Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38773878387938803881
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    cemale bu programda her sey serbest herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerrarisiniSatanAdam3 -- 21 Aralık 2020; 17:48:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Bu tablolar neden yenilenmiyor ????
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Hocam bu tablo tüm tabloları alt üst etmiş ondan yenilenmiyor

• alexin selamı var fatih terimin selamı var haydi yarın parti var bu ne boktan sene ya
  • Ünlülerin 1 kg pirinci kayıpmış. Adada herkes arıyormuş bir kişi hariç :D
  • Bi Barış ve Cemal Can’ın kitleye bakıyorum bir de Sercan ve Yunus Emre’ye. Program Barış, Cemal, Nisa gibilerin kitlesi yüzünden ne hale geldi. Sosyal medyadaki çoluk çocuğun etkisinin sonucu bu.

Barış denilen adam programa tek reality sunamayan sessiz bir adam. Hiç bir gerçekliği yok. Sevmediğim Evrim ve Yasin bile bundan bin kat daha reality sunuyor çünkü farklı karakter görüyoruz. Cemal Can desen üslubu bence rezalet. Hatta Barış Cedi’ye karşı bile öyleydi. Ben Cedi’nin yerinde olsam terslerdim ama Cedi iyimiş yine. Bir de samimi arkadaş diyorlar, Cedi samimi ama Instadan bile takip etmiyor Barış’ı.

Bu Barış ve Cemal’in 10-15 yaş kitlesi Sercan şarkıda iyi olmasına rağmen çıkar çıkmaz hayır dedi mesela ankette. Survivor 10-15 yarısı çoluk çocuğun oylarıyla mı yürüyecek böyle? Zaten son haftada bizden iyi yaşıyorlar sürekli parti. Bu ne?

Cidden bitmiş ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 27 Mayıs 2020; 20:54:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Bi Barış ve Cemal Can’ın kitleye bakıyorum bir de Sercan ve Yunus Emre’ye. Program Barış, Cemal, Nisa gibilerin kitlesi yüzünden ne hale geldi. Sosyal medyadaki çoluk çocuğun etkisinin sonucu bu.

Barış denilen adam programa tek reality sunamayan sessiz bir adam. Hiç bir gerçekliği yok. Sevmediğim Evrim ve Yasin bile bundan bin kat daha reality sunuyor çünkü farklı karakter görüyoruz. Cemal Can desen üslubu bence rezalet. Hatta Barış Cedi’ye karşı bile öyleydi. Ben Cedi’nin yerinde olsam terslerdim ama Cedi iyimiş yine. Bir de samimi arkadaş diyorlar, Cedi samimi ama Instadan bile takip etmiyor Barış’ı.

Bu Barış ve Cemal’in 10-15 yaş kitlesi Sercan şarkıda iyi olmasına rağmen çıkar çıkmaz hayır dedi mesela ankette. Survivor 10-15 yarısı çoluk çocuğun oylarıyla mı yürüyecek böyle? Zaten son haftada bizden iyi yaşıyorlar sürekli parti. Bu ne?

Cidden bitmiş ya.
    Hadi realty falan sunmasın Barış eyvallah ama BARİ BARAKAYA MIÇMA BE KARDEŞİM MIÇIYON BARİ TEMİZLEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 27 Mayıs 2020; 20:57:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Cemal yunusu birleşmeden sonra 8 kereden fazla yendi dostum. Kesin olarak eminim. Aralarında ki genel durum 17 7 falandı sanırım.

Alıntıları Göster
    kaynak gotum
  • Başlıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Hadi realty falan sunmasın Barış eyvallah ama BARİ BARAKAYA MIÇMA BE KARDEŞİM MIÇIYON BARİ TEMİZLEN

Alıntıları Göster
    aklıma barakanın dibine işeyen ramazan geldi

• Aldığım istihbarata göre Barış barakanın ortasına mıçıp diskalifiye olmuş.

• Başkan partide en arkada tespih çekiyor la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 27 Mayıs 2020; 21:1:45 >
  • ülkede cemal gibi tüm boşlar dj oluyor, kerimcan gibi :D
    dünyanın en kolay mesleği aq youtubeden şarkı açıyon
  • Cemalvivor yap yarışmayı acun

• Acun Cemali manevi evladın yap

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

alexin selamı var fatih terimin selamı var haydi yarın parti var bu ne boktan sene ya
    Tek bir kişinin selamını alan şampiyon olma şerefine erişebilir hocam. O da ERDİ BAŞKAN

• Yunus Emre Başkan çok güzel yatıyor

• ERDİ BAŞKAN mesihtir kıyamet zamanı bizi gemisiyle toplayıp kurtaracaktır

• Yunus Emre Başkan uyuyakaldı mfkfkdldl

• yunus baskan yorulmus uyuya kalmis misil misil

• 
Sayfa: önceki 38773878387938803881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.