Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26272628262926302631
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Permaximum

Az gülmüşsün bir de ben ekleyim

Tabi ekran başında gülümseme bile olmadığına bahse girerim :).

Ha işte o yarışmanın türkiye versiyonunda barış 20'ye girip kaçmış bana yeter bu diye

Survivor'ın Kralı Mert Azarlar, Betalar Önlerine Bakar.

Büyük ihtimalle akrabası falansın. Dünyanın en karaktersiz insanlarından biri. Hiçbir baltaya sap olamamış. Etrafına saldırıyor. Ağzı bozuk terbiyesizin teki. Best modelmiş. İKİ metrobüs durağı gezsem bunun gibi on tane bulurum. Bunu savunan adam da zaten ya bunun gibidir ya da ailesi falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mert smste 3 kere 1. oldu. Bu haftada 2. oldu. Ayrıca 1. olduğu bir hafta barış 4. olmuştu.

Sen Türk Milleti'ne karaktersiz mi diyorsun?

Bundan sonra bu konuya mesaj atma ve burayı terk et. Bana ve Türk Milleti'ne karaktersiz diyecek adamın burda işi yok.

Bir de orasının bir yarışma programı ve reality show olduğunu idrak edemeyecek kapasitedeki canlılar mümkünse uğramasın.

Yarına dönersek, bakalım kral bu sefer kimleri fırçalıyor. Barış'ı bu aralar pek fırçalamadı bence yarın o zılgıtı yiyip sus pus oturacak.

Alıntıları Göster
    HAHAHA ZİHNİYETE BAK AYNI MERT GİBİ. ADADAN FORUMA GİRMİŞ HERHALDE. ADAM KARAKTERSİZ DEMİŞ SEN TÜRK MİLLETİNE KARAKTERSİZ Mİ DİYORSUN DİYOR

K A R A K T E R S İ Z

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Büyük ihtimalle akrabası falansın. Dünyanın en karaktersiz insanlarından biri. Hiçbir baltaya sap olamamış. Etrafına saldırıyor. Ağzı bozuk terbiyesizin teki. Best modelmiş. İKİ metrobüs durağı gezsem bunun gibi on tane bulurum. Bunu savunan adam da zaten ya bunun gibidir ya da ailesi falan.

Alıntıları Göster
    Yunus emre fanından da anca böyle bir yorum beklenirdi zaten.
  • Arkadaşlar an itibariyle bende başkan reyizi destekliyorum. Bu sizlerin sayesinde oldu. Normalde kendi halimde izler kimseyi tutmazdim.Ama burada aşırı bir sevgi görünce istemeden oyunlarda onu desteklediğimi farkettim. Belki sms atmayacagim. Ama bende artık başkanı destekliyorum. Bir diğeri ise elif ve barış. Hadi başkan su merte bi tane çakda. kendime geleyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stdbr S kullanıcısına yanıt
    BEN BAŞKA KİŞİLERİN DE FANIYIM HABERİN OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 30 Nisan 2020; 2:17:35 >
  • quote:

Mert smste 3 kere 1. oldu. Bu haftada 2. oldu. Ayrıca 1. olduğu bir hafta barış 4. olmuştu.

Sen Türk Milleti'ne karaktersiz mi diyorsun?

Bundan sonra bu konuya mesaj atma ve burayı terk et. Bana ve Türk Milleti'ne karaktersiz diyecek adamın burda işi yok.

Bir de orasının bir yarışma programı ve reality show olduğunu idrak edemeyecek kapasitedeki canlılar mümkünse uğramasın.

Yarına dönersek, bakalım kral bu sefer kimleri fırçalıyor. Barış'ı bu aralar pek fırçalamadı bence yarın o zılgıtı yiyip sus pus oturacak.

Alıntıları Göster
    laf cambazlığı yapma
    ben türk milletien bir şey demedim
    mert bundan sonra 1. değil 2. de olamaz
    yunus emre başkan bundan sonra her hafta merti potaya sokacak

• quote:

Orijinalden alıntı: edepliadam

Arkadaşlar an itibariyle bende başkan reyizi destekliyorum. Bu sizlerin sayesinde oldu. Normalde kendi halimde izler kimseyi tutmazdim.Ama burada aşırı bir sevgi görünce istemeden oyunlarda onu desteklediğimi farkettim. Belki sms atmayacagim. Ama bende artık başkanı destekliyorum. Bir diğeri ise elif ve barış. Hadi başkan su merte bi tane çakda. kendime geleyim.
    Hoş geldiniz hocam tebrik ederim

• Bravo hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serhat akın : bir daha survivora katilmam dedim ama ogeday katilirsa katilirim ekip iyi olursa 2 senede kalinir

• Permaximum P kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ADANIN KRALI

ALFA MERT ÖCAL'A BİAD EDİN

Reis bağırınca korkudan tv karşısında ayağa kalkıyormuş Mert'in kölelerinin fanları :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Bir insanın maksimum zekası budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

yağmur saçmalamış hocam 1925 nedir
  • HAYIRLI SAHURLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Serhat akın : bir daha survivora katilmam dedim ama ogeday katilirsa katilirim ekip iyi olursa 2 senede kalinir
    Öyle bir şey olursa takımına şimdiden sabırlar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

HAYIRLI SAHURLAR

Hayırlı sahurlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Hayırlı sahurlar hocam

Alıntıları Göster
    hayırlı sahurlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: edepliadam

Arkadaşlar an itibariyle bende başkan reyizi destekliyorum. Bu sizlerin sayesinde oldu. Normalde kendi halimde izler kimseyi tutmazdim.Ama burada aşırı bir sevgi görünce istemeden oyunlarda onu desteklediğimi farkettim. Belki sms atmayacagim. Ama bende artık başkanı destekliyorum. Bir diğeri ise elif ve barış. Hadi başkan su merte bi tane çakda. kendime geleyim.
  • asıl aksiyon bunlardaymış

• 
Sayfa: önceki 26272628262926302631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.