Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36333634363536363637
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • artık gerçekten bu survivorı bile izlemeyi yarım bırakacak hale geldim. acur bu kadar da olmaz ya
    acur u ve tv8 i hiç bir şart altında yunus elendikten sonra bir daha izlemem zatende.
    artık yunus emre başkan ı bile yarı yolda bırakacka duruma geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

ATIŞLAR İÇİN GEÇERLİ OLABİLİR AMA FİZİKSEL YORGUNLUK İÇİN BÜYÜK BİR DEZAVANTAJ
    Hocam 10m parkur ne yorgunluğu. Toplam uzunluğu 100m falandır. En çok 5 kez yarışır sın 500m olur. Ben 51 yaşında 1000m koşarım 10.15 dakikada. 2016.2017 parkurları olsa okey. Bu parkurlar asla yormaz. Bide şöyle düşün bizim izlememizde 1 oyun 1 saat falan sürüyor da normalde çekimlerde en az 4.5 saati var. 4.5 saatte 1000m koşsam nolur ne yorgunluğu. Atış alışkanlığı çok daha önemli ama ünlüler bunu avantaja çevirmeyi beceremedi bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage]
    Gorsel rahatsiz edici icerik barindiriyor olabilirhttps://store.donanimhaber.com/32/93/2c/32932c9ab05d95e9f2d3212d850392fa.jpg
    [/simage]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • az ücret check
    yüksek sms check

dandik ünlüleri napsın acun
  • Herif etkinlikleri açıklarken bile gönüllülere doğru bakıyor. Sanki tek bir takım yarışıyormuş gibi sadece onlarla konuşuyor. Diğerleri de villlada kalmak için gelince sizin için demedim ki diye kampa geri yollarsa şaşırmam.

• yeter artık bu çakma kerimcana yapılan ayrımcılık her seferinde daha da abartmaya başladı acur, survivor makyaj çantasından değil Cumali Başkanımız gibi kilometrelere meydan okuyanlardan çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

yeter artık bu çakma kerimcana yapılan ayrımcılık her seferinde daha da abartmaya başladı acur, survivor makyaj çantasından değil Cumali Başkanımız gibi kilometrelere meydan okuyanlardan çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

artık gerçekten bu survivorı bile izlemeyi yarım bırakacak hale geldim. acur bu kadar da olmaz ya
    acur u ve tv8 i hiç bir şart altında yunus elendikten sonra bir daha izlemem zatende.
    artık yunus emre başkan ı bile yarı yolda bırakacka duruma geldim
    Emre elensin de şu çöp yarışmayı bir daha izlersem adam falan değilim zaten millet her dakika bu çöp yarışmayı izledi seneye all star falan yapmazsa reytinglerde dibe vurur şimdilik eğlensin bebeleriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 22 Mayıs 2020; 23:40:18 >
  • Acur o kadar forumları ekşiyi okuyorum diyor ya okusa ünlülerin yunus emre nin hakkını bu kadar yemeye yüzü tutmazdı kendisini instaya twitter a teslim etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 22 Mayıs 2020; 23:40:45 >
  • bu ne bicim is sms ne zaman olacak

• k. durmaz survivor dedikoduları 2016

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerde o eski konseyler

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

k. durmaz survivor dedikoduları 2016

2020 de geldi ya işte orda var bi tane kerimcan

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

k. durmaz survivor dedikoduları 2016

CemalCan var kanka elimizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Acur o kadar forumları ekşiyi okuyorum diyor ya okusa ünlülerin yunus emre nin hakkını bu kadar yemeye yüzü tutmazdı kendisini instaya twitter a teslim etmiş
    Hocam ekşide de Yunus Emre elenirse izlemem diyenler var, Acun rating için çok uzattı programı insanlara bıkkınlık geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Emre elensin de şu çöp yarışmayı bir daha izlersem adam falan değilim zaten millet her dakika bu çöp yarışmayı izledi seneye all star falan yapmazsa reytinglerde dibe vurur şimdilik eğlensin bebeleriyle

Alıntıları Göster
    bende öyle
    all star yapıp mike tyson ı falan getirse yine acur'un içinde olduğu herhangi bir işi izlemem bu saatten sonra
  • Survivor tanımının içine etmiştir acun.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • ACUR TARAFSIN
    YANLIŞSIN

• eminim ki acurun hayatinda en az bir kere homeseksuellik yapmistir

• 
Sayfa: önceki 36333634363536363637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.