Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36043605360636073608
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

https://twitter.com/GizemYanac/status/1263787690203504640?s=19

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Keşke Cumali Başkanımızın olduğu sezonda da bu yapılsa ve Cumali Başkanımız Kahtalı Mıçıyla beraber oynasaydı
  • Hersene yarışma en az 1 adet mağdur çıkarma ve o mağduru genelde şampiyon yapma programı oldu yarışma.Klasikleşen ünlüler iyi giderken takımı dağıtma ve mağdur operasyonları yarışmacılar farklı olsa da tüm gaz devam ediyor.İşte unutulmayan mağdurlar:
    2014-Turabi,Serenay
    2015-Turabi,Serenay
    2016-Semih,Gizem Kerimoğlu,Yunus Günçe
    2017-Adem,Sabriye,Şahika,Berna Keklikler
    2018-Adem,Turabi,Nagihan
    2019-Yusuf,Atakan
    2020-Barış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 22 Mayıs 2020; 16:56:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Hersene yarışma en az 1 adet mağdur çıkarma ve o mağduru genelde şampiyon yapma programı oldu yarışma.Klasikleşen ünlüler iyi giderken takımı dağıtma ve mağdur operasyonları yarışmacılar farklı olsa da tüm gaz devam ediyor.İşte unutulmayan mağdurlar:
    2014-Turabi,Serenay
    2015-Turabi,Serenay
    2016-Semih,Gizem Kerimoğlu,Yunus Günçe
    2017-Adem,Sabriye,Şahika,Berna Keklikler
    2018-Adem,Turabi,Nagihan
    2019-Yusuf,Atakan
    2020-Barış
    2015'te Merve'yi eklemeyi unutmuşsun. Olimpiyat mağduriyeti, cheesecake mağduriyeti, sürekli ödül kaybetme mağduriyeti... Sen onu tutuyordun sanırım ama bunlar da yaşandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

Keşke Cumali Başkanımızın olduğu sezonda da bu yapılsa ve Cumali Başkanımız Kahtalı Mıçıyla beraber oynasaydı

• Nevin Yanıt nasıl yarıştı nasıl elendi şaşkınım ya, kadın resmen konuşamadan gitti 52 günde 52 kelime etti mi acaba?
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

yunusa tam abim babamlik adam vermişler acun medya bile biliyo artik elemani
    dandik yunus küçük osmana bile yağ çeker hocam farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Acun Ilıcalı'nın paraları sayması

Alıntıları Göster

• franz392 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ilk defa senden duyuyorum tamam kız itici olabilir kimilerine göre,sevimsiz olabilir kimilerine göre,sevilmeyebilir ben mağdurum köyde büyüdüm,annem hizmetçiydi,eşeğimiz yoktu,arabamız hiç olmadı ki gibi şeyler duydun mu.Yada mağdur olmak için çaba gösterdiğini gördün mü sms almak için.Tamam takımı başarısızdı kendi 3 te 3 yaparken çoğu ödülü kazanamıyordu tepki gösteriyordu buda mağdur edebiyatı değildir.Halı sahaya gitsen çayına bile maç yapsan kötü oynayana kızmaz mısın.Ben iyi oynarken bunlar ne yapıyor demez misin.
  • Üçkağıtçı Cemal kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

• S.a

yine futbol maçı mı yapmışlar?
  • Yarışmanın başlarını sonradan izledim de Evrim'in,Nisa'yı sevmemesi hatta nefret etmesi kadar doğal birşey yok Evrim bu kıza ne anlattıysa gidip Yasin'e veya Meryem'e yetiştiren bu sinsi Nisa değilmiydi? Kim sever ki böyle bir insanı ? Evrim de sütten çıkmış ak kaşık değil elbette ama gidipte birilerine sana şunu dedi sana bunu dedi diye laf taşımıyor en azından.

Laf taşımak bir insanın yapabileceği en iğrenç şeylerden birisidir ve Nisa bunu defalarca yapmış.

• Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Birde bu kız en fazla sms alan kızmış.Millet bu programı nasıl izliyor anlamıyorum.Nisanın bence desteklenecek hiçbir özelliği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

dandik yunus küçük osmana bile yağ çeker hocam farketmez

Alıntıları Göster
    bu çocuğa bile abi der yalaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Birde bu kız en fazla sms alan kızmış.Millet bu programı nasıl izliyor anlamıyorum.Nisanın bence desteklenecek hiçbir özelliği yok.
    Çoluk çocuk anasının babasının telefonundan sms atıyor işte yoksa bu deliye akıl sağlığı yerinde olan bir birey sms atmaz

• cambodia C kullanıcısına yanıt
    aleyküm selam
  • 
Sayfa: önceki 36043605360636073608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.