa kezbanı da nasıl havalanmış tripleri kes

• quote:

KALABALIKLARA YÜRÜMEYİ SEVERİZ

Bençtekilere de gülüyorum bu resimde

• Yarın ki dokunulmazlığı Barış aldı izlemenize gerek yok.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Yarın ki dokunulmazlığı Barış aldı izlemenize gerek yok.
    Neye dayanarak ?

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir duyum aldım. Ayrıca fragmanda Barış, Berkana karşı oynarken hava karanlik olduğu görülüyor ilk turu geçmiş belliki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalrie Keley

Ne zamandır izlemiyordum da fragmanda Nisa-Sercan olayını görünce ne olup bitmiş diye bir baktım. Arkadaş bu Cemal hangi mantıkla Evrimin ismini verdi ki ? Anladığım kadarıyla oyunu kazanan isim veriyor ve bu olay 3 kere oluyor. E söylesene Sercanı, Elifi, Berkanı kısacası kendine rakip gördüğün insanları söylesene Evrim ne alaka ? Acun Cemale git Evrimi söyle demediyse bir şey bilmiyorum. Gerçi Cemal mal birisine benziyor kafası basmamış olabilir Yani insan en kötü Berkan der hadi Sercanın Smsinden falan korktun diyelim Berkan de geç

Nisa-Cemal-Elenirse Barış bu üçlünün eleneceği konseyleri merakla bekliyorum oturup twitterdaki veletlerin ağlamalarını okuyacağım. Nisa kezbanı da nasıl havalanmış tripleri kes
    Nisa'nın dolduruşuna gelmiş hocam

Şöyle baktığımzda en düşük sms kapasitesi olan Evrim gözüküyor.

Cemal ve Evrim'in arası iyiydi öyle şiddetli kavga etmediler hatta yakın zamanda hiç kavga etmediler.

Amma bir yarışmacı var ki düşman başına adı Nisa.

Öyle bir doldurmuş Cemal'i öyle bi gazlamış konseyden belli.

Cemal Evrim'in adını vermeden önce 1 saat laf etti. Ettiği laflar tamamıyla boş cümlelerdi. Yok işte ben değer veriririm gözetlerim sonra verdiğim değeri geri alırım.

Ne tatavata yapıyosun. Evrim de geç.

Zaten Elif dokunulmaz olsa hatta Suat Usta bile bir isim söylese Evrim'in adı çıkacağı kesindi.

Basbaya Nisa'nın gazına gelmiş Cemal.

• Bu gözler halk tarafından linçlenen ve kötü yorumlar yapılan Yunus Emre'nin hem Mert'i hem Aycan'ı elediğini gördü.

ki Mert ve Aycan Kıbrıs 4'lüsü için en büyük adaylardan birileriydi. Aksini kimse söyleyemez.

Salı günü inşallah Allah'ın izniyle potayı atlatacağız.

Seni o Nisa'ya elendirirsek o da bizim ayıbımız olsun Evo.

Allah büyüktür.
  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt
    Sence Acun'un söylemesiyle olacak iş mi bu :D İki-üç haftadır evrime ciddi bir mobing vardı. Dün Berkan hatta evrime çıkacağını daha konsey başında haber veriyor. Bugün de seronomide karşısına güçlü iki kişi çıkaracağız diyor. Kendi çıkmaya gücü yetmiyor adımı söylerler belki diye korku içinde kaç gündür yasinle iyice abarttılar. Hadi yasin elenir bu berkanın finalist olma şansı vardı hiç etti, fazla aptalmış. Başka oylama olmayacak sanıyor. Evrimle samimiyetsiz buluyorum, kaypak olaylarından başka bir şey geçmedi aralarında ama başkalarının düşünceleri kendi fikri gibi benimsediği için iyice saçmaladı. Barışın dünkü ödülde cemale iyi düşün yanlış bir karar verme demesinden belli evrimin çıkacağı zaten kim alırsa onun adını verecekti. Bugün de barış ya da cemalin adını söyleteceklerdi ama ellerinde patladı işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sercan'a bu hafta olmasa da ileride pota tuzağı kuracaklar gibi geliyor. Kimseyi tutacak kadar fanatik değilim ama iyi yarışan biri olduğu için yazık olur. Hele ki mağdur çocuğu paspas eden performansıyla son 4 göremezse.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Herkes ilk kime karşı yarışıyorsa onu koyuyorlar dostum. Havaya bakarak ilk turu geçti diyemeyiz bu yüzden.

• 
Sayfa: önceki 47844785478647874788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.