Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2881. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
İlk izlediğimde bana da hiç destek yokmuş gibi geldi yinede mert ve ersin biraz ötekileştiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun kaybedildikten sonra ersin yunusu suçlarken mert yine de yunusu savundu orda çocuk önde geldi elinden geleni yaptı diye ersin biraz fazla tepki verdiquote:
Orijinalden alıntı: JOKERDEXTER
İlk izlediğimde bana da hiç destek yokmuş gibi geldi yinede mert ve ersin biraz ötekileştiriyor -
Mert ve ersin oyun sırasında gerginlikten hoşlanmıyorlar. Özellikle Ersin bu durumlardan çok rahatsız oluyor.quote:
İlk izlediğimde bana da hiç destek yokmuş gibi geldi yinede mert ve ersin biraz ötekileştiriyor
Zamanında Ersin Mert'e tepki koymuştu. Benchte tartışma çıkarttığı için. Sonra Mert belki de arabayı da kazandığı için daha duruldu.
Genel olarak takımı belli bir moda soktukları için o modun dışına çıkanlara karşı geliyorlar.
Ama yine de Yunus Emreye karşı biraz daha fazla gibi görünüyor. Belki sonradan gelmesi yüzünden, belki geçen seferde de kuma yumruklaması, onu gerginlik olmasın diye uyarmaları vs. -
@MERNEPTAH
Cümleyi yanlış kurmuşsun düzelteyim. Troller mersinakiyi bloklasın diyecektin -
daha önemlisi sercanın tavırları. sercan mert gizliden savaşıyor. sercan, başkanı yanına çekmek istiyor. eğer Başkan ilk ikiye girerse bu hafta survivorda yeni bir başlangıç, bir milat. sonra görün cümbüşüquote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498
oyun kaybedildikten sonra ersin yunusu suçlarken mert yine de yunusu savundu orda çocuk önde geldi elinden geleni yaptı diye ersin biraz fazla tepki verdi
Alıntıları Göster -
açıkçası bende yunus emre ilk ikiye girer diye düşünüyordum taki panoramayı izleyene kadar adamlar banko aycan 1. olur yanına da ya ersin yada mert gelir dediler yunus emre imkansız gibi dediler asıl sürprizin gönüllüler takımında olacağını söyledilerquote:
Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31
daha önemlisi sercanın tavırları. sercan mert gizliden savaşıyor. sercan, başkanı yanına çekmek istiyor. eğer Başkan ilk ikiye girerse bu hafta survivorda yeni bir başlangıç, bir milat. sonra görün cümbüşü
Alıntıları Göster
-
-
-
ULAN %100 BAŞKANCI OLDUM BU VİDEOYU İZLEYİNCE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başkan oyun alınca evde böyle takla atıyorum
Bu konu özelinde demiyorum ama panaromadakiler hiçbir şeyden anlamıyorlar
siz kafayı yemişsiniz
-
-
-
bu beni üzdü işte bu herife tahammülüm yokquote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
“15 günlük çocuk” , “sinek vızıldıyor” vs. unutmadık. yunus emre başkan’a yanlış yapanı affetmeyiz
Cemal berkan yasin
Mert yunus aşkım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun hocamquote:
https://twitter.com/corredoribra/status/1257697065318191104?s=09 ULAN %100 BAŞKANCI OLDUM BU VİDEOYU İZLEYİNCE
İmkanı yok o adamın ilk 2 ye girmesine max 5.olurquote:
Orijinalden alıntı: PERENAL.
bu beni üzdü işte bu herife tahammülüm yok
“15 günlük çocuk” , “sinek vızıldıyor” vs. unutmadık. yunus emre başkan’a yanlış yapanı affetmeyiz
Alıntıları Göster
YUNUS EMRE KİM?quote:
https://twitter.com/corredoribra/status/1257697065318191104?s=09 ULAN %100 BAŞKANCI OLDUM BU VİDEOYU İZLEYİNCE
ÖMER’Dİ...
EZEL OLMA ZAMANI!!!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X