Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3902. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
tek gerçek, tek doğal, tek halktan, tek adam YUNUS EMRE BAŞKANDIR
başkandan sonra herhangi bir şekilde survivor tv8 yada acur izlemeyeceğimi tekrarlıyorum -
-
Üniversite sınavı dedi, Ösym'nin yaptığı sınav demedi ki. Muhtemelen vize der ya da başka bir şey der yırtar. Yırtamasa da Acun'un yarışmacısına kolay kolay bir şey yapılamaz bu ülkedequote:
Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee
Bu Berkanin üniversite sınavında kopya çekme işi doğruysa umarım diploması iptal olur. Instadaki kanser kitle bunu bile savunmaya çalışmış. Bu program öyle bi hale geldi ki insanlar fanboyluklarindan dolayı tuvaletten sonra el yikamayan insandan tut üniversite sınavında kopya çeken insanı bile savunacak durumda. Türk halkı kadar çifte standartlı bir halk var mıdır acaba. Yazıklar olsun -
yoğurdu yersin diye sakladım abiquote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange
ÜZÜNTÜDEN KOMAYA GİRİCEM BE
HOCAM BUZDOLABI ÖDÜLÜ BİLE YOK BU SENE. DÜNYANIN EN İYİ ÖDÜLÜYDÜ
Alıntıları Göster
-
Yalnız bu bölüm başkan çok mutluydu. Sıkıcı bölümdü ama başkan sayesinde sırıtarak izledim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
yoğurdu yersin diye sakladım abi
Alıntıları Göster
ÜZÜNTÜDEN BEYİN KANAMASI GEÇİRMEK ĞZEREYİM. ŞU SURVİVOR'IN GÜZELLİĞİNE BAK BE
YURTTA BEN DE EKMEK ARASI SALATALIK YAPARDIM EFSANE OLUYORDUAMA SALATALIKLAR ARTIK EZİK BÜZÜK TADI YOK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 28 Mayıs 2020; 1:24:24 >
-
Hocam mervenin dediklerine göre sandiviç ve pilav veriyorlarmış zamanında şimdi nasıldır bilmem ama. Erkeklerde 1500 2000 kalori arasi tikasan gunde kilo verir ama gun icinde oyle aman aman aclik cekmez kadinlarada belli bir miktar veriliyor olabilir ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Allstar deyince aklıma neden bu geldi bilmiyorum yalnızca eskiler bu sahneyi bilirquote:
ÜNLÜLERİ TUTTUĞUM TEK SURVİVOR TEK GERÇEK SURVİVORAcunn.comyoutube
Doğukan Serenay'la Yüzleşmek İstedi - Survivor All Star (6.Sezon 78.Bölüm)https://www.youtube.com/watch?v=YDbpqY0iJeA&feature=youtu.be&t=656
11:00 dk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 28 Mayıs 2020; 1:54:56 >
-
quote:
Allstar deyince aklıma neden bu geldi bilmiyorum yalnızca eskiler bu sahneyi bilir
https://www.youtube.com/watch?v=YDbpqY0iJeA&feature=youtu.be&t=656
11:00 dk
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir gecede 5 aylık emeği hiç eden Merve aydının babası unutmicaz seni
ALIRIM ANAHTARINI BASKETÇİ
Geçen Sercan’ın hayatımda belki 1 kez reddedildim demesine çok güldüm acaba kendisi inanmış mı
Cemal bana çok itici geliyor dj adamın elinde usb ile dolaşması
Berkan ve Elif kesinlikle hak ediyorlar. Barış biraz mağdura oynuyor gibi geliyor ama bence onu kimse çözemedi ama şampiyon o olacak gibi.
Önceki sezonlar olsaydı Acun çoktan Nisa’yı postalamıştı.
Aycan kadar sinsi bir insan görmedim hayatımda güzel de değil yahu nesi çekici geliyor millete anlamıyorum.
Gönlüm Ardahan’dan yana ama Barış, Elif, Berkan kazansa da üzülmem
Aycan düne kadar 14 de 2 galibiyeti vardı. Yüzdeye vurursan %5 düşmesi lazım oda 50 altı yapıyor.quote:
Orijinalden alıntı: mersinaki
Güncellenmiş galiba çünkü oranlar artık küsuratlı değil. Ama Aycan Elif düşmeli miydi onu bilmiyorum.
Alıntıları Göster
Cemal hep totoyu kollamış ardahan dan iyi izleyin. Oda tanıdı demek tikli abaza yı.quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 28 Mayıs 2020; 6:32:3 >
Eskiden Di o şimdi herkes evinde herkes oy kullanıyor. Önce gençler orta yaş fazla takılmazdı.quote:
Hocam teyzeler Survivor'ın gidişatını belirleyen makus talihini kıran en büyük kitle. Bu sene kendilerini baya unutturdular. Kimleri destekliyorlar hiçbir fikrim yok. Safımıza çekebilirsek çok güzel olur.
Alıntıları Göster
4 değil 8 anladım ben.quote:
Vay be haftaya ilk dörtlüye girecek ilk isim belli olacak demek survivor başlıyor
Yok kurtarmaz 2 kız var yine. Sembolu olması farketmez.quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Son 8'dir herhalde. Zaten şu ana kadar sadece 2 veya 3kişi kazanabildiYalnız olur da haftaya Ardahan elenirse ve Nisa da son 8'i garantilerse Evrim yine mi potadan kurtulacak anlamadım.
Alıntıları Göster
başkanı bu hafta aynı böle şutlayacaklar, yiyecekler başkanı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X